Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Az a lényeg hogy hasonló szintű emberekkel játssz mindent,mint te.Így nem ér nagy meglepetés,és nincs az,hogy cs-ben(Counter-Strike)egy ember végiglövi az egész pályát,egyszemélyes kommandóként,a másik öt(köztük te is)meg asszisztál hozzá.
Ha megtetszik,úgyis belejössz-és akkor az a fél év tényleg meglesz,amíg fejlődsz,és egyre több dolgot fedezel fel a csapatjátékban. -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
a counter strike rövid történetét elmondaná valaki?
-
_cirmos_
őstag
thx to all, asszem megtaláltam egy ööö.... hát szóval német barátomnál, úgy néz ki kölcsönadja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pabadam
aktív tag
Ha Hexen-es vagy Heretic-es játékra vágysz, akkor mostanában ott van a Painkiller, ami hasonló.
Amúgy valakinek megvan a Heretic 2?? Úgy értem, végigjátszotta valaki már, mert én a neten csak a Demo változatát találtam. -
Amigo78
senior tag
juj most jutott eszembe: Sacriface nem shooter de isteni
-
Zeratul18
csendes tag
Ha már ketten nem ajánlották volna előttem még én is azt ajánlottam volna. Sztem elég pofás Fantasy Shooter az az Enclave, én pl. íjásszal vittem az egészet végig mindkét oldalról FPS nézetből.
Hallottam itt 1esek beszéltek az Unreal1-ről. Nos sztem az az eddig kijött 5 legjobb FPS-be simán bennvan nálam, és kb 4X jáccottam végig Unreal nehézségi fokozaton (sőt ha nincs jobb dolgom még ma is azzal jáccom).
Annyit szeretnék kérdezni, hogy vki nem tud-e segíteni hol szerezhetnék hozzá kieg.-et (Return to Na Pali) mert azt is végig akarom játszani. -
Ra3
őstag
én is ezt akartam ajánlani, magyaritás is van hozzá,én annó ugy nyomtam végig,elmegy xp alatt is, nagyon szép dx8-as grafikája és kicsi gépigénye van, asszem xboxról lett pc-sitve.
Bővebben: link -
krokk
senior tag
jah azt kihagytam hogy ez elvileg külsőnézetes azaz third person shooter de asszem lehet first personban is nyomni.
-
krokk
senior tag
én ajánlom az enclavet .
szörnyek és fegyverek hasonlók szerintem jól járnál vele nagyon -
faster
nagyúr
Egyébként:
Szőrös
veterán
innét e : Bővebben: link
-
betyarr
veterán
erről az undying-ról mondanátok valamit bővebben?meglehet szerezni,vagy ez is valami utólérhetetlen cucc?
-
Undying alatt besz*rsz!
-
betyarr
veterán
nagyon jó!méééééééééég!
-
QuarK
senior tag
Unreal1-re gondolsz? Abból nincs se demo, se shareware változat, az eredetihez meg iszonyat nehéz hozzájutni... akármilyen forrásra is gondolok... décén két hónap után bukkantam rá, és most is csak 3-4kval folydogál...

De csak jókat hallottam róla, szoftveres, mégis színes, jó kis szörnyek, faja terepek... Kár hogy még nem láttam... -
eziskamu
addikt
Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a 96 Kbytos ''Doom3-at''? Asszem valami versenyre készült a mű, de most hogy már menne a gépen, nem találom.
-
betyarr
veterán

senki?? -
faster
nagyúr
97-ben. Quake engine. Van hozzá mission pack is.
Bővebben: link
Ja, van Heretic 2 is.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Van. Google. Meg ez:
Out
addikt
one person shooter = hoki

-
Gambit
őstag
Egy-két FPS-t itt kitárgyaltak a srácok: Bővebben: link
-
betyarr
veterán
hi!
tudnátok nekem ajánlani egy jó kis lövöldözős proggit,ami hasonlít az annak idején kiadott népszerű HEXEN vagy HERETIC hangulatához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hasonlít a hexen vagy a heretic hangulatához?miről szól,azon kívül hogy megyek és lövök?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De jó valakinek, én meg 30 hubon hallattam hangomat, és egy kis lámának van meg, az is DSL, 2 slottal...
40% már lejött belőle...