- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Ezaz! Kicsit sem havaztam be munkával az elmúlt 4-5 napban...de nem panaszkodok, volt értelme és eredménye is.
2,0 PD TDI felejtős? Hát vitatkoznék... a PD része megosztja a "társadalmat", de egyébként más gondja nincs. Ha valami besz*rik, azt jól kell megcsinálni. Ha pedig jól nem lehet, akkor el kell felejteni és cserélni.
A PD elem hibás motor felújítását (amikor már nem elég az elem csere) kérdeztem (megijesztettek a hibával, de részben meg is nyugodtam), nem olcsó, nem kevés idő, de meg lehet jól csinálni.Gyors - talán nem illegális - kérdés:
- az oké, hogy vissza lehet tekerni a km-t az autóba, de előre is lehet tekerni (anélkül, hogy beindítanám és mennék vele)? Az is ugyanolyan "macerás" mint a visszatekerés? Mennyire okozhat problémát a computerben? Hozzátenném, nem az én autómról van szóRead only...
-
-
-
-
FoBCRaistlin
őstag
"imádom" ezt a várost... Az ok, hogy az egyes octi RS azt hiszi hogy aztán mégsem... de, hogy egy stift is azt higgye, csak mert rá van írja, hogy sport... na az bosszantó.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
törölt tag
Tegap itt a cégnél megnéztem pár focust mert az egyik haver azt szeretne venni.
3-4évesek 1.6benzin kb 70.000-100.000km.
Az egyik olyan retkes volt,hogy munkásruhába nem mertem volna bele űlni.
Rákérdeztem ezt meg ki használja
-csaj.Na lool de gondolom az ilyen emberek meg szídják más forumokon a focust milyen rossz.
Híhetetlen a bajusz kapcsolon 3mm vastag fekete trutyi volt amit körömmel lehetett csak eltávolítani.
Kitakarítattnám majd a számlát kifizetném vele és 1hónap buszozásra ítélném.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #45526 üzenetére
Szegény octi le volt pukkanva, mi?!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mágus2
Közösségépítő
Ezt mist nem értem. Megcsináltatod a servizt és átírod az értéket a következö szervizig. Ha okaj és nég van pl 4000km cseréig és lecseréled hamarabb akkor a 04-et átírid 15re és 15000km múlva küld cserére. Csak az intervallunot kell átírni.
A kérdésre válaszolva: bármerre tekerhatö, számolt a gyár az óracsoport cseréjével
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
No, ezt a telefont még szokni kell.
-
rob210
nagyúr
válasz Mágus2 #45532 üzenetére
anysoftkeyt töltsd le és nem lesz több bajod.
Nekem a P van ami 0.5"-al nagyobb de a gyári bill azon is szörnyű volt.
Ezzel meg semmi baj.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Kiskokó
veterán
Na máshol is folyik a viz belőle szóval csere... :S 65 ezer az új... és nagyon fogyó alkatrész!
Meg javitott verzió van már az enyémet ami benne van már nem csinálják.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
8th
addikt
...
-
Mennyire lenne necces egy solar tetőt beaplikálni Gazsiba?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz Kiskokó #45547 üzenetére
A szolár tető. nem a klímát nyomatja?! Aszittem. Állóhűtésem nekem is van ami kifelé szíjja a levegőt, de lúfaßt sem ér sajnos
(#45549) Mágus2: akkó jaóvan Pedig reménykedtem. A böszme mercikben hogy van akkor álló klíma?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest