- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
ÜdVW az uraknak! Már a 2. szerelőhoz viszem a kocsit, de nem jövünk rá, hogy mi okozza a jelenséget. Erősebb balra kanyarodáskor súrlódó hang jön az első kerék felől, de csak hidegen. Ha megyek 5-10 km-t, megszűnik a hang. Olyasmi hangot képzeljétek el, mintha a kerék beleérne a dobbetétbe. Gömbfej, kerékagy, szilentek, stabilizátorok, minden cserélve, és mégis jelen a hang. Ötlet? Golf 4 1.6 16v bcb.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz FrankMonzano #135402 üzenetére
A dinamó zaj megoldódott?
-
tigomigocika
senior tag
Srácok!
Valaki meg tudja nekem mondani össz vissz mennyi tartó bak van egy a4 b5 1z tdi.ben?
Motor és váltótartó bakokra gondolok.
Előre is köszönöm!XBOX LIVE: rolandinho007
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz tigomigocika #135405 üzenetére
[link]
[link]
3 motor tartó és 2 váltó tartó.FrankMonzano Mit jelent nálad az erősebb kifejezés? Gyorsabb balosnál vagy jobban balra tekert kormánynál.
[ Szerkesztve ]
-
S-eye
senior tag
Sziasztok,
Octavia Tour és Octavia II közül melyik a jobb döntés a 2006-2007 évjáratok közül? Megér kb 20%-os különbséget árban a 2. generáció, vagy inkább helyette a Tour a kevesebb futott kilométerrel?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ha cascot nem szeretnék kötni jelenleg, de szeretnék egy komolyabb védelmet az autóba, akkor mit ajánlanátok?
Jelenleg amirők tudok az a pajzs és a cerberos. Létezik esetleg más alternatíva, amiről még nem hallottam?
Ti mit javasoltok?yo
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Krax01 #135413 üzenetére
Tudtok olyan szerelőt az ország nyugati felében, aki ki tud nekem szerelni egy utólag beépített GPS-es nyomkövetős marhaságot? Iszonyatosan szívja az akksit és mivel már nincs előfizetve, ezért nagyjából használhatatlan.
Köszi előre is!
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Krax01
újonc
skoda octavia II 2012
A SWING rádiók mindegyike bluetoooth-os ?
Ha nem akkor honnét tudom kideríteni, hogy az enyém melyik fajta?
Illetve azt honnét tudom kideríteni, hogy gyárilag milyen rádióval jött ki az autó ? -
törölt tag
meglett a rendszám lőttem pár képet gyorsan... [link]
Malac úr: Fogyasztás péntek délutáni dugóban 15,9 volt.
-
zsolt19900
őstag
válasz MunezXBK #135411 üzenetére
egyszer elkaptam egy olyan mesélt történetet, hogy a tag kutyát tartott az autójába, picit letekert ablakkal és aki benyúlt az nem köszönte meg magának utána
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
golfvariant
aktív tag
Porsche Pest márkaszerviz:
Így is úgy is el kell látogatnom hozzájuk egy lehetséges fényszóró meghibásodás miatti visszahívás akció keretein belül. Ha már viszem és itt a tavasz akkor adjunk neki egy új légszűrőt, pollenszűrőt és klímatisztítást is. Kértem tőlük árajánlatot, aminek 43 ezer lenne a vége!!!
Kicsit soknak tűnik -
K Norbi
addikt
válasz golfvariant #135429 üzenetére
Csak levegőszűrőt meg pollent? Olajat nem?
-
veterán
válasz golfvariant #135431 üzenetére
Most mennyi km van benne?
A légszűrőt én nem cserélném 30 ezer km előtt, a gyári csereperiódus 60 ezer. (közismerten sóher vagyok ) A pollenszűrő 30 ezrenként esedékes (ez rémlik), bár ezt talán érdemes azért évente, vegyél bele gyárit, hogy ne legyen garis kifogás (pl. Kauffer.hu, cikkszám kelleni fog, nem tudom konkrétan, az árra 5-6000 Ft-ot tippelek). Pár hete Sonax bombával (1500 Ft) egész jól kitisztítottam s.k. a 8,5 éves autóm klímáját.Szerk: az olaj szvsz bőven ráér 15 ezernél; autópálya mellett lehetne akár 30 is, de azt a sajátommal nem tenném.
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz molnarpeter #135442 üzenetére
Őszintén szólva inkább kiszedetném belőle. A GPS-ek nyomkövetésnek semmi értelme, amikor 5000 forintért elég profi jammert lehet venni ebayen. Inkább a motorháztető védelmére koncentrálnék, arra meg a pajzs védelme teljesen jó. Szóval valszeg kiszedetem a mostanit és rakatok bele inkább olyat.
Más kérdés: Valaki tud vcds kábelt ajánlani ebayen? Vettem már kettőt és mindkettő sz.r.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
csiga8
senior tag
válasz ToMmY_hun #135443 üzenetére
Ebayes diagnosztikával csak óvatosan.
Minden kínából érkező árut ( ma már) megnéznek és a diagnosztikát egyből kiszúrják, aztán levelezhetsz az SBGK-val. Jó esetben csak megsemmisítik a vámosok, rossz esetben be is perelnek az SBGK-n keresztül. Bár már van olyan posta lehetőség, hogy előszőr pl Belgiumba utaztatják, aztán úgy ide.
Magyarországon ( Racing bazár) nagy biztonsággal vehetsz akár magyarított verziót is VCDS-ből, vagy Delphi 150E-ből. Sőt, akár ki is próbálhatod vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz zsolt19900 #135424 üzenetére
12 évig volt staffordom.
-
molnarpeter
nagyúr
A napokban a szokásos olaj+összes szűrő mellett végre ki lett cserélve a hátsó ablaktörlő motor is a Golfon. Kiderült, hogy szét volt repedve a tengely körül a műanyag csonk, szóval elég menthetetlennek látszott. A rámenő cső végén is el volt repedve valami, de a szerelő előkapta a Nivából mentett örök&mindenálló csövet, leszabott 2 centit, amit betoldva meg is lett oldva a probléma A cseredarabot korábban szétkaptam, a spriccnihez átmenő csövet bezsíroztam, nehogy beálljon vagy elcsavarodjon ez is. Bár mintha valamilyen javított verziót sikerült volna beszerezni, réz cső van benne és gumikarika a végén, az eredetiről ahogy néztem a videókat, mintha műanyag lett volna az átmenő cső, és az tudott eltekeredni/-törni. Kapott másik ablaktörlő kart is rá, mert az eredeti kupakján el volt pattanva egy rögzítő pöcök. Ja és Saint_, a szerelőnek is jobban volt kedve hozzá így, hogy le volt mosva az autó
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest