- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
-
-
trassher
addikt
válasz 7Sony7 #41692 üzenetére
2700 volt a 2 darab előre? Nekem csak 900 volt darabja bár autósboltban vettem kedvezménnyel. Eddig teljesen jó, minőségre sem rossz. Kézbe véve nem az az érzése az embernek hogy gagyi. A felrakás módja pedig kifejezetten tetszik, hogy csak ki kell hajtani a fület, felrakni és visszacsukni.
Declare: Ha insignia lenne nem bánnám de csak ignis.
haddent: A valeo tényleg jó, nekem legalábbis csak jó tapasztalataim vannak vele. Októberben vettem az autót, akkor kerültek fel a valeo lapátok és tegnap cseréltem le őket. Nem azért mert csíkoztak hanem mert már hangjuk volt. A bosch-t csak ismerősökön keresztül ismerem. Nem olcsó az biztos.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Declare
őstag
válasz trassher #41704 üzenetére
ezt de beneztem....valahogy ugy voltam vele, hogy opel topic, akkor ha ugy indul, hogy i...az insignia csodalkoztam is, hogy került hozzatok egy insignia, es azt csak igy mellekesen megemlited az ablaktörlö lapatok melle, se fenykep, se "teszt"
Nekem is Valeon van. Nem vagyok elajulva, de nem is rossz...van amikor szebben töröl, van amikor csikot hagy, van amikor nyikorog, van amikor nem....egy pzs-vel attörlöm az elet es szebb lesz minidg 1 eves
-
KrAt
veterán
Megnéztem ma "üresen" a 60-100-at:
11,2s 4.-ben
8,8s 3.-banEgy fokkal jobb
X16XEL G Astra Caravan
-
Declare
őstag
Multkor kikormolas volt, 2x20km padlo gps szerint ilyen 195 körül van a vege egyenes uton, pici lejövel epp a 200 is megvolt viszont a futomü nagyon jo, gumik szuperek, olyan stabilan szepen megy a savvaltas, meg minden, semmi bizonytalan erzes nincs benne......csak a lovak szama keves
12,5 liter/100 a nem kopp padlo, hanem ez a 190 es halado sebesseg amugy (ora szerint ez mar 200 vagy picit fölötte)
-
trassher
addikt
Fojtószelep tisztítás akció megbukott sajnos. Volt egy cső sajnos amit nem tudtam levenni, vagyis inkább nem akartam. Nem volt rajta bilincs így nem tudtam volna visszarakni, autósbolt meg 3 km-rel arrébb. Pedig lett volna mit takarítani, szép fekete koksz volt a pillangószelepen és a házon is belül.
7Sony7: Ha benzinkúton vetted akkor érthető a felár.
Declare: Az enyém már eléggé nyikorgott sajnos. Azért fél év nálam szép teljesítmény, elég gyakran törlöm az ablakot.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
AMD Power
titán
Kövezzetek meg , ha én többet be írok a Milyen autót vegyek topicba.
Ne vegyetek F Astrat mert eltörik benne a lábatok. Ha nincs pénzetek autóra ne faék egyszerű kocsit vegyetek hanem inkább egy régi prémium gépet, lehetőleg legyen vagy 25 éves és legyen benne minimum 400e km. Azt jó mert nem eszik sokat és megbízható is.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Declare #41710 üzenetére
Bizony, ritka jól sikerült geometriájú a H, a GTC meg gondolom még egy fokkal jobb lehet. Olyan helyeken ahol az F -el félnék/tem bevenni a kanyart 40 -el ott ez megy 60 -al csikorgás és csúszásközeliség nélkül lazán, én nagyon szeretem a futását.
Egyébként van nagyon szar ócska benzinem volt utóbbi időben (pedig csak Shell, OMV vagy MOL -on tankolok sehol máshol ingyen se ), vagy az OMV 100 -as prémium tényleg érezhető változást hoz bárki bármit mondd. A kettő közül egy, vagy egyszerre a kettő igaz. Mérhetően... 6.5s helyett lement 6secre a 60-100 ezzel. Azért néztem meg újból mert éreztem, hogy valahogy jobb már alul is az erő.
AMD Power na mitörtén? ja látom. Hát hülyék ezek, meg úgy az emberek 90% -a. Addig verik magukat rá amíg szét nem szedik és alá nem néznek hogy te jó isten ezt a pókháló meg a sár tartja össze a motorból meg 3db M7 -et végig lehetne aszfaltozni annyi kátrány genny van benne Karbantartás - minek? kibírt 25-30 évet megy még 10-et nem? Stb
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz AMD Power #41712 üzenetére
a lábtörő f astra egy merciben is meg lehet halni meg suzukiban is túl lehet élni balesetet... elég sz@r indok az f ellen... aki tankot akar venni, vegyen dodge ram-et: pont ma néztem a méreteit... amíg az f kb 1.7méter széles és 4 hosszú, a ram-ből egyik típus 2méter széles és 5.5 hosszú közúti tank szó szerint...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
trassher
addikt
A képen látható x14xe fojtószelep, sajnos nagyobb képet nem találtam. Tudja valaki esetleg hogy a piros nyíllal jelölt csatlakozás mihez tartozik? Arról nem mertem levenni a csövet.
Redmi Note 7
-
Findzs
addikt
én már megtanultam, hogy nem irkálok ilyen helyekre
majd a maguk kárán megtanulják a "kisfiúk" hogy milyen egy szar kocsitrassher:
én nem szedtem szét
vettem ilyen [link] tisztítót és levettem a műanyag tetejét az asszony nyomta a gázt (jó bőgetni kell a motort mert lefullad) és megfujkálltam vele, a szerelőtől láttam ezt a technikát
persze jobb szétszedni ha az ember ért hozzá[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
trassher
addikt
válasz Findzs #41717 üzenetére
Úgy gondoltam egyszerűbb levenni + nem volt itthon senki rajtam kívül. Ha a légszűrőházból érkező csövet leveszed utána már nem sok. 4 csövet kell levenni + kiakasztani a bovdent és kész is. Mint kiderült az kartergázcső az is amit a képen bejelöltem. Holnap veszek rá bilincset mielőtt szétszedném.
gban: Én is pont emiatt venném de. Van aki azt mondta nem gáz ha belemegy mert pillanatok alatt elpárolog. Az más kérdés hogy kényelmesebb ha leveszem és egy asztalon kitakarítom mint hogy félig beleborulva a motortérbe csináljam.
Redmi Note 7
-
Calogero
addikt
válasz johnny82 #41702 üzenetére
Dream Tuning-tól rendeltem őket, de cucc Nyíregyházáról jött. [link]
29900 Ft volt az ára + 3000 Ft a hímzés.Lefotóztam az üléseket , valamint kitöltöttem egy nyomtatványt amiben be lehetett jelölni hogy mi van az autóban (fejtámla,kartámasz,2/3-as hátsóülés, légzsák van-e), hogy milyen legyen a színösszeállítás.
2 hétre lett kész. Nagyon megvoltam vele elégedve, teljesen méretpontos volt, a légzsákoknál is. CD-n mellékelve hogyan kell felszerelni. MAD SPECIAL a neve. -
7Sony7
addikt
Üdv! Egy ismim kérdezi: milyen típusú váltó kell egy vectra b 1.6 hoz? x16xel 101le ecotec
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zeg
őstag
Az kell a parasztnak az öreg prémium! Ja, hogy sikítva áll meg a lámpánál, hogy közben bebólintva billeg a vas, hogy 5-féle szinben pompázik a belőle kihányt füstfelhő, a klíma is dögledezik, 17"-ban csak a csehszlovák futózott gumira futja már,néha nem veszi be a sebességet, az ajtózár csak ráolvasásra működik, hogy a check engine lámpát a 'haversrác' ütötte ki, hogy a kipufogó dróttal rögzítve, hogy a bőr ülés okádás, a villanyablakot a faék tartja a helyén, a glett is repedezik már, a műszakin csak kenőpénzzel lehet átrugdosni, nem számít! Az F astrát a falu traktorszerelője is megjavítja, alkatrészt a sarki közértben is kapni hozzá, nem számít. A lényeg, hogy prémium, és van benne vas!(aztán egy újabb tucat-Skoda fabia egy 70-es ütközésnél rommá amortizálja az öreg csodavasat vezetőjével együtt..)
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
7Sony7
addikt
válasz PhaetonV10 #41723 üzenetére
Megkérdezem, köszi. Annyit írt még, hogy hidraulikus kinyomócsapágyas.
Mod: Rudazatos.
Amd Power: Ilyen váltógombot akarok! Azonnal!
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz AMD Power #41725 üzenetére
15 milisec huha te nitrot hasznalsz valld be
Sracok help kell de nagyon gyorsan.. f astra: egy par hete az abs elszallt vilagit a lampa jo oke vartuk hogy legyen penz vegulis nem alapalkatresz. DE ma vettuk eszre hogy elszallt a feklampa is!! Az csak most szallt el ma. A hatso ablak ledsor megy de az izzok a lampaban nem. Biztositek sztem ok minden mas megy es az izzok is jok. Valamint a fekpedal nyomaserzekelo is megy (kiszedtuk nyomkodva azt a ledsormegy, rovidrezarva is de az izzok nem)
Na ez mi lehet es hogy lehet azonnal orvosolni?
-
PhaetonV10
tag
válasz 7Sony7 #41726 üzenetére
Ezeket találtam: F17WR / CR illetve F15WR. Egyébként ha le veszi a bal első kereket és ki műti a kerék dobot elvileg lesz egy fülecske a váltón amire rá van írva a pontos fajtája.
haddent Ha azonnal kell az autó és szeretsz kókányolni akkor vihetsz 12v ot a led sortól míg el nem jutsz szervízbe.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz haddent #41732 üzenetére
A gban-féle is lehetséges, mert a műszer, ha nincs test, akkor nem mutat feszkót sem. A müszer másik tapintócsúcsát egy biztosan földelt ponthoz kell nyomni, így kiderül, odaér-e a villany. Ha igen, akkor s test szakadt meg.
Amúgy, ha az öreg villanyász, vidd oda a kocsihoz, és mondd azt neki: Látod? Szólj, ha kész van.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz mohabá 007 #41735 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, csak már többször kérdezte, de mire megírtam neki a választ, addigra azt mondta, hogy közben meglett az info. Inkább nem firtattam, úgyse értek hozzá.
-
adorjant
őstag
5w-30ból mi az ajánlott olaj?
Váltanék gm dexos2-ről.
Total? Eneos? -
AMD Power
titán
válasz lsebestyen #41740 üzenetére
Mindig megfogtok.
adorjant Nagyon nem fogsz mellé nyúlni szerintem egyikkel sem...
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz 7Sony7 #41734 üzenetére
Hát csak ő inkább magasfeszkó meg satöbbi, pl metrónál dolgozik a hajtáson.
Megmértem, kasztni a föld, másik a fék izzó ere. 0.2V tehát lófütykös semmi. Most szétbombáztam az egész oldalsó ívet ahol megy a kábel (megelőzve gban írását egyből ) nem látom hibát. Van ott elől a motorháztető felnyítónál két retek nagy csatlakozó azok is rendben vannak ránézésre. Nem tudom mi lehet...AMD Power ja nem szivatás volt hanem amit lsebestyen mondott De megnézem az F -el majd valamikor már én is kiv vok mit tud a kisöreg. Főleg majd ha lesz féklámpa meg abs
gban köszi akkor szétkapom holnap megint aztán konkrétan megcibálom azt a mocsok sok kábelt. Egyébként iszonyat.. borzalmas az F -en dolgozni a H -hoz képest. A H -án intuítíve tudom hogy mit mihez nyúlok látom mi hogy jön le itt meg egy kínszenvedés az egész nem lehet semmihez hozzáférni a torx csavart annyira elnyaltam, hogy egy mérettel nagyobb torx megy most bele... no komment.........
[ Szerkesztve ]
-
Pitu
aktív tag
Van arra tippetek hogy mitől lehet az hogy 3500-4000 fordulat körül leáll a motor, illetve ha nem áll le, akkor kivillan az engine lámpa? 3500 alatt tartva a fordulatot rendben van minden.
Óra gombokkal kivillogtattam a hibakódokat, de csak a külső hőmérő és benzinszint mérő hiba van (F12, és F171), vajon ez az összes hiba, vagy műszerrel több is kinyerhető? -
mohabá 007
aktív tag
válasz 7Sony7 #41736 üzenetére
Azért kérdeztem,mert ha a gépben lévő váltó tipusát keresi,mielőtt nekiáll kiszedni a kereket,doblemezt,előtte nézzen be a motortérbe a főfékhenger alatti részbe,ott látszik a sebváltóból egy rész,rajta a váltó tipusa.Mekem F18 (a képen) ha ott nincs akkor lehet bontani.
Nemrég kerestem meg,mert tervbe vettem a sebváltóban az olajcserét (örökélet ide,oda,nem érdekel)
a sebváltóház tömítése meg tipusfüggő.Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
7Sony7
addikt
válasz haddent #41743 üzenetére
Szerintem ne elöl keresd a hibát. A működő pótféklámpa vezetékelését kövesd végig, az hova van kötve?
Pitu: Nagyon csak tipp, de nem kap elég üzemanyagot? Elhasználódott benzinszűrő, valami?
mohabá 007: Azt mondta, megoldódott, azóta nem beszéltem vele, ő dolga. Viszont én legalább már tudom, hogy mi az a szám a váltó, az olajsár alatt. Tegnapelőtt vettem észre, hogy van ott valami, de nem tudtam leolvasni.
zolikaDB: Beleolvastam a témába én is. Ezeket úgy sem lehet meggyőzni. Csak azt nézze meg, mennyi egy olyan nagyvérűre egy normális téligumi. Én sem tudnék fenntartani egy olyat.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Mértünk ma sedan F astrát. 2 személy, üres tank, üres csomesz. X14XE (90LE), 60-100, negyedikben 11 mp.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest