- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Tehát akkor ha valaki ismer épkézláb klímást Debrecenben, aki nem dóka laci, kérem ne tartsa magában! Ezt a klíma szárító szűrőt csak ki kellene cseréltetnem...
-
lazlogogola
tag
Köszönöm a válaszokat!
Megmutatom persze a szerelőnek,csak nem tudtam mennyire sűrgős a gondom.
Ha egy hónapot nyerek akkor nem is fáj a fejem. -
mephi666
nagyúr
válasz haddent #42300 üzenetére
ja, ez szerintem is kiábrándító: egy lamborghinitől még csak-csak elnézném, mert ők anno traktorral kezdték viszont alacsony fordulaton az a nyomaték irigylésre méltó, amit pl a céges 1.9es octavia is lead... és benne ülve azért nincs olyan rossz hangja, ha 60nál beakadok valaki mögé, visszadobom 3ba, majd előzéshez megpadlózom... ott azért el lehet érzékenyülni a hörgésén és olyan gyorsulást érzek, amiről a 60lovas 1.4es astrában csak álmodozok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
haddent
addikt
válasz Markizmark #42305 üzenetére
Jajnamár de TDI ellen talán
(OFF)happ(/OFF)-TSI nem? Ott lehet hogy Jet vs Dízelmozdony lenneK & N sportszűrőkről valaki valamit? Nem "teljesítménynövelés" lenne a cél, csak tetszik, hogy mosható, nem eldobós papírdarab. Jók? Megéri? 4db MAnnfilter jönne ki belőle, ha 40 ezer km -et kibír 4 mosást akkor már jó
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
válasz haddent #42306 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy ha jól tudom, minél koszosabb, annál több kosz megy át rajta - ezek ugyanis megkötik a koszt, nem simán csak nem engedik át. Legalábbis azok amiket kezelni kell valamilyen anyaggal.
Így meg nem is annyira olcsó (a kezeléssel), plusz honnan tudod hogy már régóta kapja a motorod a koszt?
Itt ha elhasználódik, átmegy "minden", a hagyományosnál meg max. kevesebb levegő jut át.
Bővebben, ebből két mondat:
A sportszűrő lényege, hogy a szűrést nem maga a szűrő végzi, hanem a szűrőn lévő olaj.
A sportszűrőket normál használat mellett 3-4 ezer kilométerenként tisztítani és olajozni kell.Kell a francnak
Meg különben is, bőven elég az a 60 ló mindenre[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
trassher
addikt
válasz diablo1984 #42297 üzenetére
Így már csak nem sülsz bele a kocsiba.
Hívtam a műhelyt, klímás szerelő csak holnap lesz bent de én reggel már megyek vissza debrecenbe. Vagy elviszem ott valahová vagy megvárom a jövő hetet.zolikaDB: Megkérdeztem neked a klímánál a cserét de nem tudtak látatlanba mondani semmit + ma nincs bent a klímás szerelő sem.
Redmi Note 7
-
Declare
őstag
válasz F_Gergely #42294 üzenetére
Nehez a hasznaltauto. Oriasi piac, rengeteg nepper, nagyobb a valasztek, de ugyan ugy meg kell nezni a kocsikat es az otthonrol mar nem eri meg. Viszont sokszor lehet bomba jo fogasokat talalni.
(#42296) mephi666 v ez üzletpolitika. A nemet gazdasag erösen kötödik a dizel arahoz. Nagy mezögazdasag, nagy ipar=sok szallitas. Ergo ez egyfajta gazdasag elenkitö dolog. Az hogy az autosok mit mennyiert tankolnak az csak egy mellekhatas
Svedeknel ha jol tudom baromi draga a dizelre az ado többlet, meg az üzemanyag is, igy meg egy 10 liter/100at kajalo benzines is jobban megeri mindenkinek de ugye ott a mezögazdasag, meg közuti szallitas is elhanyagolhato.
Magyarorszag az meg megint egy mas tema....nem ilyenekkel foglalkoznak, otthon, hogy gazdasag, vagy környezetvedelem...mas nemesebb celokert küzdenek a honatyak
(#42300) haddent : Egy nagy audi/bmw pont utazo auto, ahova meg nem valo egy benzin. 140 tempomattal a palyan pont letojja az ember, hogy milyen hangja van, ugysem hallod, cserebe ha odalepsz ott az erö es nyomatek. Ilyen kis auto, meg cupe, meg stb, azokba persze feelinges egy pörgös turbos benzis, szep hanggal, de egy A6 A8 audi az nem arr van szvsz
-
F_Gergely
őstag
nagyon ott van
-
tibee77
őstag
Behaltam a röhögestöl!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
spammer
veterán
'99-es G Astra, gyári rádió, a "code" felirat alatt kis piros led villog mindig (akkor is, ha nincs rajta a gyújtás, nem jár a kocsi). A gyújtás ráadásakor a konzolra kiírja egy pillanatra, hogy "CODE", de a rádió bekacsol, működik. Ebből lehet probléma vagy nem kell foglalkozni vele?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz spammer #42319 üzenetére
Közben megvan az infó, szóval a lopásvédelem aktív, deaktiválni kellene, amihez kellene majd a kód, ami persze nincs meg. Ha netán az előző tulajnál sem lesz meg, akkor jól gondolom, hogy szopacs lehet belőle később (pl. akksi csere után), és akkor csak a rádiócsere segít?
-
spammer
veterán
válasz Markizmark #42321 üzenetére
Az gondolom nem egyszerű, fizetni meg nem érdemes érte, egyszerűbb egy olcsó rádiót venni bele.
-
spammer
veterán
válasz Markizmark #42323 üzenetére
Okés, köszi, ha netán az előző tulaj sem tudná megmondani, akkor utánajárok.
-
7Sony7
addikt
Gyerekek, váltógomb témában senki semmit?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
haddent
addikt
Aha hát igen, még egy nyűg nem kell.
Declare őőő iiigen igazad lehet, de ha már annyira kényelem terpeszkedés és utazás hosszú távon akkor miért nem valami brutális benga öszvér eszméletlen óriási Chrysler 4 konkrét füles bőrfotellal benne? Nem jut eszembe de TC -én is volt róla szó. Na az már alakul terepjárónak látszani akarni, meg utazó autónak. Szóval nálam kicsit hibádzik ez a "sportos de azért kombi de azért mégse olyan nagy de azért alacsony de azért terepjáró de azért" kategória.Tudom mindenki más imádja stb, ez van.
7Sony7 engem érdekelne a téma mert nem valami "izgalmas" ez a gyári. nem is csúnya de nem is wow
-
7Sony7
addikt
válasz trassher #42330 üzenetére
Valmi gyönyörűség! Lehet jó rá, de a fene tudja. Nem tudom a méreteket.
AMD Power: Közben meglett, igen te voltál az. Na, ilyet szeretnék!
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Findzs
addikt
mostanában nagyon téma a klíma
nekem szerencsére nincs vele gond (kopp kopp kopp)utánaolvasgattam és bonyolultabb szerkezet mint gondoltam
[link]pl:
"kétévente és a kompresszor megbontásával járó munkák után szárító-szűrő betétet cserélni"nekem 2003 -as a kocsi de szerintem még sosem volt ilyen szűrő cserélve rajta
és még egyik kocsimon se sosem, azt se tudtam, hogy van ilyen szűrővan egy "Klímaberendezés típushibák" táblázat is a cikkben nagyon hasznos
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
trassher
addikt
-
AMD Power
titán
válasz 7Sony7 #42332 üzenetére
Meg is értem. Jól néz ki nagyon.
Ilyen is lehetne a következő, már 300 lóerős Opel Astra OPC
Virtuáltuning: grafikán az új Opel Astra OPC -
Ablakos
őstag
G Astrások hátha tudják... A középső tükör alatti kis, kétállású kar mire való?
-
beg
veterán
válasz Ablakos #42344 üzenetére
Billentheted a tükröt, ha valaki vakít hátulról, majd az eredeti állapotba vissza. Más kérdés, hogy nálam olyan laza, hogy előbb mozdul el a tükör, mint hogy billenne.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Declare
őstag
válasz Calogero #42318 üzenetére
Nagyon köszi ezt az infot, ez baromi jo. Kb 15 percig megy ez a "Nachklimatisierung" ha leallitas utan benyomom az auto gombot.....ha ezt az ember hasznalja, tenyleg nem szabad büdösödnie.
Na most mar tuti elviszem egy ozoson tisztitasra es utanna ha klimazom nyomom a gombot
A volvo tud ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest