Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
de még ha minden körülményt ki is tudnánk zárni, ami elvileg befolyásolja a mérést ugyanabban az időpontban mégsem lehet mérni, így viszont a gravitációs hatásokat, kozmikus sugárzást, napkitöréseket nem lehet úgyanúgy "beállítani"

a ECU jeleit kellene vizsgálni, monitorozni, hogy a motor hogy viselkedik a változtatásokra, esetleg egy komplett virtuális szimulátorral kellene kísérletezni, ahogy a gyárban is szoktak..
egyébként veled értek egyet, a gyári megoldások nem véletlenül kerülnek bele a kocsikba szerintem sem. persze lehet jobbat/erősebbet építeni ugyanabból a mociból, de radikálisan csökkenhet az élettartam, ill a környezetet is jobban terhelheti..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Jura Ena 8 kávégép
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyébként veled értek egyet, a gyári megoldások nem véletlenül kerülnek bele a kocsikba szerintem sem. persze lehet jobbat/erősebbet építeni ugyanabból a mociból, de radikálisan csökkenhet az élettartam, ill a környezetet is jobban terhelheti..