Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Azért lenne jó kipróbálni, mert a progidat kiegészithetnéd egy custom splash image opcióval, legalábbis ha ez volna a szándékod.

Amennyiben igen, úgy a beilleszteni kivánt bitmap file headerjét (14 byte) kiolvasva, ellenőrizni lehetne a kép formátumát (hossz, szél, szinmélység) és ha megfelelő, csak akkor kellene hozzáirni az elejét flash előtt.
-
RoundRobin
aktív tag
Összehasonlítva a telecas splash.img-t a dot verzióval a bmp és az mbr részen kívül kb minden más sajnos benne.
Megnéztem, valóban más, de sztem az a megjelenitő rutin. Bár mondjuk, elgondolkoztató, hogy miért éppen azt a rutint irták át. Nem tudom. Sztem nincs ott semmiféle checksum. Mindenesetre, nem flashelem fel. Már vagy 25-ször flasheltem a gépet, ideje pihennie.

Az offset a bmp-hez valójában 992byte.
így van. Ezért 16 x 62.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi