Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s
    addikt

Persze, hogy rád mutatnak a linkek, mert saját magad leírtad a hibákat. :D
    Most nagyon jól kiemelted a lényeget, mit kérdeztem és mit kaptam válasznak !

"Szia, Igen, ezek a hibák tapasztalhatóak. Ha feltöltöd, bekapcsolva hagyod, nem nyúlsz hozzá semmit, akkor kb. 2 nap alatt lemerül. Zavaró az igaz, tudva, hogy egyes tabok akár 2 hetet is elmennek készenlétben. Viszont, én legalábbis, belegondolva, ha dolgozni vagyok és nem vagyok itthon 11 órát, akkor tulajdonképpen mi értelme van ha készenlétben hagyom? Így olyankor kikapcsolom. Este megint kikapcsolom, alvás közben úgyse használom :) Használat közben normális ütemben merül.

SD kártyát még nem nagyon használok benne így nem érint, de ez is igaz.

A sípolás a legzavaróbb, igaz teljes fényerőnél megszűnik, na de mégis.. Úgy rossz is használni este, még a minimum is sok, meg jobban is merül. Viszont ha csak böngészésre használom akkor nincs sípolás, csak akkor ha valami ténylegesen használja is a hangot.

Kétlem hogy javították volna még ezeket, kérdéses hogy mikor fogják."

Akkor miről beszélünk ? Az eredeti rendszerre írták ezt és nem csak az utána kiadott újabb JB Androidra. Te folyamatosan a béta rendszerről beszélsz., de én azt kérdeztem, amivel kiadták és árulják. Mondtam már, hogy nem érdekel, mit lehet utána mókszerolni rajta ! Szar és kész, te használd, ahogy akarod én meg NEM ! Nem az én hibám, hogy össze-vissza irkáltok és 1-2 fanatikus védi a szart, és kikapcsolja a gépet és várja a megváltó javítást. Nem fogok olyat venni, amit még nekem kell javítgatni, hogy kegyeskedjen normálisan működni.
    Azt meg mondtam, hogy fejezd be a beszólásaid, mert ha én képes vagyok megadni itt a tiszteletet még az olyan bunkóknak is, mint amilyen hangnemben te beszélsz, akkor te is tedd meg ! Minden mondatomba belekötsz, arról meg nem tehetek, hogy mindenki már össze -vissza állít mindent és tényleg nem tudom kinek lehet hinni. Az meg ,hogy saját tapasztalatból írjak ? Kösz, nem fogom megvenni az összes gépet, ezért szerettem volna tanácsot kérni, de hiába írtam, hogy nem értek az Androidos gépekhez, picit sem voltál megértő.

Új hozzászólás Aktív témák