Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Előző tapasztalatok miatt már most zárom a topikot. Sok-sok ilyen topik lett méár bezárva, mert elfajultak az indulatok.
-
deadguy
aktív tag
Szerintem ez emberfüggő, mármint pl. sokaknak a konzolról a régi játéktermi hangulat jut az eszébe (nekem is), de az valahogy olyan ''mulandónak'' tűnik. Agostino hsz-e tetszett a gépépítésről.. és erről jutott eszembe, hogy amikor hazaérek, betelepedek a fotelba, elöttem a gép, rendben, stabilan, ahol órákat töltök a neten, vagy éppen játszok, vagy filmet nézek vagy akármi.... a konzol meg valahogy... olyan úri-muri, olyan mű, valahogy (hangsúlyozom: SZÁMOMRA) lapos. Bár nem akarok vitát kirobbantani ezzel, mindkét tábornak megvan a maga igaza, de asszem elfogult vagyok a PC iránt...sorry, ebben nőttem fel.
-
mr_knight
senior tag
szerintem ezt a totyikt most kéne zárni
nem ?? 
-
MUŁĐER
addikt
online gémelni lehet konzollal?

-
Viktor77
titán
Most jut eszembe! Én is pc párti vagyok!
A munkahelyemen nehezen tudnám elvégezni a melómat egy PS2-n.
-
al_age
senior tag
remélem mihamarabb az ''előd'' topik sorsára jut ez is

-
Agostino
addikt
Hi all!
Nekem nem nagyon jönnek be a konzolok. Tacskóban meg erre-arra látok kirakva elszórtan, de valahogy mindig elborzadok tőlük. Grafika nem az igazi, meg ahogy a sok kis srác nyomja rajta a gameket attól sírva fakadok. Ez persze nem jelenti azt hogy nincsen rajta játékélmény, csak..
Meg azért az a hangulat sincsen meg mint a PC-knél van: remegő kézzel bepakolni a legújabb videokártyát, elbíbelődni a ventivel,bekapcsolni a gépet amikor beleraktál még 512 ramot, szidni a kíndozt... Mindez nincsen meg a konzoloknál.
Szóval : +1 pont a PC-nek. -
Szalma
őstag
(Javaslom megtekintésre ennek a topiknak (-> Bővebben: link ) az utolsó hozzászólását...)
Szeretettel:
Szalma -
illusiON
őstag
az ismert veszekedés... ebből anyg viták lesznek, előre látom

-
yksz
aktív tag
Mivel ilyen témát még nem találtam, és nagyon hiányoltam, ezért nyitottam egyet. Johetnek a hozzászólások, miért jó a konzol és miért nem, valamint miért jó a PC és miért nem. Én PC párti vagyok, bár ezt már egy páran biztos tudják

Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gamepad
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem ??