- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attrax
aktív tag
A vajaszsömle se rossz extra.Az én (új) kocsimban a jobb első torony mögött egy félbehajtott csiszolópapír volt.Ez jelenthet vmit?
Unterschreiben
-
törölt tag
-
rob210
nagyúr
Szerintetek mitől lehet az, hogy reggel beülök a kisautóba.
Indítok és bömmmbömmmbömmm semmi gond egésszen addig amig a lábam le nem veszem a gázról.
Utánna megint idítok indul semmi gond amig a lábam a gázon.
Elindulok megyek vele 100métert és onnantól nincs gond.Azaz nincs alapjárat.
De ami még meglepőbb nem mindíg csinálja.
Mondjuk két hetente egyszer.
mi lehet ez?Renault power
-
marsu
veterán
A VW Golfom helyet most egy ilyen piros járgánnyal járok dolgozni ...
Központizár, klíma, ... stb.
Press any key to continue ...
-
rob210
nagyúr
az 5706# osra nem tud valaki valami okosat mondani?
Renault power
-
Kombat
őstag
Nekem olyat csinál, hogy menet közben "megy el" az alapjárat. Városban van hogy le is áll, van hogy leesik 500 körülire (az alap 900-1000).
Néha meg magasabban tartja mint kéne. Volt már, hogy 2500-ra állt be, de általában 1200-1500 közé állítja mikor rájön!
Azt mondta a mester, hogy az alapjárati "motor" a bűnös, de nem tud vele mit kezdeni, mert másnak is volt már ilyen problémája és raktak bele bontottat is, újat is, de nem javult meg!
-
attrax
aktív tag
Nos az én polomnak is ez volt a baja+ az ,hogy gázadásra fulladt.Jól el is adtam a gépet!
Na nem csak ezért.
Egy okos ember ezt magyarázta:Az alapjáratért felelős léptetőmotorban egy szenzor van ami optimális szögbe állítja a fojtószelepet,tehát a beállított mondjuk 650 1/n-re.Ha a fojtószelep mozgásába,utjába kerül vmi akkor korrigál tehát rányit a szelepre,hogy biztosítsa az értéket.
Azonban ha kitisztítod a szelepet,torkot akkor még rosszabb lehet a helyzet,mert vissza már nem tud állni.A nagyobb szögbe nyitott szelephez viszont több üzemanyag kell és ha nincs elég akkor fullad.Tehát komputeres beállítás, utánállítás kell![ Szerkesztve ]
Unterschreiben
-
vicces
addikt
a dunakanyar autócentrumban ma is nagyot alakitott valamelyik pályakezdő autószerelő.
az egyik céges autónkat ott vettük. gondoltam, hogy olajcserére oda fogom hordani. csak nem lehet elrontani ezt az ősi szakmai műveletet.
igenám! de én kértem egy futómű állitást is, mert kicsit balra húzott az autó.. ehhez viszont levették a légzsákot..
... aminek a visszajelzőlámpája azóta világit. javitás után nem akart elaludni a lámpa. illetve az átadáskor még meg tudták csinálni, amig átvettem. ezt jelezték is nekem. kicsit sokáig tartott, gyanús is volt, hogy fél óráig csavarozzák vissza a kormány közepébe.
...
szerintem sikeresen elszakitották a kábelt, aminek a javitása a légzsák cserével fog majd járni...
most hordhatom ezt az autót is valahova a megye másik felébe szervizelni. csak járna már le az a rodhatd garancia.. utána csak "sufnituning" műhelybe fog járni az autó, ahol látom is, hogy mit csinálnak.....
most adok hálát a sorsnak, hogy a seatomat végül nem náluk csináltattam, hanem szakmájukban már régóta jártas műhelyekkel
[ Szerkesztve ]
:)
-
tomcsi23
veterán
Este egy rögtönzött minitalira valaki?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
attrax
aktív tag
válasz DeadMeat #5724 üzenetére
Megmondom én nektek mit csináltak:
A futóművet ugye belőtték de a kormánykerék küllői nem áltak szimetrikusan tehát 1-2 foggal el kellett fordítani.Ehez viszont le kell emelni a kormányt.Arra azonban fel van fogatva a légzsák(tudom,mert én is csináltam)Azt viszont szigorúan kikapcsolt gyújtásnál szabad széthúzni,mert különben a kompi letárolja hibát.Nem kell légzsákot cserélni csak diaggal ki kell resetelni a hibajelzést.Unterschreiben
-
törölt tag
kormánykerék küllői nem áltak szimetrikusan
De valami nem értek.Annyi km volt az autóban,hogy kikopott a kormánykerék fogazata és átugrott egyett?
Ha tőrőtt az autó pld bőlcső stb... és nem lehet belőni a futómüvet akkor érdemes ilyen "csalást" elkővetni.
Futómüvet ha már nem tudsz állítani akkor érdemes megnézni mi okozhatja azt a rengeteg nem egyértelmü dolgot pld csonkálvány ami őntvény stb....Még mindig nem értem ezt a kománykerék átrakó bizbazt
-
attrax
aktív tag
válasz #00809728 #5727 üzenetére
Most mit nem értesz?
Lepadkáznak egy jobbost aztán már nem is áll középen a kormány.Minél koreaibb egy kocsi
annál hamarabb.Aztán nyilván lehet korrigálni futót mindent.Elég néhány mm csavarodás a futóműnél máris húz jobbra/balra.A kormánnyal nyilván korrigálod a félrehúzást.Ez van.Unterschreiben
-
marsu
veterán
válasz #00809728 #5727 üzenetére
Az én golfomnak sem állt egyenesen a kormánya, amikor átvettem. A szervízben kb negyed óra alatt megoldották. Légzsák ki, kormány le, egy foggal fordítottak rajta, légzsák vissza. Utána már semmi baja nem volt. A gyárban, az összeszerelésnél voltak figyelmetlenek a szerelők ... A minőségellenőr meg nem vette észre.
De ez legyen a legkisebb gond.
Press any key to continue ...
-
törölt tag
Jővőhét Péntek minitali.Lurdy
-
AMD Power
titán
Úr Isten mit mehet ez...
Audi Q7 V12 TDI Quattro500 lóerős (368 kW) teljesítményt és 1000 newtonméter forgatónyomatékot..
-
rob210
nagyúr
Az elvakult audis
Beszéltem a sráccal akivel elcseréltem az ugyan olyan mintájú alukat mint a tiéd.
Azt mondja ő szívesen elcseréli veled őket ha komolyan gondolod, de szól előre, hogy a gumikat sikerült neki kicsit elradírozni.
Már ha még érdekel a dolog egyáltalán.
Renault power
-
fero02
nagyúr
Hi!
Ugyan már, miről beszélsz?
ÁÁááácsi! Hol is tartottunk? Én már arra sem emlékszem.
Ja, h felni csere. Tehát a srác az én 13-as felnijeimre elcserélné az ő 14-eseit? Ingyen és bérmentve? Hol itt az apróbetűs rész kérem?
Természetesen érdekel a dolog, de jelenleg fing@ni sincs időm (új munkahely, aztán villantani kell). Úgy gondolom, h a téli időszakban kényelmesebb lenne a dolog. Gumi az nem szükséges, mert szereztem használtan a felnivel együtt jóárasítva.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest