Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Köszi a linket. Nagyon jó frissítésnek tűnnek, főleg a deathcam, nagyon hiányzik sokszor amikor random a semmiből lelőnek és azt se tudom mit hibáztam, így legalább tanulni is lehet az elhalalozasbol.
Remélem a teammate icon improvement az az lesz hogy nem lesz állandóan aktivak ezek, mert sokszor nagyon idegesítő, főleg halott csapattarsnal, hogy ha mind a három társam egy irányban van és arra nézek akkor nagyon sokat elfednek a latkepbol.
Viszont az új gamemodeknak nem tudom hogy örüljünk e vagy sem, funnak lehet fun lesz, de így nagyon megosztják a játékos bázist és tele lesz botokkal a legtöbb jatszma, még ennél is jobban.
-
Micsurin
nagyúr
Kiestem egy időre sajna. Honor 8 egy hetes korában úgy gondolta that's enough. Akku elkezdte kinyomni a hátlap üveget rögzítő műanyag keretet a fém középkeretből.
G4c-n elvileg kompatibilis de nem élek veszélyesen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Warhammer 40.000
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest