Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli G
tag
Sziasztok, EMTEC 16gb-os pendrájvom van pqi memo chip-ekkel. Probléma a következő: Kölcsönből visszakapva, a cucc már csak olvasható, mintha írásvédett lenne. Se win se linux nem tudja írni, törölni róla. mind a kettő úgy csinál, mintha megtette volna, de kihúz-bedug után látom, hogy nem történt semmi, csak az van rajta ami azelőtt. Formázni sem tudják, sőt próbáltam egy Low level format progit is, na az se. sőt amikor elvileg íródik, nem is villog az a fény ami azelőtt villogott.
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam)