- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
Drótszamár #3164 üzenetére
Nálunk is volt ilyen. Hangerő fel+bekapcs. Droidboot-ban reboot.
-
sepyi
aktív tag
Tiszteletem Urak!
Rengeteget olvastam a fórumot, szinte az összes hozzászólást elolvastam. Ennek ellenére sokszor egy árva mukkot nem értettem a bejegyzésekből. Na jó! ez enyhe túlzás, a kötőszavak azért megvoltak. Nyilván sokan jártak így rajtam kívül is. Viszont engem nem hagyott nyugodni a dolog egy kicsit kutakodtam. Ezt találtam: http://logout.hu/cikk/adattarolas_android_rendszeren/teljes.html
És még ezt is: http://logout.hu/cikk/android_terminal_parancsok/teljes.html
Nem mondom, hogy mindent értek most már, de legalább valami fogalmam van róla, hogy éppen miről folyik a szó. És éppen ezért köszönöm a befektetett munkát, aminek eredményeképpen most egy használhatóbb eszköz tulajdonosa vagyok. -
sepyi
aktív tag
Egy kérdésre szeretnék választ kapni. Ha az xposed és az xinternal telepítve van, akkor is kell a link2sd? Ha nem kell a link2sd, akkor hogyan írja az sd-t. Nem éééértem! Segítsééég!
-
sepyi
aktív tag
válasz
_Soma77_ #1744 üzenetére
Tökéletesen igazat adok neked. Mindenki tisztában volt a garanciavesztés tényével. Jobbat szeretett volna. Időt fáradtságot nem kímélve megcsináltátok. Köszönjük. Most hogy megvan, jaj bocs kellene a gari is ne-e lehetne esetleg. EMBEREK!! 15 ezer forintos cuccról van szó.
-
sepyi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged