Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s
    addikt

Na idefigyelj ! Látom nagyon nem érted miről beszéltem végig ! Venni akartam egy gépet. Rákérdeztem a másik fórumban, hogy az ott leírt hibák azok jelen vannak-e a gyári rendszeren, amivel én megvenném a tabot. Ami tudomásom szerint 4.0.4 és nem JB meg hasonló. Egyáltalán nem foglalkoztam az azóta kiadott béta vagy akármilyen újabb Andoriddal vágod ? Írták többen, hogy a GYÁRI rendszerrel, vagyis amivel megvenném,azzal vannak az említett gondok ! Nem én írtam, hanem a többiek ! Te meg folyamatosan, valami béta szarról beszélsz, ami engem nem érdekel. Amikor megveszek egy gépet, akkor nem az az első gondom, hogy rendszert frissítsek.

Mi az ,hogy nektek kijötte-e újabb? Nekem már nincs Overmax-om, mert hibásat kaptam és visszaküldtem. Viszont zavart a te múltkori írásod, és láttam ma is, hogy próbálkoztok a hibák megszüntetésével. Utálom, ha a hülyének akarnak nézni !

Én végig normálisan próbáltam kérdezni, és tanácsot kérni, te meg itt belémkötsz, de semmi hasznosat nem tudtál mondani. Mi jogon nevezel engem bárminek is ? Én is tudnálak szép szavakkal illetni, de nem érsz annyit....
    Részemről ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák