Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
nem olvastam el a topicot csak az utosló pár hozzászólást.
Msi neo alaplap i865, 2*256 noname ram, p4 1.8 400fsb nortwood
max amin próbáltam: (feszültséget soha nem emeltem) 1.8@2.7 ram igy megy 400ason
Ezt a gépet használom 2.5 éve azóta egy tápcsere volt benne. Nagyon tetszik, de mostanában már kevés a Hd-s filmekhez (9800proval)
Nekem a megvételkor tünt fel hogy a proc fsb 100 (azaz400) ram 3:4 hez 133(266)on megy. Nah gondoltam majd én biosban jol beállitom. ram 200(400) fsb. a gép elindult örültem és használtam. Kb 2 hét mulva vettem észre hogy a ram fsb állitgatásával nőtt a cpu is 100(400) ról 150 (600)-ra. Igy lett a 1.8asból 2.7 es. Ennek örömére megprobáltam még tunigolni és anno asszem 160nal is ment, de a noname ramok nem birták csak trágya időzitéssel.
(pat végig bekapcsolva maradt
) nincs csattanó nincs bibi, csak egy elégedett felhasználó aki azóta is büszke a használt alkatrészekből összerakott gépre, és nincs pénz újabbra szebbre gyorsabbra. (bár a HD filmek miatt egy videókártyát venni kéne, de az terv alatt van több mint 1 éve...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) nincs csattanó nincs bibi, csak egy elégedett felhasználó aki azóta is büszke a használt alkatrészekből összerakott gépre, és nincs pénz újabbra szebbre gyorsabbra. (bár a HD filmek miatt egy videókártyát venni kéne, de az terv alatt van több mint 1 éve...)