Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Lasersailing #8217 üzenetére
Külső SSD vagy HDD, mindegy. Kábel kell hozzá. Nálam az 500 GB-os HDD a kábelen lóg függőlegesen, ami elvileg jó helyzet a vízszintes mellett (nyilván elég hülye megoldás, de a tévé igen magas lábakon áll, így én sem tudom másképp elhelyezni, talán még valamivel felfogatni függőlegesen a tévé hátlapjára).
-
kezo0
addikt
válasz
Lasersailing #8207 üzenetére
Szerintem is a méret a gond, a 64 GB túl kicsi lehet neki. Viszont elég az USB 2.0 szabványú is, én mindig ilyen csatolójú külső HDD-ket használtam a rögzítéshez, és akár két műsort is gond nélkül tud rögzíteni így a tévé, miközben egy korábban rögzítettet nézek a HDD-ről.
-
pkaresz
őstag
válasz
Szia!
Szerintem az a gond, hogy minimum 160GB os merevlemezre vesz fel tv műsort a tv-d.
Olvasd el a manualt!Üdv: Karesz
-
Downsampling
senior tag
válasz
Szia!
Nekem 5-6 éve Németországban, MM-ben vásárolt Sony USB 3.0-ás pendrive-jaim vannak, sajnos, ilyeneket (vagy egyáltalán Sony név alatt) azóta sem találtam sehol sem. Igazi, minőségi darabok, sosem volt baja egyetlen eszköznek sem baja ezekkel. Kár, hogy anno nem vettem többet belőlük... De! Szerintem léteznek más minőségi darabok is, elvileg a Kingstone sem rossz, csak nyilván nem a kínai verziók ezek...
Ami a tévének biztosan kell, az a 3.0-ás csatolás, a megfelelő sebességhez, a 2.0-ás eszközökre azt írja a tévém, hogy nem megfelelő a rögzítéshez.
A 3.1-gyel szerintem meg az a baj, hogy sok eszköz (az autók többségénél is ez van) nem ismerik még fel, az autók a 2.0-ás csatolóknál modernebbekkel nem hajlandók működni. Illetve a tiéddel lehet, hogy pont az, hogy ugyan 3.1-esnek hazudták, de csak 2.0-ás.
Aztán az sem mindegy, hogy melyik USB aljzatba dugod a tévénél (a te tévédet nem ismerem, de nálam a háromból csak az egyikben hajlandó adásrögzítésre).A pendrive mizéria kb ugyanolyan, mint jó memóriakártya vásárlás: az ember beleőrül a sok hamisítvány miatti káoszba, vagy tutira belenyúl valami gagyiba, netán évekig lehet őrlődni, hogy melyiket érdemes megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest