Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli G
tag
Sziasztok, EMTEC 16gb-os pendrájvom van pqi memo chip-ekkel. Probléma a következő: Kölcsönből visszakapva, a cucc már csak olvasható, mintha írásvédett lenne. Se win se linux nem tudja írni, törölni róla. mind a kettő úgy csinál, mintha megtette volna, de kihúz-bedug után látom, hogy nem történt semmi, csak az van rajta ami azelőtt. Formázni sem tudják, sőt próbáltam egy Low level format progit is, na az se. sőt amikor elvileg íródik, nem is villog az a fény ami azelőtt villogott.
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam)