Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli G
tag
Sziasztok, EMTEC 16gb-os pendrájvom van pqi memo chip-ekkel. Probléma a következő: Kölcsönből visszakapva, a cucc már csak olvasható, mintha írásvédett lenne. Se win se linux nem tudja írni, törölni róla. mind a kettő úgy csinál, mintha megtette volna, de kihúz-bedug után látom, hogy nem történt semmi, csak az van rajta ami azelőtt. Formázni sem tudják, sőt próbáltam egy Low level format progit is, na az se. sőt amikor elvileg íródik, nem is villog az a fény ami azelőtt villogott.
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam)