Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

válasz Bandit21 #204135 üzenetére

Bejött a 10% ecet + ugyanannyi egység desztvíz. Szivaccsal átsimogattam és lejött mintha ott se lett volna sose.
    Ellenben az első helyen ahol a körmöm tompa végével vakargattam gyönyörűen látszik hogy sikerül szét barmolni a lakkot.
    Most itt nem a Mariana árkot kell érteni, hanem egy 1,5 éves mindig kézzel, habbal mosott autón azt, hogy közelről napfényben látszik... Ami attól még engem rohadtul zavar.

Tehát kérdés a kérdés miatt: minimálisan polirozni lehet a megkarmolt lakkot?

Az ID.3 hátuljára 1x felment 1 macska, az szépen fekete ott és azon is látom ha úgy süt rá a nap, az is idegesít, tehát oda is használom majd a tippet. Ha van.
    Köszi!

Plusz finomság, ma az egyik szomszéd kutyája fogta és bejött az udvarba és amikor kiszállt az Asszony az id3-ból, a kutya úgy gondolta hogy körbe néz és full sara lábbal a vezető ülést körbe táncolta.

Sose járt még nálunk a kutya, a gazdákkal jóba vagyunk néha dumálunk, nem tudom hogy jött ez de elég zabos lettem. Volt itthon l i dl flakonos autó kárpit tisztító, elég szépen kiszedte.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák