- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz #89874944 #45251 üzenetére
[link] Itt találod a generátort.
Annyi dolgod lesz, hogy a vag-com főmenüben About alatt megtalálod a széria számot, ezt bedobod a generátorba, amit generál, azt pedig visszamásolod a vag-comba( a szériaszám alatt a Registerre kattintva meglátod hová kell bemásolni a kulcsot)
meg kell erősíteni az Activate-re kattintva és fully registered lesz a cucc. -
rob210
nagyúr
Renault power
-
Piwi
veterán
Üdv.
Jövő héten műszaki és olajcsere egyben,viszont addig húztam az időt hogy még mindig nem tudtam eldönteni milyen olajat vegyek az autóba..Castrol tuti kilőve,azt már após Hondájába sem ajánlották.
Illetve van olyasmi olaj ami 200ezer km fölötti autókba szoktak "locsolni"? (Audi A3 2.0 pdtdi)
hétfőn mindenképp megyek venni olajat,addig kellene döntsek jah és 5w30 vagy 5w40?köszi
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
rob210
nagyúr
NA találkozó letudva.
Balu te hol voltál? Mert a kocsid legalábbis sehol.....
Volt egy két jó kocsi, majd holnap teszek fel képeket, de egyébként közel sem volt akkora szám mint ami a kerepesi úti Mc'parkolóban volt pl. tavaj.
Renault power
-
-
rob210
nagyúr
válasz narancsnn #45260 üzenetére
Volt kint egy 250+os disel, az egyszer kétszer eltolta neki a szúnyogok el is tűntek.
A szénlapátolók, meg két hétig dolgozhatnak.Igazság szerint nem volt valami jól beállítva, mert érezni lehetett az el nem éget gázolajat a füstben.
Hülyén hangzik, de nem keserű hanem gázolaj ízű volt a füstJobban nem tudom leírni.
De azért szépet lépet.
Elől hátul tárcsa és VR6 futómű.Renault power
-
Piwi
veterán
-
xabee
tag
Sziasztok! Valaki nem tud pár Alkatrészt Golf3-hoz??? Elsősárvédő így érdekelne, VR6 koptató, Vento első lökős (netán USA stile?) és még lenne pár dolog! Várom az ötleteket!köszi!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.
-
tomcsi23
veterán
válasz MunezXBK #45273 üzenetére
A 15e még nem longlife periódus szvsz, bár én is 10e küröl szoktam cserélgetni.
Szintén szvsz, de a gyári ajánlást tenném bele, ami viszkozitás 5W30, meg nyilván tudja az előírt normákat.Rob: na Balu ki se nézett?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
narancsnn
senior tag
Most voltam a tacskóba Aljas Tesco, előtt nagy autós találkozó.
Tiszta "Halálosabb iramba"
Ment a Zene, zörögtek a kocsik, Én meg spuriztam onnan
-
TaaT
nagyúr
-
Balupapa
senior tag
Letezik h olajcsere utan jobban huz a gep v placebo?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Alvin_ti4200
félisten
Hol a hiba? Mondjuk, el kéne dönteni a hirdetésben, hogy Tiptronic vagy DSG (előbbi lesz). Kiemelt hirdetés vagy másfél hete, de gyanúsan olcsónak tűnik Mondjuk, nem tudom, a dízelek milyen árban mennek (azóta megnéztem, tömve vannak 2 millió körül), alapból csak a benyásokra szűrtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest