Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leone510es2
    csendes tag

Hát igen, számomra is nagyon meglepő, hogy nekem szinte tökéletes a tab, úgy látom csabika0001 is meg van elégedve eddig vele (kivéve a YouTube-ot, nála sajnos nem oldotta meg a problémát ami nálam igen), viszont Krystal_s nagyon úgy néz ki rossz példányt kapott. Ez azért is duplán rossz, mivel még kezdő az android világában is, és szerintem így még attól is elment a kedve, ami valahol érthető is. Viszont én is azt mondom, hogy mindenképpen megér egy próbát hogy becserélteti, hogy derüljön ki legalább hogy tényleg csak rossz volt amit kapott, vagy ilyen sok selejtet adnak el belőle.
    De szerintem azt is el lehet mondani, hogy ilyen kategóriájú tab vásárlásánál azért számítani kell ilyesmire, hogy valami nem lesz "tökéletes". Ez olyasmi mint amikor a piacra megyünk ki és ott akarunk téli kabátot venni ami majd jó lesz 10 évig, de ugye ott is számíthatunk arra, hogy azért kerül majd ott egy "jó" kabát 7-10 ezer Ft-ba, mert lehet hogy el van szabva valahol, varrás hibája van, rossz minőségű az anyag, hamar elszakad, stb... Ezek ugye kompromisszumok, amiket el kell fogadnunk ha ilyen helyen vásárolunk. Itt is hasonlóképpen van, vagyis számítanunk kell rá, hogy több gond lesz vele, mint egy 120 ezres készülékkel. Az már a saját döntésünk, hogy elfogadjuk-e ezt vagy sem.
    Ez nem magyarázkodás akar lenni, csak szerintem reálisan kell kezelni az ilyen dolgokat. Egy 55 ezer Ft-os tab soha......de SOHA nem fogja elérni egy 120 ezres tab szintjét. De szerintem ezt mindenki így gondolja.
    Summa summarum......én becserélném, ha úgy sem lesz jobb, akkor lehet másik alternatíván gondolkodni.

Új hozzászólás Aktív témák