- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #32410 üzenetére
3 doglot mondjál amiről még nem állította valaki, hoyg rákkeltő
-
concret_hp
addikt
Kaposvárra meg ami megyeszékhely, nincs is közvetlen IC
míg 10 éve naponta volt 5-6 / irány. a leggyorsabb máv megoldás jelenleg 2:57 ha nem késik, ez nagyságrendileg 20 perccel több, mint 10 éve.
a helyzetet sztem jól mutatja, hogy tavaly amikor bécsben jártam a westbahnhofon, ami azért nem egy olyan nagyon kicsi pályaudvar, 1 azaz egy darab vonathoz volt kiírva késés. lehet tippelni, honnan indult
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #32362 üzenetére
a közgáz egyetemet mondjuk még befejezem, 3 félév
mielőtt jön az oltás, hogy állam pénzén járok aztán elhúzok, ezért bizony fizetek, nem is keveset
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #32242 üzenetére
esetleg még az opció, ha a szakterületeden kiemelkedően jó vagy. de amíg találnak 10 ugyanolyan munkaerőt, addig nyilván nem fognak sokat fizetni az adott munkáért.
és ez az egész addig nem is fog változni amíg nem emelünk legalább 7-8%ot a foglalkoztatási rátánkon.
-
concret_hp
addikt
én amúgy kiváncsi lennék mi lenne, ha egyszer úgy tényleg beütne a tél? esik 10 centi hó és 3-4 sávos utakon se lehet közlekedni, mert nincs letolva fél nap múlva sem
-
concret_hp
addikt
nem tudom mennyi az alja az öltönyöknek, gondolom 25-30K, akkor 50Kért miért ne lehetne venni egy jobbat? amióta neked diplomaosztód volt (nem tudom mikor lehetett pontosan) volt pár% infláció is amúgy...
más:
mars kolonizálás
egész komolynak tűnik, de honnan jön a pénz a rendszerbe?
eladják valóságshownak?
honnan lesz kaja?
mi van ha valaki bekattan? (pl odaút + 2 éven át 4esben lenni, alapból biztos okoz 1 csomó konfliktust)
és úgy 1 millió más kérdés -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #31834 üzenetére
írta, hogy csak 50K most
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #31295 üzenetére
ha 1x eldöntöm, hogy nem fogok disszidálni és veszek 1 saját lakást, könnyen befigyelhet egy ilyen rendelés
bár érdekelne, hoyg nagyságrendileg mibe került mondjuk ez az asztal (a linkelt favoritod), ha nem akarod publikban, privátba is jöhet
-
concret_hp
addikt
2013as fogadalom: ismerősnek, barátnak, rokonnak nem értek az IThoz egyáltalán.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #31192 üzenetére
gyűlölök ilyenkor az utcára menni
szerencsére pár éve sikerül úgy rendezni a dolgokat, hogy mitulá báti utáni 3 hétbe ne nagyon kelljen mennem sehova. utálom, hoyg mindenhol végtelen tömeg van és ami ezzel jár.
szerencsére legalább végtelen rokonlátogatás nem vár rám(nem direkt válasz akart lenni, csak ez jutott eszembe az ünnepi hangulatról)
és persze amilyen balf@sz voltam, csomagoló papír 1 deka sincs itthon
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #31118 üzenetére
annak üvegíze van
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #31055 üzenetére
+ személyesen is ki lehet vinni.
-
concret_hp
addikt
jajj a ház eladóval ne idegesíts.
minden 20. hirdetés kb. ilyen: körúton eladó garzonlakás X.YM hufkép nyilván nincs.
és amúgy kb. minden 20. az amire azt mondom, hogy ok, amit mindenképpen mindenki megkérdez az tényleg le van írva benne.hogy az állásoknál maradjunk, ott meg többnyire nincs leírva, hoyg mit kéne csinálni, csak hogy ők milyen tudást / tapasztalatot várnak el. és úgy mondjál be fizetés igényt, hogy azt sem tudod, hogy mit kell csinálni, mennyit kell túlórázni stb milyenek az általános munka körülmények (amit nyilván nem is tudsz meg azelőtt, hogy ott is dolgoznál persze, de azért mégis sokat számít...)
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
az mennyire normális, hogy egyik pillanatról a másikra hányingerem lett csak úgy, ami kb másfél óra alatt elmúlt?
(mindezt úgy, hogy nem alkaoholizáltam, sőt terhes nő se vagyok
)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #28989 üzenetére
ja de itthon az a standard, hogy az ilyen dolgok még a piaci cégeknél sem működnek
-
concret_hp
addikt
válasz
Kalandor #28883 üzenetére
mondjuk egy fejhallgató valszeg sokkal lassabban veszít az értékéből, mint egy telefon és egy minőségibb darabot valószínűleg addig is használhatsz mialatt újabb 5 iphone generáció lecserélődik
egyébként szerintem is mindenki költsön arra amire akar, nekem az a durva, hogy van aki ezért sorban is áll
-
concret_hp
addikt
válasz
Kalandor #28866 üzenetére
szerintem inkább a sorbaállás a durva, nem az, hogy emberek vesznek ilyen dolgokat
mi lenne az amiért egész nap sorban állnál, ha másnap megveheted 2 perc alatt ugyanannyiért, ugyanazt, ugyanott stb. mert mondjuk amikor olyan van, hogy nyit valami bolt és egy 100K-s cuccot meg tudsz venni 70Kért, akkor még azt mondom, ok, hogy ott állsz fél napot, de így sztem elég erős.szerk: egyetlen esetet tudok elképzelni, hogy valaki megveszi a legeslegelsőt amit a világon meg lehet venni, elrakja a blokkot és elárverezi, mert tuti akad valaki, aki ezért fizet annyi pénzt, hogy megérje.
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #28853 üzenetére
sztem a csaj volt a legkeményebb, aki mondta, hogy 50K+ért adná oda... ja mégse az 10 órára elég rossz órabér, akkor plusz 200K
simán fogadnék rá, hogy amúgy 1K alatt van az órabére
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #28766 üzenetére
és ez miért jó neked?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #28755 üzenetére
gondolom sok mindent elad/sok embernek ő rendel a saját számlájáról
-
concret_hp
addikt
miért sötétül meg a zöld tea ha benne hagyjuk a filtert?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #28459 üzenetére
na elmennek ezek a...
"A polgári védelmi szolgálatba gyakorlatilag a lakosság minden tagja „belép", ha nincs mentessége. A jogszabály szerint – néhány további kivétellel – csak a 18 éven aluliak, a terhes nők, a legfeljebb 6 éves gyermekét egyedül nevelő, illetve három 14 éven aluli gyerekét egyedül nevelő szülők, a munkaképességüket 67 százalékban elvesztők, valamint az országgyűlési képviselők, az EP-képviselők, a település jegyzője, a bíró és az ügyész nem kötelezhető polgári védelemre."
aki "csak" 60%ban rokkant az menjen, de ők aztán semmit
-
concret_hp
addikt
válasz
kételkedem #28441 üzenetére
fenttartjuk a nagy ország látszatát (máv is ezért lassú ugye
)
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát #28319 üzenetére
szerintem nem pont erre gondolt, hanem arra, hogy esetleg azt a következtetést vonhatja le mint kevesedik benyomás, hogy az önellátástól stb-től igen távol áll az illető, és ha még az se megy, hoyg fog 3 gyerekről gondoskodni
most hogy ez mennyire jogos vagy jogtalan az sztem lényegtelen.
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #28297 üzenetére
nálunk is lehet import vizeket kapni
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #27546 üzenetére
mi a ...
nem úgy van, hoyg a 20 nap kötelező és ami a régebbi rendszerben azon felül volt, az megállapodás kérdése (pótszabadság vagy milyen néven fut?)
-
concret_hp
addikt
most már minden jútúb videón van reklám?
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #26595 üzenetére
gondolom nem véltelen van kiírva...
bajcsy zs úton a deák tér mellett is van 1 váltó, ahol mindig 2-2.5-3 ft van az eur vétel-eladás közt (ha nem nagyon mozgott az előtte levő pár nap az árfolyma akkor általában 2) itt: http://www.iblachange.hu/index.htm
-
concret_hp
addikt
este 11kor kell a tűzoltózenekar, mint egy falat kenyér
-
-
concret_hp
addikt
kezdőként is prónak kell lenni
szerintem sem irreális amiket bandus írt, csak jónak kell lenni, én ahogy tudom ilyen 200K netto körül lehet keresni pályakezdő infósként, és elég hamar tud emelkedni, jópár évfolyamtársam duplája körül keres (2004-ben kezdtük az egyetemet) nem állítom, hogy mindenki keres ennyit nyilván, de azért az sem írja le a helyzetet, hogy ne lehetne ennyit keresni.
-
concret_hp
addikt
azért azt nem mondanám, hogy nem lehet hozzászokni a pénzszóráshoz, szerintem az emberek túlnyomó része lehet hogy lassan "venné fel ritmust", de biztosan megszűnnének azok a dolgok amiket mondasz és valószínűleg az sem véletlen van, hogy a nagy nertesek többsége pár év alatt elszegényedik.
félig ide kapcsolódóan viszont sokkal jobb szerintem, ha az ember saját maga építi fel a "jólétet", úgy sokkal kisebb eséllyel történnek oylan dolgok, mint a lottómilliomosokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest