Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Mivel ilyet meg soha nem csinaltam, otleteltem, es bar erre is gondoltam, de elvetettem, mert tulsagosan bonyolultnak talaltam.
Szoval, adott a gep C meghajtoval es nehany egyeb, rejtett particioval, ezt kell lementeni egy masodik meghajtora, ami az "image fajl" biztonsagos tarolasara fog szolgalni de ugy, hogy a harmadik meghajtonak megfeleloen legyen az elso meghajton levo C meghajto nevu particio lecsokkentve pontosan akkora meretre, hogy az osszes particio raferjen.
Macriumot hasznaltam, de nagyon nem emlekszem, hogy lenne olyan lehetoseg, hogy megmondjam neki, hogy az elso meghajtorol mentest a masodikra a harmadik meghajto merete alapjan vegezze el.
A buktatot tovabbra is abban latom, hogy a C nevu particiot radikalisan le tudom csokkenteni, de az uj meghajton nem fogja a teljes helyet kitolteni es akkor az utolso, rejtett particio utan vagy lesz egy szabad, particionalatlan resz, vagy egy ujabb particio, es akkor a gyari mar megint nem az utolso particio.
Vagy esetlen nem olyan nagyon fontos, hogy a rejtett particiok utan ne legyen szabad hely?
Meg azt tartanam a legjobb megoldasnak, hogy a menteskor a C particiot minimalisra zsugoritom, a felszabadult, particionalatlan reszt nem mentem, es akkor van egy biztos image fajl, aminel lehet tudni, hogy csak ennel kicsinel nagyobb meretu meghajtora lehet visszamenteni. A visszamentesnel pedig meg kell mondani, hogy a C particiot annyira novelje meg, hogy kitoltse a szabad helyet, es akkor ez egy univerzalis megoldas lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest