- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
kételkedem #35335 üzenetére
Aranyos kis gidák
.
-
-
-
-
Milyen hibára utalhat ha a gép Win betöltése után lefagy? Újratelepítésnél is kifagy, vagy épp bootoláskor áll meg, de főleg ha lemez van benne amiről bootolni kéne. Találkozott már valaki hasonló hibával? Én HDD hibára gyanakszom.
-
válasz
concret_hp #35107 üzenetére
Slim penről beszélünk. A műanyag tok tört szét, és a csatlakozó is műanyagból volt, tehát megmaradt a "nyelve" a memóriakártyával, mely egy műanyag tokban van. Ehhez kell egy műanyag lapka a hátuljához, így használható, mert benyomható a csatlakozóba.
-
Széttört penrive javítást vállal-e valaki? Csak a külső burkolat tört szét, maga a memória hibátlan.
-
-
-
-
Go vissza Nyír1. Ma már jó lesz a vasút is, remélem tényleg csak pár percet késnek.
-
Ma se tudok hazamenni. 200-420 perces késések vannak a MÁV Zrt.-nél.
#34551 concret_hp: Jah, 06:48-as 13:40-kor megy... elvileg.
-
Szerencsére már én is pihizni térek. Igaz hogy itt vihar van, -3C van, és egy kis pihe és erős szél, 1-2 órával ezelőtt még csak 1C volt és eső, illetve szél. Ez vicces. Két Tűzoltóautó ment el előttem 10-12 perc leforgása alatt, míg álltam a buszmegállóban, buszok kiestek/késtek, ismerős telefonált hogy Bp.-ről nem tud hazajönni az IC-vel, mert késik, pedig 7-re beért volna, de fél 10-kor írt hogy bedöglött a mozdony és a vonaton alszik.
-
Jó reggelt
. Indul a meló
.
-
Így esete felé szépen csepereg az eső itt Nyír1-en, még jó hogy volt 22:40-es busz, így haza tudtam jönni, vár picikét eláztam, de reggel 5-kor talpon kell lenni
. Boldog nőnapot kívánok így előre is, míg el nem felejtem, és Zoltán nevű ismerősömnek alkoholban úszó névnapot remélek
.
-
-
-
válasz
Winner_hun #33649 üzenetére
Gratulálok hozzá
.
-
-
-
válasz
bandus #33560 üzenetére
Hát eddig úgy volt hogy heti 3-4 nap 12h, többi suli + gyakszi. Most gyakszi még vagy 250 óra rájön, meló is pluszba, suliban is ülök napi 9-10 órát. Csak abból a szempontból gáz, hogy a magánélet kissé elmosódik, mikor másnak jó lenne egy találkozás, vagy csak egy kikapcsolódás, esetleg filmnézés akkor én bealszom, ez moziban is megesett már, olyan fáradt vagyok. De hát ki kell bírni, ami nem pusztít el, az erősít.
-
Jövő hónap - több munka
.
-
-
válasz
fokukac #33342 üzenetére
Összevetve mindent, az asztali gépemben az alkarészek árának felét egy év után már elbuktam, most a CPU és RAM a legöregebbek benne, ezek 2 évesek, tehát olyan 200k körüli összeget amortizálódhatott. Bezzeg a laptopom, több mint egy éves, jó ha 50k-t buktam rajta, tehát én asztali gépet magamnak se építenék még egyet, a mostanit fejlesztem, ameddig lehet (feltéve ha szükséges), oszt' csókolom, inkább egy nagy CPU-s nagy HDD-s üzleti szériás notebook (van tervbe asztali helyett), és filmezni, konvertálni, letöltögetni jó lesz, mást úgy se csinálok rajta. Bár az asztali előnye hogy szép, rohadt halk, mai napig elég erős, és én csináltam olyanná amilyen. A használt piac meg egy nagy lótúró, normális vevőkör sincs, mert nincs anyagi fedezet se.
-
Igen, az. Ha nem elhivatottságból csinálnám, szerintem már régen külföldön dolgoznék. Úgy kapcsolódik össze hogy nem felvágásból írom, hanem eleve próbálok segíteni, csak a rinyálást nem bírom, ha maguknak okozzák. Ez olyan mint mikor befekszik a beteg és elsírja az egész életét, persze szívesen hallgatom, ha van idő, de mindenkinek megvan a maga keresztje. Nekem az E52 elég lett volna, csak öregedett már, az akksi se úgy bírta mint fiatal korában, ezért cseréltem, de ettől nekem jó pár évig nem kell jobb.
-
Még mindig nem érted. Nem azon kattantam ki hogy olyan "drágán" vett "x" dolgot, hanem hogy utána sír hogy nem tud alapvető dolgokat megvenni. Ha lenne rá, úgy hogy mindent bátran meg tud venni, nem felvágni szeretne vele akkor tegye. De 1. felesleges olyan drága és okos készülék számára. 2. nem hiszem hogy érdemes vele felvágni. A harmadik bekezdésben felsorolt részek közül te is tudod hogy az első csak feltételezés, utóbbi kettő valós esemény. Bár elhinni nem kell, nem is felvágásból írtam (ha esetleg félreértenéd), mert máskor sem írok ilyesmit, most csak megemlítettem. Még jó hogy nem azt írom hogy nap mint nap életeket mentek meg, mert akkor felhoz mennél, pedig igazságalapja bőven van. Visszatérve az előzőhöz, annyiban igazad van hogy az az ő magánügye, nekem nem sok közöm van hozzá. Viszont onnantól engem is érint, hogy ezen sír hogy angol nyelvű a menü... 100k-s telefon, szar, nincs pénz cigire és kávéra. A saját véleményem pedig szerintem (ahogy általában) tükröződött a hsz.-eimből, ami fennakadtál/fennakadtatok. Viszont akkor nem tudhatom le annyival hogy: ..bazdmeg, drágán vettél "y" dolgot, dögölj éhen, ha nincs pénzed stb.
-
Rendben, Te vagy Terézanya, vagy az Év Mártírja-díjra pályázol. - Köszönöm, szarkazmust nem kértem.
És igen, befejeztem (= nem láttam semmi értelmét, hogy folytassam). - ...és-el nem kezdünk mondatot. Továbbá a menekülés nem old meg semmit, utolsó szó jogát szintén nem fogadom el, a magánvélemény meg jöhet pü-be.
Az is egy "mentalitás", a saját kommunikációdért/stílusodért nem vállalni a felelősséget... (Érdekes, hogy nem először és nem csak tőlem futsz ebbe bele itt.) - Bizony hogy vállaltam, tudom milyen vagyok, csak eléggé félre lett értve a dolog. Ha más újjal mutogat, te is csoportosulsz? Mert most ez zajlott le. Pusztán vádaskodás, semmi több. Mert ha azt Írom "A", akkor már mondatokat látnak a szavak mögé, és itt a tipikus rosszindulat bújt meg. De én lesz@rom, nekem mindegy ki hogy fogja fel, ha egy nénit átsegítek az úton, az segítségként is fel lehet fogni, vagy úgy is hogy el akartam lopni a táskáját (csak nehogy ebből is az jöjjön le hogy itt szítom a tüzet, vagy épp rejtett, mondatközi írással PH-s Ku Klux Klan gyülekezőt tervezgetek).
-
...emberbaráti szempontokhoz hosszá szólva: Pár napja találkoztam egy régi osztálytársammal. Nagyjából 2-3 évente összefutunk. Eléggé el volt keseredve, mondta hogy anyagilag nagyon-nagy csőd van. Esetleg tudok-e neki adni egy kis pénzt? Természetesen adtam egy kisebb bevásárlásnyira valót. Tudom hogy sohasem fogja megadni, de lehet hogy ezzel nagyon sokat segítettem neki. De hát ki hogy látja... belém lehet rúgni a stílusom miatt, de ha én megjegyzem hogy lehetne másképp is, nem kell a reklámoknak bedőlni, akkor máris én támadok és más pénzügyeivel foglalkozom. Azt még hozzáfűzöm hogy nekem ingyen se kéne amit ő vett, a féltékenység vagy irigység szikrája sincs bennem. A másik "tipikus magyar mentalitás" pedig a vádolás és vádaskodás, jelen esetben megbélyegzés. Köszönöm szépen, ennyit akartam. Aki pedig a végére odaírja hogy: ...befejeztem... az el is küldheti privibe, nem kell posztolni hogy övé legyen az utolsó szó, és ne ejtsek még szót tipikus mentalitásokról.
-
válasz
bandus #33192 üzenetére
Cicám, olvass vissza: "egyik ismerősöm"
.
#33194 bandus: Írjam úgy hogy munkatársam? Ez szúrja a szemed?
-
válasz
FehérHolló #33166 üzenetére
Vistaboy szerintem max 20 éves. - Lassan 2* annyi
.
-
Érdekes következtetés vontál le. Erről az jut eszembe, mikor anno középiskolában kellett verset elemezni, és egy szó vagy mondatrész mögé igazi nagy eseményeket, vagy filozófiai megoldásokat képzeltünk. Őszintén... leszarom hogy mit vesz a pénzéből, csak feleslegesen veszi meg. Engem az zavar hogy veri a pénzt, és közben lehet hogy ép kajára nem lesz. Továbbá, csak megemlíteném hogy kp.-ra vette.
-
-
-
-
Khm. ember!? 100k-s telefon? Egy 10 ezres Nokia nem tenné meg? Így meg naponta lemerül, és van egy téglányi kijelző, meg egy csomó felesleges extra.
#33147 Viszlát: Egyszerűen tettszik neki, jobb mint egy férfi ember képét/portfólióját bámulni egész nap. Így legalább tettszik neki. Nálam pl. az első avatarom egész más volt mint a mostani, de a mostaninak van egy számomra közel álló személyhez is köze, akit sajnos tragikus módon elvesztettem.
ui.: Konkrétan kire gondoltál, mikor megfogalmazódott benned a kérdés?
-
válasz
bobsys #33141 üzenetére
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni hogy nekem pár év kellett mire rávettem magam hogy lecseréljem az öregedő E52-met. Azért nem akartam nagyon változtatni, ezért egy N8-as lett a kiszemelt. Egyszerű, aksija jól bírja, és nem fizettem érte 100k-t se, nekem telefonálni, zenélni 32Gb-os kártyával megteszi, az ingyen GPS-re meg szükségem volt, ezért lett ez. Akkor ültem le, mikor ma megmutattam egyik ismerősöm a Samsung Omnia 7-es telefonját. 100k örül vette. Kérdezem mire használja, erre ő: "telefonálni"
. Az iPhone 5 eléggé túl van hypolva, és ezzel együtt az ára is az egekben van. Persze, ha céges az más, de ahogy a szavaidból levonom a következtetést, magadnak nem vettél volna olyat.
-
-
Fuck...
-
-
válasz
ClayMore #33077 üzenetére
A jelenséget régóta ismerem, de az én egerem be van oltva rókatámadás ellen, így még aktív 365 napos tüzes róka elleni védelemben részesül. Egyedüli támadási felület a menstruációs napokban jelentkezhet, akkor nyomot hagyhat maga után az egérmutató. Azért ugrál ki-be a cyber térben, bár arra is gondoltam hogy vissza akar menni a jövőbe, vagy talán, vélhetőleg a Matrixba nem tud csatlakozni, és ezért él kettős életet, bár skizofrén is lehet emitt.
-
Esetleg tudja valaki miért villog Firefox alatt az egérmutató? Egyszer eltűnik, máskor visszajön, és ezt rohadt gyorsan, tehát villog. Rohadt idegesítő.
-
Végre hétvége... hmmm... öröm van bódottá
.
-
-
kételkedem kolléga merre tűnt a topic berkein belül?
-
-
-
-
Hánykolódó Nokia töltő valakinek? Szívesen átvenném.
-
-
Végre megy a PH...
-
-
válasz
Winner_hun #32545 üzenetére
...ezt éreztem én is.
-
válasz
Winner_hun #32543 üzenetére
Elvagy... ezért írok neked a egy pü.-t
.
-
-
Elég vicces ez a v@tera legalábbis a felhasználók nagy része hülyének nézi az embert
. Ha kérek valamit, arrogánsan válaszol, pedig alap dolgot kellett volna megnézni
.
-
válasz
Viszlát #32355 üzenetére
Én nagyon nehezen szánom rá magam. Ez is 2010-es gyártású E52. Most Lumia 800 lesz, talán ez s legegyszerűbb, de fáj hogy egy normál méretű Sim nem megy bele, hogy divat lett a "beépített" aksi, és hogy nincs MicroSD, bár vacilláltam és vacillálok még az E7 és N8 között is. Sajnos úgy hallottam hogy offline és extrák kikapcsolásával maximum 3 napig húzza egy töltéssel.
#32356 bandus: Húha, ha már 6 számjegyről beszélünk, az nekem nem telefon, én alkut kötöttem magammal, 50k a maximum, attól többet nem. A sok extrát kikapcsolva talán tovább húzható a dolog. Nekem nem kell hogy folyamatosan wifit keressen, se az állandó BT, se egyéb marhaság a nap 24 órájában, az legyen csak móka, vagy extra, ha van rá idő.
-
-
-
-
Magadnak kerested a bajt
. Bár Magyarország ilyen, mindenhol welcome drink a pálinka és sör mellé is az dukál
. Ilyenkor örülök hogy elég jól bírom az alkoholt, bár nem igazán iszom, maximum sört
. Szóval tegnap hazajöttem hulla fáradtan, erre a közelben lakó fiatalságnak rendeztek valami bulit (hányós-tombolós-arcra élvezős), ergo 11-től hajnal 5-ig tombolt a zene. Bíztam benne hogy 2-3 óra felé bealszanak, de nem tették, így maradt a párna fülhöz szorítása továbbra is
. Annyi az alvásnak, csak 5-től tudtam 8-ig aludni, bár előnye csak annyi hogy itthon vagyok a mai nap
.
-
Elfáradtam
. Egész nap melóztam, aludni kéne, de már az se megy könnyen
.
-
Alakul...
-
válasz
bobsys #31908 üzenetére
Értem, bár egy P18*/19* csak jobb választás lett volna, sok venti meg nem kell, szellőzést kell kialakítani megfelelően és kész. Bár én már csak asztaliból ITX-et építenék, valami ilyesmit.
-
-
-
-
-
-
Voltam bringázni, minden havas, erre hazaérek és lám a tatyóm... íme:
...hát ugye latyak is volt, meg egy kis erdei ösvény...
#31644 NoLF: Nem rossz, csak a HDD lesz kevéske. Nekem is 320-as van benne, és most ötletelek egy dupla akkorán, mivel film+zene elfoglalja a nagy részét. Bár az Edge helyett egy normális TP vagy Elite-ProBook volna ésszerűbb választás.
-
-
-
-
-
Kellemes ünnepeket minden topicban ténykedő PH-s egyénnek
.
-
Kicsit lemaradtam, de mától pihi van, persze ha tényleg vége a világnak akkor jól megszívtam.
-
-
-
Végre hétvége, kicsit pihenhetek
. Azután már csak 21.-e után állhatok le egy pár napocskára
.
-
Kibuktam... fáradt vagyok, egyik-napról a másikra elveszítettünk egy emberi életet, néha nincs nagy kedv és kitartás hozzá, hiába dolgozik az ember.
-
Lazuljatok picit, nem kell ez a felhajtás
. Holnap így is 4:30-kor kelek, 5:50-re munkámat el kell kezdenem és 18 óra előtt el se tűnhetek
.
-
-
4:30-tól talpon vagyok... alig várom már a hétvégét.
-
-
Holnap laza nap
. Este italozás
.
-
-
Lassan aludni kéne... holnap meló
.
-
válasz
fokukac #30148 üzenetére
Érdekes hogy tömegcikk kell az embereknek. Régen azért vették mert ritka és drága volt, most meg csak drága, esetleg szép. Bár én nem igazán hajlok feléjük, telefonból Nokiám van, és azt is vennék, laptopból meg Hp ProBook/EliteBook érdekel, előbbi tulajdonomban. Amitől még rosszul vagyok, ha az utcán látok a kölykök fején/fülében hamis Dr. Beats fej és fülhallgatókat. Eleve drága termék, azért a hamisítás gyakori lett, vaterán is kamionnyi van, ezek meg arra "vágnak fel" hogy ilyen-olyan fülesek van (persze már külsőleg is látszik raja, a kábel minősége, illesztések, stb.), közben meg rosszabbul szól mint egy negyed annyiba kerülő vacak. De hát ő tudják, csak ez a tipikus "vágjunk fel arra ami nincs" viselkedés.
-
...és tessék, ennél lejjebb már nincs...
-
válasz
Winner_hun #30142 üzenetére
Mint valami üzemi pénzmosó
. Bár nem csodálkozom, sok a vásárlás külföldről, meg néhány dolog esetében nem kicsit éri meg
.
-
válasz
kételkedem #30050 üzenetére
Erről a 66-os Demjén koncert jut eszembe (bár nem tudom miért), valahogy számomra nem lenne értelme elmenni.
-
válasz
venember83 #30020 üzenetére
...nyelvvel
?
-
-
-
-
-
válasz
FehérHolló #29911 üzenetére
Nálam fordítva van a helyzet, sajnos
.
-
Jó reggelt. Eljött a héten az utolsó 12h-m, szinte már félig boldog vagyok, pedig még le se tudtam. Na, megyek dolgozni.
-
A Hungarospa Thermál Hotel szép és jó, de ez szúrja a szemem:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest