-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
válasz bitpork #30550 üzenetére
Még jobb.
Nemsemmi ez az ország....Legjobb barátom kiment pár hónapja angliába, ezt küldte az előbb felpattintotta a 17eseket
Igen az a háttérben egy RS4es.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
törölt tag
Hy szerviz szakik!
Motorcontroll lámpám kigyuladt.(sárga).
Szervizbe elvittem és ez a cucc csinálta a galibát.
differenzdrucksensor.jpg
Kicsit a forumba bele kell pörgetni és ott a képen látható is.Szervizben kiolvasták ezt hozta ki hibának.Ki a régi be az új.
20.000ft került komplett.Kérdésem az lenne mert páran már megemlítették ,hogy mossam ki.Mivel mi elég jól el vagyunk látva különféle mosóanyagokkal igy érdemes-e megprobálnom?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz MunezXBK #30560 üzenetére
Sajnos úgy nem lehet mert ezek be vannak őntve mügyantával.
Viszont 85%-ban (szervizesek) azt mondták ezek nem romlanak hanem egyszerüen eltömödnek a koromtól azok a csövek (2db) .
Most én elkértem az én rossz db-at amit be is áztattam egy spéci anyagba majd láss csodát jött ki belölle a trutyi.
Még elszorakozok vele hátha....csak gondolom egyszerübb cserélni és 20.000ft legombólni.
Érdemes 2évente leszedni és kipucolgatni? -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Octaviához (1.6 benzin AVU motorkód) egy vagy két lambda szonda van?
Esetleg valaki tudna nekem mondani cikkszámot is, valamint, hogy hol érdemes beszerezni?-= Pancsermeste® =-
-
AMD Power
titán
-
-
-
-
-
rob210
nagyúr
válasz tomcsi23 #30574 üzenetére
mondhatni mindenki megtalálja a maga mumusát.
mint én a matiz/spark csodákat.tegnap este hazafelé a hungárián, megint megtalált egy varrógép, szét is kúrt az ideg.
így Fober...stylt elővettem aztán körbeautóztam a kis f@szt.
tényleg nem értem miért hiszi niden matizos azt, hogy versenyautója van, holot nincs.biciklivel nem lehet hajabusát előzni.
Renault power
-
tomcsi23
veterán
válasz rob210 #30575 üzenetére
Úgy-úgy. Bár én mostanában nem nagyon találkoztam semmilyen mumussal. F@sz persze van bőven, de az más. Szerintem a legtöbb mumusnak vélt, csak egyszerűen ilyen f@szból van, pl mint amit a múltkor is tapasztalt a márkatársam szvsz. Nem akarnak azok kötekedni, csak ilyen faszántosan "vezetnek".
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
AMD Power
titán
válasz tomcsi23 #30578 üzenetére
Idővel fény derül erre is.
De itt van ez. CC.
Mégsem Passat?!
Volkswagen CC 2.0 TDI DSG 4Motion - 2012.Ez az autó mind külsőre mint belsőre szerintem 1x tökéletes. Annyira szép lett, csak ámulok rajta.
-
FoBCRaistlin
őstag
Milyen autó?
Amúgy lehet csak én vagyok túl agresszív, és nem kell sok egy kis kergetőzéshez.
Igazából én sosem teszek semmit. Lehet, hogy a kocsi színe hat tényleges vörös posztóként.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #30585 üzenetére
Ezt a magamfajta halandó nem értheti.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #30589 üzenetére
Kilo, rövid ó-val.
Há de 5300cm az 5.3km, nem?
-
Pancsermeste
őstag
válasz Pancsermeste #30563 üzenetére
OK, azt már tudom, hogy kettő van.
Nekem a katalizátor előtti kellene.Azt meg tudnátok mondani, hogy az eredeti gyári lambda szonda az milyen gyártmány?
Bosch-ból találtam ezt.
Háát, a Unix/Bárdi 50K-s áraihoz viszonyítva barátságosabb... feltéve, ha ez a 31.715,- Ft. brutto ár. (erre vonatkozó adatot nem látok a honlapon)
Esetleg tud valaki olcsóbb megoldást?
Gagyibb utángyártott cuccoktól meg tartok... vagy esetleg szóba jöhet más gyártmány is?-= Pancsermeste® =-
-
törölt tag
válasz Pancsermeste #30598 üzenetére
A.G.A Móri út 22/340314
miért nem öket probáljátok elöbb.
-
törölt tag
válasz MunezXBK #30597 üzenetére
praktikerben 2 féle talp van van amt fúróba meg van olyan amit flexre lehet az utobbinak belső menete van ugy tudod megkülönböztetni.
Vidd vissza,hogy te flexre valót szerettél volna azt ha nincs csere akkor lové vissza.
Csavarakuban tuti volt 1600ft
de még volt a Pinkénél is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest