- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
Drótszamár #3164 üzenetére
Nálunk is volt ilyen. Hangerő fel+bekapcs. Droidboot-ban reboot.
-
sepyi
aktív tag
Tiszteletem Urak!
Rengeteget olvastam a fórumot, szinte az összes hozzászólást elolvastam. Ennek ellenére sokszor egy árva mukkot nem értettem a bejegyzésekből. Na jó! ez enyhe túlzás, a kötőszavak azért megvoltak. Nyilván sokan jártak így rajtam kívül is. Viszont engem nem hagyott nyugodni a dolog egy kicsit kutakodtam. Ezt találtam: http://logout.hu/cikk/adattarolas_android_rendszeren/teljes.html
És még ezt is: http://logout.hu/cikk/android_terminal_parancsok/teljes.html
Nem mondom, hogy mindent értek most már, de legalább valami fogalmam van róla, hogy éppen miről folyik a szó. És éppen ezért köszönöm a befektetett munkát, aminek eredményeképpen most egy használhatóbb eszköz tulajdonosa vagyok. -
sepyi
aktív tag
Egy kérdésre szeretnék választ kapni. Ha az xposed és az xinternal telepítve van, akkor is kell a link2sd? Ha nem kell a link2sd, akkor hogyan írja az sd-t. Nem éééértem! Segítsééég!
-
sepyi
aktív tag
válasz
_Soma77_ #1744 üzenetére
Tökéletesen igazat adok neked. Mindenki tisztában volt a garanciavesztés tényével. Jobbat szeretett volna. Időt fáradtságot nem kímélve megcsináltátok. Köszönjük. Most hogy megvan, jaj bocs kellene a gari is ne-e lehetne esetleg. EMBEREK!! 15 ezer forintos cuccról van szó.
-
sepyi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest