- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz Bandit21 #204135 üzenetére
Bejött a 10% ecet + ugyanannyi egység desztvíz. Szivaccsal átsimogattam és lejött mintha ott se lett volna sose.
Ellenben az első helyen ahol a körmöm tompa végével vakargattam gyönyörűen látszik hogy sikerül szét barmolni a lakkot.
Most itt nem a Mariana árkot kell érteni, hanem egy 1,5 éves mindig kézzel, habbal mosott autón azt, hogy közelről napfényben látszik... Ami attól még engem rohadtul zavar.Tehát kérdés a kérdés miatt: minimálisan polirozni lehet a megkarmolt lakkot?
Az ID.3 hátuljára 1x felment 1 macska, az szépen fekete ott és azon is látom ha úgy süt rá a nap, az is idegesít, tehát oda is használom majd a tippet. Ha van.
Köszi!Plusz finomság, ma az egyik szomszéd kutyája fogta és bejött az udvarba és amikor kiszállt az Asszony az id3-ból, a kutya úgy gondolta hogy körbe néz és full sara lábbal a vezető ülést körbe táncolta.
Sose járt még nálunk a kutya, a gazdákkal jóba vagyunk néha dumálunk, nem tudom hogy jött ez de elég zabos lettem. Volt itthon l i dl flakonos autó kárpit tisztító, elég szépen kiszedte.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 25
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest