- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
Holnap kressz vizsgázom
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
atka76
tag
válasz tomcsi23 #5374 üzenetére
Szia!
Hála istennek sikeresen és éppségben hazaérkeztünk a nyaralásból!
A rend őreivel nem volt találkozóm de azért minden bent van az autóban!
Mellény,háromszög,mentőláda,izzókészlet,pótbiztosítékok,autós tűzoltó készülék stb!
Hát találkoztam sok elmebeteggel az autópályákon de sikerült elkerülni a bajt időben!
A fogyasztásom 6,3 liter volt klímával 130km/h tempóval színte végig!
Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól evett a kicsike! Az úton semmi gond nem volt vele, szépen egyenletesen ment, nem hajtottam, csak szabályosan mindent betartva! Nincs kedvem fizetgetni a rendőröknek inkább azt a pénzt beletankolom az autóba!
Kényelmes, nagy csomagtartó kényelmesen elfértünk benne, pedig még sátoroztunk is az apartman útán!
Beletekertem 2000km - t a nyaralás alatt! Meg vagyok elégedve vele nagyon, jól tettem, hogy őt választottam, nekem bevált eddig!
Holnap lemosom, kitakarítom őt, mert megérdemli, hogy elvitt és éppségben hazahozott minket!Bendegúz
-
tomcsi23
veterán
Welcome Home!
Örülök, hogy jól sikerült az út - a fogyasztás is egész jó érték.
Sok hasonló, együtt töltött kilométert Nektek!ja: poroltó is kell a kocsiba rendőr bácsinak?
VR6-Fan: sok sikert hozzá!
merre lesz a menet (csak, hogy tudjuk.. )?[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
Egy kérdés urak.
Anno tettem a 15W40 es olajamhoz STP olajadalékot.
Viszont most kaptam egy nagyon jó cuccot ami a kopási egyenetlenségekre ég rá és így tömít.
Azt mondta még a szerelőm is, hogy ez nagyon baró anyag.
A kérdés csak az nem fognak összeveszni az stp-s adalékkal?Ezért nem szeretnék olajat cserélni megint.
Renault power
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #5507 üzenetére
ifá-val fogok vezetni ne hogy véletlen egy FR toledos meg próbáljon letolni
amúgy csak reggel Szigetszentmiklosra, kicsit nyomkodni a monitort
szóval még a toledosoknak(bár azzal megyünk szerintem ) nem kell félni, esetleg a gyalogos társaimnak.
-
misimagaki
aktív tag
Írtam korábban, hogy érzésre fent fog a kuplungom. Nem sokan mozdultatok rá a kérdésre.
Sebaj, azért futottam egy pár kört a kérdésben,bár utólag kiderült, hogy felesleges volt.Szóval beszéltem marsuval,a szerelőmmel a kedvenc autóboltos emberremmel. Mindenki mást mondott. Aztán elmentem egy szakszervizbe, ahol a próbakör után ember furcsán nézett rám, hogy mi a bajom a kuplinggal.
Elmondta, hogy ez hidraulikus kuplungnál nincs lehetőség utánállításra. Ha elkopik kuka. Persze ez nálam nem játszik, mert 27 ekmes futás nem indokolja a dolgot.
Aztán boldogan elváltunk egymástól. Ö boldog volt egy elégedett ügyfél miatt , én meg más miatt.Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Maximális köszönet Dodinak. Útmutatásai alapján ma rákentem a kocsira egy kis vaxot.
Megérte azt a 3 órát, ami a mosással együtt eltelt a végeredményig. Igaz, legközelebb polírozni is kell, mert van egy-két nagyobb kisebb sérülés a fényezésen. De most olyan - szinte - mint amikor átvettük.Dodi:
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
törölt tag
válasz misimagaki #5514 üzenetére
Nincs mit.Napokban sikerült pár autót megcsinálnom az éjszakai melo melett igaz van egy barim aki nagy segitség.
W passat holló fekete győngy metal kereskedősők hozták.Nagyon szépp lett és sok-sok elismerő mondatot kaptunk.Remélem hoznak is autókat mert heti 2-3 auót eladnak.Nem az a "éhes" banda kicsi hazson de pörgetik az autót.
Meg bezárt egy fényező a kőrnyéke és igy én "örököltem" tőllük az ügyfeleket. -
atka76
tag
válasz misimagaki #5512 üzenetére
Hello!
Köszönöm a fogadtatást illetve az üdvözlést neked is illetve Tomcsinak is!
Nem nekem 1,6 motor van benne!
Ezért is örülök ilyen szép fogyasztásnak!Bendegúz
-
tomcsi23
veterán
válasz Gebriel #5524 üzenetére
Kifogás nincs egyáltalán, sőt - Dodi, merre leszel, meg mikor - Lurdy parkir? Bár, nekem mama kiosztott egy pár feladatot délutánra..még meglátom, hogy végzek vele.
Majd az érdi betyárral is össze kéne már egyszer futni....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
törölt tag
Hy!
Oksa majd rádcsőrrentek TESOKÁM...
-
VR6-Fan
veterán
voltunk egy kicsit autókázni (szürke cabrio meg bátyám a fehér VR6-al) elszált neki a teljesen a féke, épp hogy meg tudod állni , hál isten!
de a VR6-os még mindig jobban megy mint a Szürke, Tomcsi
holnap lehet megyünk egy G60-as (1,8 kompresszor) kettes golfért, nekem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Minap csináltam egy 2-3 éves uj szuzit teflonozás ill waxolás.Mese szép eltt a srác rendelt tőllem olyan wax anyagot,hogy otthon tudja kencézni a "kicsikéjét".Taliztam vele átadtam neki a motyót mireő azt kérdezte bocsika lenne még egy ilyen?Hát megrendelem de minek ez bőven elég nem?
Szomszédja megjegyezte neki milyen szép a járgánya és hát gondolta rendel neki a skoda favoritjára bordó 1990 körüli 11.000km van benne.Lool -
VR6-Fan
veterán
válasz #00809728 #5534 üzenetére
kicsi jobb fék van azért rajta mint mondjuk a széria egyes GTi vagy mint a gyári VR6-os
de szerintem te is meglepődnél ha a az egyik hátsó fék erő szabályzod eltörne..
rob210:bőven jó volt az motorfékezésnek, ekkora motorral.
viszont ami brutális hogy a Tomcsi verő 90 lovas szürkére miután meg ette az a pár liter 95-öst és jött a 99-es 2 autót bőven rá vert
jövő héten még jön két hegyes vezérmű tengely bele úgy néz ki...
(jövő héten meg hoznak egy piros GTi-t lehet esedékes, a mai G60-as elég lerobbant állapotban volt és ahhoz képest drága)
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Már csak pár nap a találkozóig tessék jelentkezni többen többen és többen
Renault power
-
törölt tag
Van pár ilyen akiknek igazából már csak az autó olyan "hobby" szintü.
Mint Ubratyomá a deawoo kalos szép állapot hibátlan 30.000km és 2003.as kiadásu.
Vagy volt anno egy munkatársam édesanyjának egy polski fiatja.Első kiadás szép naracs stb...45.000km volt benne kb 81-es kiadásu. -
máyköl
veterán
Sziasztok Srácok!
Anyámnak egy skoda octavia-ja van. 2-3 hónapja történt, hogy megyünk egy híd alatt át, és fentről egy kavics a szélvédőre pattant, ami egy 2-3 cm-es repedést hagyott. Aztán több havert megkérdeztünk, és azt mondták, hogy ha tovább kezd repedni, az 1-2 héten belül lesz. Ez nem történt meg. A mai napon megyünk a kocsihoz, és látjuk h 2 irányba halad tovább a repedés. Ez mitől lehet? kb. mennyi egy új szélvédőőőőőő???
Előre is köszi, Beni.
-
rob210
nagyúr
Ebben már ragasztott a szélvédő, tehát drága.
A ragasztott üvegek teherviselő elemnek számítanak a kocsiban.
Ezért előbb utóbb várható volt, hogy továbbmegy a repedés.
A gond az csak az, hogy ha szépen korrekten cserélik az üveget akkor egy napig nem lesz autótok.
Kicserélik gyorsabban is, de én azt mondom ez az a dolog amivel nem szabad kapkodni, meg kell várni a száradási időt.
Itt kérdezz utánna.Renault power
-
máyköl
veterán
Kösz nektek.
-
attrax
aktív tag
Sziasztok,
más fórumokra is írtam a hibát.Hátha itt van vkinek hasonló élménye:
Polo 1.4 16V 9N3 38eKm
Alapjárat alacsony 600 1/min(bár az is volt mindig)Ám gázadásra fullad,megtorpan.Néha le is áll.
Idegesítő.1000 ford felett megy vígan,hibátlanul.
Minden okosságot szivesen veszek.Unterschreiben
-
rob210
nagyúr
Ilyet nekem is csinált a favókám.
Elvittem skodadoktorhoz, aki azonnali jelleggel miután ment vele egy kört közölte be kell állítani a hézagokat a gyertyákon.
Beállítgatta őket, a hiba azóta sem jött elő.
Nekem is ez volt a bajom, azt hittem nem kap benzint vagy valami más nyűgje van.
Aranykezű szakemberem ezt is megoldotta.
(500ft-ért)
Renault power
-
rob210
nagyúr
Jelentem alásan ma is egy kicsivel jobb lett a kocsikám.
1990 Favorit 1.3 CentrálzárRenault power
-
attrax
aktív tag
válasz DeadMeat #5549 üzenetére
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat de nem az sajnos.Torok+folytószelep tiszta(miután kipucoltam) lampda szonda jó(mert kikötöttem és u.a.),gáz-stepmotor jó,gyertyákat néztem de nekem jónak tűnnek.Igaz nem mértem hézagot(megnézem mégegyszer)Diagnosztikai kütyü nem lát hibát.
Ha van egyéb infó contakt me.Bár asszem nem tudom elkerülni a beméréses szervíz dolgot.[ Szerkesztve ]
Unterschreiben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest