Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Nálunk is volt ilyen. Hangerő fel+bekapcs. Droidboot-ban reboot.
-
sepyi
aktív tag
Tiszteletem Urak!
Rengeteget olvastam a fórumot, szinte az összes hozzászólást elolvastam. Ennek ellenére sokszor egy árva mukkot nem értettem a bejegyzésekből. Na jó! ez enyhe túlzás, a kötőszavak azért megvoltak. Nyilván sokan jártak így rajtam kívül is. Viszont engem nem hagyott nyugodni a dolog egy kicsit kutakodtam. Ezt találtam: http://logout.hu/cikk/adattarolas_android_rendszeren/teljes.html
És még ezt is: http://logout.hu/cikk/android_terminal_parancsok/teljes.html
Nem mondom, hogy mindent értek most már, de legalább valami fogalmam van róla, hogy éppen miről folyik a szó. És éppen ezért köszönöm a befektetett munkát, aminek eredményeképpen most egy használhatóbb eszköz tulajdonosa vagyok. -
sepyi
aktív tag
Egy kérdésre szeretnék választ kapni. Ha az xposed és az xinternal telepítve van, akkor is kell a link2sd? Ha nem kell a link2sd, akkor hogyan írja az sd-t. Nem éééértem! Segítsééég!
-
sepyi
aktív tag
válasz
_Soma77_
üzenetére
Tökéletesen igazat adok neked. Mindenki tisztában volt a garanciavesztés tényével. Jobbat szeretett volna. Időt fáradtságot nem kímélve megcsináltátok. Köszönjük. Most hogy megvan, jaj bocs kellene a gari is ne-e lehetne esetleg. EMBEREK!! 15 ezer forintos cuccról van szó.
-
sepyi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- PlayStation 5
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- ASUS ROG Ally
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest