Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primőr
aktív tag
Találtam PHP convertert, de a tartalomkezelés még mindig kérdés.
-
Primőr
aktív tag
Nem tudjátok, hogy tudnék átírni egy Dreamweaverrel megcsinált HTML oldalt PHP-ra átkonvertálni? Ugyanis megtaláltam a SimplePie nevű szöveges doksi kezelőt, de az csak php alapú oldalra akar települni...
Teljesen lehetetlen találnom olyan tartalomkezelőt, ami általam írt honlapot tudna kezelni! Mindegyik csak saját sablont akart ajánlani eddig. Nekem csak az kellene, hogy 1-2 részén a weblapnak könnyedén kezelje a szöveges színes, képes dokumentumokat, könnyen lehessen azokat feltölteni és törölni.
Tud valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest