- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #30882 üzenetére
gondolom nem ismerte túlzottan a terepet, a hirtelen bukkanón elment az orra, ha kanyar elött kicsivel keresztbe áll már a kocsi (hamarabb fordul az ívre) akkor nem ment volna egyenesen tovább mint a győzelmi zászló
jó kis út lehet, de ezt kb végig kell gyalogolni elötte, hogy még is mi a pálya, addig kár is rajta emberkedni, drága NFS-ezés volt
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #30907 üzenetére
nem elpattogot, eltűnt az út alóla egyszerűen, annyira hirtelen hogy a futómű nem tudod annyira lenyúlni hogy megmaradjon a tapadás, olyankor meg tekergetheted a kormányt, jó hogy nem szedte alá biztos borul...
ezért mondtam hogy ha keresztbe van már az útra kicsivel a kanyar elött akkor pont "berepül ívre", de utcai drájvörnek szerintem az is sok lett volna, többek közt nekem is
-
attrax
aktív tag
Végre ismét jó kis tdi- De hiányzott...
Unterschreiben
-
VR6-Fan
veterán
Mágus!
nem tudsz véletlen felétek egy segge törött V6 3,6-os super b-t?
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #30914 üzenetére
+100kg kb, ilyenhez vannak a rugóim a gewindében jelenleg, legalább puhább lenne, szar kifogás tudom
leszarnám öszintén hogy turná az orrát, ha ilyen lenne benne
Balupapa: 1800-2k juro körül mozognak skodából, DSG kell a halálnak.
mod: legyen max 3k.[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Balupapa #30917 üzenetére
faragjon a tököm.
erre felcsavarozom a VR6 vagy akár a saját bakjaim, VR6 váltó rá, nagy hűtő dupla ventis keret, és motor helyén hajtás a helyén hűtés meg van, mot vez meg valószínűleg leírtás, vagy MSQ, ha olcsón kapok Vems.hát egy kb ilyen teljesítményű turbos motort is össze reszelni 7-900e, beszélgettem fényező ismerőssem, baráti áron, úgy hogy én is csiszolok stb, dolgozok rajta egy lakatolás+fény 450e körül mozogna...
meg a W8 moci egy hulladék :-)
no offens ,de a két hátsó ablakom árából vehetnék egy pár high line 9N polo lököst
ez egy ilyen sport.eladogatnám a lomokat a szaromból, jöhetne is valami 300+-os moci....
reális projekt jövöre akár VR6 24V 204le-ről indul - kopás ugye...
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
hangja egyértelműen, meg 300le és tán 400nm gyárilag.
300-400 körül lehet venni picit sérült 225-ös TT-ket (angolt) azt kb majd hogy nem 0-asra ki lehet hozni, és valóban chip és 260-70le-s, esetleg egy nagyobb MAF-ra érdemes berúházni és lehet tovább huzigálni.
de ha turbos akkor 16VT, ne kérdezd miért érzelmi alapon valószínűleg meg mert a saját pénzem ellensége vagyok...
sima AAA-s VR6 meg már vissza lépés lenne valószínűleg.
tomcsi23:leszedem az usa lökösöket, meg a dupla dugós féket és már meg is van
na jó meg kiírtom a zenét.8th:ismerős 160 tájt elhagyta, kettő is
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
-
8th
addikt
válasz VR6-Fan #30923 üzenetére
Nézegetem a svéd autótuning videókat... beteg egy népség.
(#30925) VR6-Fan: Jens Eklund. Ő sem százas jó értelemben véve . F1 Pisti is ilyet farag jelenleg csak ő első generációs A4 elemeket húz rá a csővázra. Nagyon kíváncsi vagyok arra a kocsira.
[ Szerkesztve ]
...
-
VR6-Fan
veterán
már mint rendes drag vasat?
[link] csak jó valamire az FWD, csak össze kéne rakni bohockodni az egyest, meg húzgálni a csíkokat busz öbölbe
abszolút betegség ez..., az audik, meg a volvoknak legalább bodéja van meg súlya... de ez
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
logós világítos kütyüről tudunk valamit amit a vaterán árulnak?
-
zoo8800
veterán
Ezt csak úgy
rip and tear, until it is done
-
14adam
addikt
tudjátok mit? lecsiszolom pár helyen,kint hagyom a napon meg az esőn,beteszem utána egy istállóba aztán kész a RAT
azok úgyis nagyon bejönnek. Mondjuk saját kocsiként nem használnám. Abból is azok tetszenek nagyon amelyikbe szalmát tesznek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest