Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
TrollBalint #15331 üzenetére
Ha castert próbálnál és a speedfarm a cél, akkor ajánlom a poet penes Elementalistot. Power Spihon, dupla arc és warp.. A karaktereim között megtalálod, nem én találtam ki, csak véletlenül akadtam rá pár emberre aki ilyet tol, amikor néztem mik a legjobb arc buildek. Működés közben úgy néz ki, hogy előreteleportálsz és közben felrobban 2 képernyőnyi szörny. A Dupla poets pen a drága hozzá, de elég egy 5 link Broken heart még a Tier 16 elder orbos mapokra is. Lényegében 1-2 perc alatt át lehet vele menni egy mapen teljes magic find gearben. Ha előre megvannak a PP-k akkor a szintezés is baromi gyors. Annyi hátránya van, hogy borzalmas boss killer, de ha főleg csak farmolni akarsz a karival akkor nem tudom, hogy mi verheti sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest