- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
klimokrisz #303 üzenetére
A honor nem tudom milyen tablet, en leragadtam 2013-ban a nexus tabletnel. De ha androidos ez is, akkor a playstore-bol en letoltottem a streamctrl alkalmazast, ami tcp/ip -n csatlakozik az obs altal nyitott sockethez es taviranyitani tudja. Nem ez az egy van, tobb ilyen is van, ez eleg fapados de ingyenes. Ertelemszeruen a tabletnek es az OBS-t futtato gepnek ugyanazon halozatban (vagy legalabbis egymast elero halozatokban) kell lennie.
-
0xmilan
addikt
válasz
Elgato Stream Deck Mobile
Ezzel tudod iranyitani Android-rol a Stream Deck-et. A PC-s Stream Deck app-hoz kell egy OBS plugin es elvileg menni fog.
Az ingyenes verzioban csak 6 gomb es 10 oldal van. -
bobalazs
nagyúr
válasz
klimokrisz #305 üzenetére
Figyelj, lehet hogy van, nézz utána, ehhez én nem értek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Ezt az elképzelést nem tudom elképzelni hogy lehetne megvalósítani.
Eleve az OBS a PCden fut nem a Tableten.
De ha tudsz távirányításra jó módszert akkor esetleg használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest