- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tbs
addikt
Már nem. '98 óta nem.
Mawyx: utolsó örökös az, aki az elhunyt közvetlen leszármazottja. Lehetnek többen is. (Résztulajdont örökölnek.) Ha több potenciális utolsó örökös van, akkor a még élő örökül hagyó és a többi örökös beleegyezésével, közjegyzői nyilatkozattal hitelesítve lemondhat az örökségéről egy-egy örökös. Az utolsók utolsója viszont már nem (hiszen nincs kivel megegyezzen), és vicces módon egy ideje kitagadni sem lehet az örökösöket. Szóval csak ügyesen. (Remélhetőleg értelmes módon változtatják az örökösödési törvényt, mert a mostani kicsit vicces itt-ott...)
-
vikvuk
senior tag
[link] hányan linkelik majd...
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
Timocicu
senior tag
válasz vikvuk #20553 üzenetére
A büntetés ilyen esetekben általában nagyságrendileg húszezer forint szokott lenni.
Ez nevetséges vagy felháborító inkább, nem is tudom
szerk: Nevetségeset az összegre értem.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Woodslave
félisten
futhattál volna még pár kört. Negatívot nem örökölhetsz. Ha jelzáloggal terhelt ingatlant örökölsz, akkor azt mondod a banknak, hogy vidd az ingatlant, viszlát. (Tildy ezt írta le korábban)
Olyan sincs hogy "utolsó örökös", (illetve van, az állam) kizárás, kitagadás szintén létező jogintézmény még ma is.."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
A Ptk. szabályozza, mire gondolsz?
Az örökség visszautasítása
674. §. (1) - csak az állam nem utasíthatja vissza
Az örökös hagyatéki tartozásokért való felelőssége:
679. §. (1) az örökös elsősorban a hagyaték tárgyaival és hasznaival felel, ha nincs meg akkor a hagyaték értékével.
Persze ez nem jelenti, azt, hogy ne jöhetnél ki rosszul egy öröklésből, fenti példánál maradva örökölsz egy csurig terhelt ingatlant, amire kifizeted az öröklési illetéket (mondjuk mert nem leszármazóként örökölsz), aztán viszi a bank az egészet.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #19394 üzenetére
Baj van a részeg tengerésszel minden áldott reggel.
Skynet is real. It's called Google.
-
Meddig marad még Magyarország következmények nélküli ország, vagyis a drága urak mikor fogják megérezni a ballépéseiket? Mert a többség igen csak érzi, hogy játszótérnek, malacperselynek, "családi" vállalkozásnak tekintik a hazát.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
BlacKSouL
addikt
.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
bobsys
veterán
-
Mawyx
őstag
válasz bobsys #20575 üzenetére
Melyik társaságra van jegyed és kinél foglaltál melyik társaságnál?
Akkor írom miért lényeges: Pl British Airways, American Airlines a Malév jegyet ha 182.vel kezdődik a ticket number és február 2-a előtt lettek véve, akkor elfogadja.
Hívd fel az adott társaságot és a jegy szám alapján megmondják él-e a foglalás és átfoglalnak-e vagy mi van.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
gyak 2 napot nem voltam itthon ma es 18fokos lakasbn ma megon21% van ehhhhh: - (((
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
addikt
Na fasza, most mondta az "ideiglenes" fönököm, hogy mint informatikus nem leszek itt már többé elvileg. (tudnám hogy oldják meg nélkülem a dolgokat, mert sok mindenhez csak én férek hozzá, de ha ez lesz, akkor b@szok nekik segíteni, szívjon az én fönököm is)
-
Mawyx
őstag
Nekem meg most mondta nem adja meg a kért napokra a szabadságot (holott a melót lehetne úgy igazítani, tökmindegy mikor vagyok itt vagy nem, de ő a főnök és az van amit ő mond és kész), így 2 repjegyet dobhatok a kukába, holott amikor felvettek én mondtam szeretek utazni és támogatnának-e ebben, hogy a szabadságokat úgy tudjam kivenni, persze hogyne igen volt a válasz, de ami szóban elhangzott köztük, abból semmi se úgy van, se a fizetés, se a kocsi, se a szabadság.
Ilyenkor gondolom bárcsak elvállaltam volna a nettó 85-ös melót, de ha a különbözet megkereséséhez kellene pont oda passzoló másodállást találni, akkor ugyanott lennék ahol a part szakad.
Meg azon tépelődtem a napokban, hogy itthagyni se egyszerű ezeket, kezdhettem volna a melóban azonnal, de 1hónap a felmondási idő és látom ezek sose mennek bele a közös megegyezésbe és 1hónap alatt rommá szívatnak meg addig az új helyen se várnak rám, ha kell nekik ember és felvesznek, akkor oda kell menni max pár napon belül, de nem majd valamikor 1hónap múlva.[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Azon vagyok. Egyelőre még nincs semmi sajnos, nézem minden nap és küldöm
Egy barátnőm adott egy tippet, de nem infós vonal és onnan nehéz visszakapaszkodni, nagyon rosszul festene az önéletrajzomban, nem tudom ez mennyire számít, lehet csak a top infós állásoknál számít ez, hogy mit dolgoztam ezelőtt.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
na megnesztem 2. win7es mobilt, nyomkodtam kicist de nem igazan ertm mi a hajp korulotte /na jo en se a i botuse se a zudrobote se rajongok, jol el vagyok a b2710val/
udv
neduddki
p.s. aze ide irtma, mert sejtem ez teflonos korokben piros keszkeno lenne 3xosan is:- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tim82
félisten
válasz neduddki #20588 üzenetére
Nem tudod te, mi a jó.
Sent from my LG Optimus 7
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kételkedem
addikt
válasz neduddki #20588 üzenetére
Öregszem.
Nyomkodom a srácaim androidos, érintőképernyős telóit és nem érzek egy csöppnyi vágyat sem, hogy nekem is olyan legyen. Bizonyára ennek oka az is, hogy kizárólag telefonálásra használom a telefonom.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
BlacKSouL
addikt
Ha már itt tartunk: Kérdés
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #20592 üzenetére
már itt tartunk?
..meg lesz az az egymillió..
-
-
szg88
őstag
válasz kételkedem #20592 üzenetére
Állitólag a végét járja a cég (a bbc clikk c műsorában beszéltek róla)
-
föccer
nagyúr
Minusz 1 milliárd dollárral zárta a 2011 évet, a lumina sorozat messze nem akkora sikertörténet, mind szerették volna. Valami nagyon újat, valami nagy trendit kellene kitalálniuk ahhoz, hogy ne ezt a jövőképet lássák a világban.
Túl konzervatív a cég.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Meg az Iphone. Ez olyan nagy és annyira stabil vásárló réteget jelent, ami önmagában jelentős bevételkiesést jelentett a Nokiának, mit még kiegészített a Samsung és a többi apróság...
Jó lenne, hogy ha meg tudna újulni a cég, de ehhez túl drasztikus lépéseket kell tenniük. Abban meg nem vagyok biztos, hogy megteszik. Ahhoz túl konzervatívak.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pohár
félisten
válasz föccer #20599 üzenetére
most jön a WP7-es telefonjuk, az hátha megdobja őket kicsit
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest