- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bobsys
veterán
válasz
DeFranco #38469 üzenetére
Szerencsere eddig csak Munchenben hagytak el a borondot, nem volt eleg a fiuknak masfel ora atpakolni az egyik jaratrol a masikra. A kovetkezo geppel megjott Budapestre es meg aznap kihoztak. USAkoknal eddig soha nem maradt le, pedig volt mar 20 perces atszallasom is es meg voltam gyozodve, hogy majd egyszer masnap megjon.
Delta/American meg igy mukodik, ha tele a gep es a vege fele szallsz be akkor lerakhatod az ajtoban es kiszallaskor felveszed a jetwayen
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #38462 üzenetére
Ezt utalom en is. Fel lehet vinni egy kezi poggyaszt + szemelyes targyat, a sok paraszt meg akkor a borondokkel jon ami messzirol latszik, hogy nagyobb a megengedettnel, de nem szolnak neki, a gep meg tele van igy az utolso harmadban beszallok mar nemtudjak hova rakni a sajat cuccaikat.
Ezert szeretem a priority boardingot, van hely a hatizsakomnak, nem kell az ules ala rakni, a borondomet meg mindig feladom, ugyis csak ruha van benne. -
bobsys
veterán
]Az ilyen helyzetekre az lenne a megoldas (?), hogy a hazirendben nem csak az van leirva mit mikot lehet, hanem az is ha nem tartjak be akkor jon a buntetes.
Nalunk le van irva, hogy nem szerelhetem az automat a haz elott a parkoloban, ha csinalom akkor megbuntetnek es $100 kell fizetnem.
Ugyanez a vasarnapi felujitasra is ervenyes. Sot a felujitast eleve jova kell hagynia a home owner associationnek.Az egesz tarsashazi baszakodas egyebkent egy kis kommunizmus mindenhol, rengeteg idiota szabalyozas, unatkoo nyugdijas kommandoval akik baszakodnak mindenert, mert nincs jobb dolguk es nehogy mar neked jo legyen.
-
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #38226 üzenetére
sejtem, ezert sem jottem vegig az utcan
-
bobsys
veterán
Floridat is elontotte a viz. 2 napja szinte folyamatoan szakad az eso. MAsfel oraja elindultam itthonrol, mar allt a viz az utcaban elegge rendesen. 1 ora mulva visszafele jovet mar terdig ero viz. Ezt onnan tudom, hogy az utca elejen hagytam egy "magaslaton" es hazagyalogoltam, SUVnak valo magassag ez mar, a sedanoknak is boven kuszob fole ert a viz a Mustan pedig meg alacsonyabban van.
Itthon meg a telefonomra jott a kocetkezo felhivas (olyan Beugyminiszteriumos)"
Flash Flood Warning, avoid flood areas, check local media -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #38082 üzenetére
hozzal sok penzt
most emeltek a belepok arat
Nemreg voltam a Universalban, jo hely. Iskolaszunetben jottok, keszuljetek fel csillio ember meg gyerek lesz, sokat kell majd sorban allni. Gondolkodjatok el az express pass megvasarlasan, elvileg az gyorsabb lesz, mert az express passosokat engedik eloszor be, aztan ha ok elfogytak jonnek a sima sorban allok. -
bobsys
veterán
Elkezdtem nezni a The Wire sorozatot. Jol sikerult sorozat gaborbol szomszedjairol
-
bobsys
veterán
Nem ertitek, ez az uj NECSECS (Nemzeti EmberCSempeszet Elleni CSoport) akcio, igy konnyitik meg a TEK munkajat akik a sarkon varnak, hogy ervenyesitsek Magyarorszag torvenyet a becstelen es a hanyatlo nyugattol megszedult embereken
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #37883 üzenetére
ugyis vasarnap este 9-kor fogsz leulni befejezni
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #37870 üzenetére
Ehhez annyit tudok hozzatenni, hogy nagyon sokan tudjak itt, hogy Budapestet az a nagy folyo valasztja kette Budara es Pestre
-
bobsys
veterán
Nem rossz egyebkent, nekem egyelore tetszik, hogy nincs ho, de neki itt se lenne jo
, mert meleg van (telen hajnalban par oraig van 15-16 fok), nyaron nagy a paratartalom, egy helyben ulve is tudsz izzadni.
Az eso legalabb nem hideg, igaz 2 masodperc alatt szetazol, de nem kapsz tudogyulladast tolefokukac Los Angeles idojarasa meg olyan mint Sydneye. Hajnalban telen, nulla fok kozeli homerseklet es nyaron van csak igazan meleg, tavasz meg az osz az reggel fazol delutan meg meleged van. Nekem nem tetszett a futetlen es szigeteletlen lakasok miatt
-
bobsys
veterán
bammeg, azok a npok utan amit Kansasben toltottem fizetnem kell ev vegen Kansas income taxet
-
bobsys
veterán
valaki magyarazza el nekem, hogy hogyan tudom kiszamolni, hogy 6ms alatt a halozati csoben mennyi a maximum tavolsag amit a bitek utazni tudnak
mennyi a sebessege a biteknek a csoben? -
bobsys
veterán
Lehet Magyarorszagra rendeli a Kindle Firet
-
bobsys
veterán
válasz
DeFranco #37414 üzenetére
en a hostelt kihagynam a masik ketto kozul meg amelyik jobban tetszik a kepek alapjan, jobb helyen van, van ingyenes net, reggeli, beszelnek angolul es elfogadjak a hitelkartyat
(#37418) BlacKSouL az ilyen, idezetes embereket kifejezetten szeretem a masik pedig az izombol politizalosok (de azokon legalabb lehet rohogni)
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #37413 üzenetére
2 beach chair, egy uveg viz, nemi szen a BBQhoz, potkerek+emelo es a AAA telefonszama
-
bobsys
veterán
Oklahomat meg letarolta a tobb mint egy merfold szeles, category 4 (166-200 mph) tornado
-
bobsys
veterán
válasz
ladybug #37369 üzenetére
Itt meg vannak fain programok, kernek erte $50, de szajbaragosan varazslo szeruen vegigmegy mindenen, beker mindent, ilyen olyan koltsegek (orvos, auto akarmi) aztan kiirja a tutit, automatikusan bekuldi az adohivatalba es kesz.
Ha van megallpodasa a cegeddel ahol dolgozol, akkor mindent elszed a ceg penzugyeseitol igy az alap adaok, fizetes dolgokat at is lehet ugorni.
A tavalyit az ingyeness verzioval csinaltam, mert volt 1 havi fizetesem es nincs se hitelunk, akkor meg egeszsegbiztositasunk sem volt stb. -
bobsys
veterán
Most erunk haza a mozibol, megneztuk a Star Treket, egy oran belul pedig atmigralok par szaz embert az uj levelezo rendszerre, csak ugy poen keppen
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #37349 üzenetére
130-150 knots ami 150-170 mph, geptol es felszallo sulytol fuggoen, leszallaskor 10-15 mph kevesebb
-
-
bobsys
veterán
A Mathew minek felel meg a magyar nevek kozul? Mate vagy Matyas?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #37287 üzenetére
Szerintem nem, ha europan belul repkedsz ugyse kell utlevel
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #37251 üzenetére
semmilyen bort nem tudok meginni, mindegyik marja a torkomat
cider, single malt whisky, tequila esetleg ritkan nagyon neha palinka, de rovidbol nekem eleg 2-3 es egesz ejszaka jol vagyok -
bobsys
veterán
válasz
bandus #37199 üzenetére
jol megolted a topicot
Sok helyen lehet olvasni, hogy a magyarok nem tartanak ossze kulfoldon es nem segitik egymast. Megvan ennek am az oka.
Jott egy 5 fos magyar csalad, adtunk nekik egy motel cimet, mert ismerjuk a tulajt. Tegnap megjottek, 1 ora mulva felhivnak, hogy nem tetszik nekik a szoba mi meg mondtuk, hogy ezt beszeljetek meg a motellal, kozunk nincs hozza, csak adtunk egy cimet.
Ma delutan kikoltoztek, atmentek mashova aztan az motel tulaja hiv, hogy bammeg bobsys valaki odaszart az agy kozepere.
Innentol kezdve be van fejezve az ismeretleneknek valo barmilyen segites, fel lehet menni a tripadvisor.com oldalra meg expat forumokra.szerk: termeszetesen a jelenlevok mindig kivetelek
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #37135 üzenetére
Az usabeli kiadasokat januar ota irom, lakashitel meg nincs, eletbiztositas automatikusan vonodik, az adot pedig bele sem irom. Eddig nem nez ki rosszul a dolog, foleg ha vegre asszony is elkezdene nezmi penzt hazahozni
Befektetes meg nincs, de azt is el kell kezdeni, az allami nyugdij karcsu lesz -
bobsys
veterán
válasz
bandus #37127 üzenetére
de az embernek akkor sem oszinte a mosolya mikor utalja az alberlet arat minden honapban, Sydneyben $2172.6 volt a havi alberlet. Hiaba dolgoztunk mindketten, huztam a szamat minden honapban. A mostani $1300 ellenben teljesen jo, nincsen semmi problemam mikor kuldom a csekket a tulajnak.
-
bobsys
veterán
Sydneyben az elejen 32 kilometerre laktam a munkahelytol. Reggel, delutan minimum masfel ora, de akkor sem lepodtem meg ha 2 ora volt az ut.
Fel ev utan kozelebb koltoztunk. -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #36926 üzenetére
Vegas baromi olcso a kaszinok miatt. Szallas, kaja minden csak gyere es jatsz, koltsd el a penzed a rulett asztalnal. Vegasi 4 csillagos szalloda (Monte Carlo) a stripen hetkoznap 3 ejszaka kb $180 mikozben a kansasi hotel (3 csillag) Wichitaban $300 a 3 ejszaka es Kansasben semmi sincs. $60 / ejszakaba a motelek szoktak kerulni
(#36924) FehérHolló: sivatag az egesz, gondolom azert. En szeptemberben voltam ott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- GTA V
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest