Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngyhrgsz
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szia!
Egy eléggé új sony 8 gigás pendrive-val tapasztaltam most ugyanezt, nem akart rámásolni egy több mint 6 gigás videót, miután formázgattam. Kis próbálgatás után kiderült h NTFSre formázva működik, mint ahogy te is írtad! Kérlek ha erre van konkrét válasz, akkor még azt mondd meg nekem hogy milyen beállításokkal fog a régi sebességgel működni a másolás? Mert nekem lassabbnak tűnt... Nagyban segítenél, hogy ne kelljen végigcsinálnom a variációkat ( NTFS/exFAT/FAT, alapértelmezett egység 4096byte/8192byte stb.) Én amúgy mintha alapértemlezett egységnél 16kilobájt-ra emlékeznék, az lehet? Vagy egyáltalán csak arról van szó h 7 gigás videóhoz 15 perc kell? Csak nem, sztem gyorsabb volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest