Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapur
csendes tag
válasz
gromble_ziz
üzenetére
hát igen ez a kanyarban utoléri, de az egyenesekben elhúz dolog engem is iszonyúan bosszant. nem fogja fel, hogy az időkülönbség nagyjából állandó a két egymást követő versenyző között, ezért ha lassítanak, közelebb kerülnek egymáshoz, nagyobb sebességnél meg távolabb kerülnek

szerintem a frankó az lenne, ha Gyula helyére egy karakánabb és hozzáértőbb fickó kerülne, mondjuk a PC-s bajnok Wéber Gábor. Ő mondaná az okos dolgokat (amit Laci sem vonna kétségbe) Lacika meg nyomná a hülye gügyögését
, ami a nagymamáknak meg a barátnőknek is bejönne.
Engem Lacikában az zavar, hogy nem lát az orránál tovább és beszédkényszere van akkor is, mikor semmi nem történik.
A tegnapi reklám cucc volt a legjobb:
bekonferálta a reklámszünetet, majd nem volt. ezen jót röhögtem, mert van ilyen és vicces is tud lenni,
de mikor ugyanekkora bakit követ el futam közben:
pl: ''a helikopterből halljuk Raikönnen motorját'' (persze, 500m magasról, csak Raikönnen kocsiját lehet lallani, a többiek addig üresben gurultak alapjáraton) mikor rájött/rászóltak, hogy a kocsi belső hangját keverték rá a halikopteres képre akkor 3 percig hallgatott, Gyula meg éppen harakirit csinált kínjában.
Na ekkor kellene Wébergabi aki elmagyarázza Lacikának, hogy hogyan is van az valójában és akkor lehet hasat fogni a nevetéstől vagy sírni a szánalomtól

Esetleg találhatnának egy 85 feletti IQ szintű pályaversenyzőt, aki meg tud szólalni.
Lehet, hogy az ilyen szerepekre, ami egy országban egy van mint F1 közvetítés, nem az első jelentkezőt kellene kiválasztani, hanem keresni valakit aki ért hozzá, és honorálni a tudását....vagy egyszerűen csak hallgatni a német RTL-es közvetítést, és abból venni a szakmai részeket, magyarázatokat, mert ott ogazi stáb van, nem egy ''liftező polyáca''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warcraft
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ami a nagymamáknak meg a barátnőknek is bejönne.