Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
clubgsm
csendes tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Akkor csak elég volna hogy hol keressek hozzávalót.Olyan jó kis kütyü de a régi pdam cuccai nem mennek rajta.
-
clubgsm
csendes tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Mostmár nekem is megy,valami akadás volt.Te miket raktál a diamondodra?
-
clubgsm
csendes tag
Szasztok tudna valaki segiteni?Látom vannak itt olyanok akik Diamondot használnak,na nekem is ez van elsősorban kellene hozzá valami szótár progi,az STDICT nem fut nekem vmiért tud valaki valami okosat?Meg kellene még valami pár jó kis progi de sehol nem találok.Előre is köszi a segitséget.Sürgős volna.THX.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Független, Újszerű állapot
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest