- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz SH4D0W2011 #142099 üzenetére
Aki 27”-on nem látja a különbséget full hd és 4k felbontás között, az vagy messziről nézi azt a monitort, vagy ennyi erővel nézhetné ezt is, mert fölösleges drágább megjelenítőre költenie.
-
d@vee
őstag
Erős túlzás az a link. Látni látod nyílván, de olyan minimális eltérés van, hogy nem sok értelme van fhd és 4K között vacillálni. Nyugodtan lehet venni mind a kettőt.
Ja
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #142099 üzenetére
100-ért fullhd monitor játékra?
LOL
Ennyiért vettem "monitornak" a 40-es 4K HDR Samsungot, igaz, csak 8 bites, de kontrasztban így is megrakja a 10 bites lg-ket
Oké, melóra ezt így nem használnám, de itthon melózzon a rosseb De kb ennyiért vettem a 27UD58-at is, melóra meg az is jobb, de ha jól értem it tmost játékra kell. Na arra nem monitor kell konzolhoz. Próbáltam én is. Szar -
vonSux
őstag
válasz #20844032 #142106 üzenetére
Jó, én nem fogok kukacoskodni. De mindenki kezdjen el hátrálni, és mondja meg, hogy mikor nem látja a pixeleket
-
saelin
veterán
válasz #20844032 #142104 üzenetére
Aki monitort választ konzol mellé az nem a minőségre megy, hanem az olcsóságra. Én ps5-ig nem tervezek TV-t venni, mert még fölösleges. Majd ha a csapból is 4k tartalom folyik akkor éri meg igazán.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
saelin
veterán
válasz zzola #142110 üzenetére
Melyik részén?
Ha az elsőn, akkor nem igazán értem, mert 70-80k-ért egész jó fullhd monitorokat lehet kapni, de egy jobb képességű tv ennek hatszorosába kerül. Ergo olcsóbb a monitoron való játszás.
A második fele is megállja a helyét, mert 4k tartalom még mindig ritkább, mint az 1080p-s.
Moby
Azért lássuk be. Ezen a generáción féllábú a 4k gaming. Nem erre találták ki.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-FLY->
őstag
válasz saelin #142112 üzenetére
Megjelenítőt nem pár évre veszünk, ezért nem éri meg aláadni a felbontásnak, fhd-t akkor vettem, mikor azt mondták, hogy feleslegesen nagy felbontás, nem fogja kihasználni semmi sem. 4K is ugyanígy jár, aki 4-6 évre tervez, annak szerintem nem is érdemes másba gondolkodnia. PC 144Hz-240Hz pro gaming még persze sokáig megragad a 1080p-n, meg az irodák jó része is. Szvsz a következő generáció natívban fogja tolni a 4K-t.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
-
törölt tag
válasz saelin #142112 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy meglátnád milyen a HZD ezen a féllábú, kamuhdr-es mocskon, páros lábbal ugrálnál a fullhd monitorodon De hát nekem mindegy ki mivel zsibbasztja magát. Én kívánok mindenkinek jó játékot amin éppen tetszik, csak ne írjatok le már olyat, hogy százezerért egy fullhd monitor az nagyonjó vétel gémingre. Bolondfalván maximum
-
belan
addikt
válasz #20844032 #142117 üzenetére
Főleg egy prémium tv hogy nezki, persze vannak olyan 4k kijelzők ami még rosszabb mit egy jó full hd tv vagy monitor.Tud valaki esetleg egy jó gamer széket ajánlani ami nem nagyon drága?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
WaterWave
veterán
hdr miatt sajnos le kellett cserélnem a házimozi erősítőmet is, és hát a tv-t is 4k-ra, ami nem kevés összeg, de úgy érzem megéri ha a jövő a szempont...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
saelin
veterán
válasz #20844032 #142117 üzenetére
Nem érted a mondandóm. Nem azt mondtam hogy a kamu 4k nem szép, hanem azt hogy egy normális 4k tv piszok drága, egy olcsóbb fullhd monitor is jó annak, aki csak gamelne egyet. Nem tudom hogy jutottunk oda, hogy szerintem fabatkát sem ér az uhd. Mindjárt azt is rámkenitek, hogy nem látom a 4k és a hd közti különbséget és azért írom ezeket. Nem értem miért ilyen indulatos téma a 4k, de én itt befejeztem. Különben szegény modi megint takaríthat.
belan
Nézz körül a Natec márka táján. Olcsó és tűrhető minőségű székeik vannak.[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Köszi, jelöltelek titeket psn-en.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
-
WaterWave
veterán
8k az még odébb van, értelmét se nagyon látom, hisz azért az ultrahd anyagok is 80-90gb méretűek, nem a letöltéssel van baj, hanem a tárolással...
Persze 5 éve meg azt mondtuk, hogy a 4k is odébb lesz, szóval nem tudom.
Egyelőre 100 csatornából 28 hd anyag... ha majd lesz 4k-s anyag is és látom a 8k-s filmeket, és erősítőket, akkor majd elgondolkodok, hogy hamarosan itt van az is..Amugy én 123-125 cm-nél nagyobb tv-t sose vennék, és nem is fogok... Bőven elég...
Ebben a méretben a 250.000ft-os tv ár (átlagár) ami 4k és hdr alapú szerintem teljesen rendben van.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
addikt
válasz #20844032 #142128 üzenetére
Ez így van, akármilyen erős lesz a hardver, mindig feláldozzák a plusz framerate-et a látvány kedvéért, néhány kivételtől eltekintve.
Egyébként van egy olyan megérzésem, hogy vége lesz már ennek a konzolgépesdinek, és felhő alapon fog megjelenni a PS5, különböző előfizetési csomagokkal. Aki a fullost fizeti, annak menni fog minden 4K/60FPS-sel a szervergépekről, aki a közepeset, annak butítva lesz, aki az olcsót, annak csak 1080p-ben megy majd... stb... aztán 1-2 évvel később bejön egy full-extrás csomag, 8K felbontást feloldva.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz belan #142131 üzenetére
Most ezen nem veszünk össze... De a 139 cm már nagy szerintem. De ki hogy érzi.
Nem rossz amit írtál, rákerestem.
Miben jobb mint a samsung? pl ez: Samsung UE49MU8002• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
WaterWave
veterán
válasz Ronam #142136 üzenetére
A sony? akkor tényleg fogalmam sincs róla.. Nah majd ha aktuális lesz rátok írok, aztán ennek a sonynak felírtam a típusát... Sőt lehet héten meg is nézem élőben
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
vonSux
őstag
válasz WaterWave #142134 üzenetére
Mihez képest nagy? Fél méterről nézek 27"-t (68cm) az oké nekem, de 3,5-4 méterről nézek 50"-t (127cm) amit egy szempillantás alatt lecserélnék egy 80" (203cm) méretre, ha azt a minőséget megkapnám azért a pénzért, amit egy ilyen megjelenítőre fordítanék. Hamarosan lesz ilyen is...
-
törölt tag
válasz saelin #142108 üzenetére
Igazán kedvelem ezeket a fórumokat, és a nagy bölcsek nagy igazságait.
Itt figyel velem szemben a nappaliban egy 50" 4k tv (a második legjobb típus), de nyilván nem ezen szeretnék játszani, azért kértem a véleményeket és nem a te degradáló hozzászólásod.
Egy playseat ülés elé tervezem a 27" monitort és nem kell 4k mert nem akarom és nem azért, mert olcsójános vagyok.
A kényelem miatt. Tudod?[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz #44416768 #142140 üzenetére
Mégis mi volt lealacsonyító abban, hogy azt feltételeztem hogy aki monitoron játszik az olcsón akarja megúszni? 99%-ban fullhd felbontásban keresnek itt az emberek játékos monitort, ami olcsóbb mint a 4k-s.
Én is monitorral játszom, ráadásul pro-val.De bocs, ha ebből az jött le hogy csórónak nézlek.
-
WaterWave
veterán
válasz stilo18 #142143 üzenetére
hogy érted hogy butítva? mi az amit nem kap meg a 49-es?
Ha nagyobbat vennék, kifolyna a szemem...• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
válasz Citroware #142133 üzenetére
Nekem ez tonképp oké is lenne. Legyen valami kütyü, amire tudok kormányt, eztazt dugni és ennyi. Évek óta gigabiten lógok, van sávszél dögivel. Az nvidiának már megy bétában a geforce now. 4k@60-at lazán tolja.
/szerk: mondjuk itt kihalna a topik. Nem lenne többé hangoseaps5 kérdés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest