- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
Vonaton a fűtés megy ezerrel, álló kocsinál, 10km után off. Ez szép, gondolják hogy 70kmalatt annyi hőt szívott magába a fülkés vonat belső anatómiailag tervezett utascellája hogy megtartja a hőt egy órán át is. A valóság pedig az hogy jelen esetben a hideg levegő szabadon és kötetlenül, ki-be áramlik az ajtón-ablakon.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #20151 üzenetére
ja, de lehet, hogy egyszerűen nem bírja a kettőt egyszerre, húzni is a vonatot, meg fűteni is?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz kételkedem #20153 üzenetére
azért áll le a fűtés, hogy összemenjen, és kisebb legyen a légellenállása!
-
zoltanz
nagyúr
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #20153 üzenetére
A külseje meg hidegebb, ezáltal kisebb a vagon kerülete de a belseje nagyobb. Akkor zsugorodik a fala.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tothgera30
Ármester
-
tildy
nagyúr
válasz Lortech #20135 üzenetére
Csak a szokasos hisztim volt, szeretem a megszokott dolgokat, abban jobb elmelyulni, mint midnen heten total mas technologiat megtanulnom, es melyere asnom. Evente 3-al nins gondom, de hogy rogton 3 dolognal is WTF fejem legyen, nem szokott lenni....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
neduddki
nagyúr
HI!
stabilan hukunk ma mar -7.7vlt az ablakban ellneben a lakas 12 oras futesnelkulisegben se ment 20 fok ala, ellenbna nyomorek paratartaom 23%, es meg minisg nemkesuzlt el a qvaparadito:- (
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kételkedem
addikt
válasz neduddki #20159 üzenetére
Otthon -18, itt -15.
A mi lakásunk sajnos sok hőt veszít! Ha este 8-kor 22 fok van a lakásban, reggelre 16-17 fokra is lehűl. Emiatt kénytelenek voltunk bekapcsolni a gázkazánt. Így most állandó a hőmérséklet, csak a kazán robaja és a gázóra kerregése borzolja az idegeket
Ki kellene cserélni a 20 éves ÉTI25-ös gázkazánunkat valami korszerűbb darabra! Bár a gáz csak ilyen hideg időben megy, egyébként fával tüzelünk. Az új kazán így gyakorlatilag sosem hozná be az árát!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz kételkedem #20160 üzenetére
HI!
msot nezegetem a kondenzaciosakat ~250tol indulnak a szanier izek, meg a ferrolik /imadom a msotni ferroli elitemet ez csialt 80rugos eves gzszmlat:- )/ egy darabif filozgattam a retegviztarolosakon, de a fujjuk aldasos trevekenysgenkl hala mar nem ~400tol indulnak hanem inkabb ~550tol, valszeg marad a ~120literes melegviztarolo
udv
neduddki
mod: kukuc: van itt minden radiatoorn kamilas viz ejszakara 5 liter viz beforralva es agymellerakva es meg a teafozo is uzemel de nemeleg
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Timocicu
senior tag
válasz BlacKSouL #20162 üzenetére
27,1°C az már szauna!
Meg is vesznék, ha akár csak napi 6 - 8 órában ilyen közegben kellene legyek, nemhogy még dolgozni, koncentrálni ...„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
zoltanz
nagyúr
Nekem tetszik ez a hideg, de csak reggel mert felébreszt gyorsan. Egésznap már kicsit gáz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #20165 üzenetére
se koncentrálni, se ébren maradni, se lélegezni, se semmit csinálni nem lehet ilyen körülmények között. És látom hogy vannak akiknek ez a kellemes, sőt, inkább itt kezdődik, innen felfelé érzik jól magukat. Oxigén 21% helyett 10% körül lehet, CO2 az egekben, hőmérséklet felk.rva az egekbe, én pólóban izzadok, (B)más pulóverben plusz(!) céges kabátban(100% műszál) érzi jól magát, pontosabban határán van a fogvacogós fázásnak(/B).
Nyáron amikor 27 fok van, az ember rövidgatyában, papucsban, pólóban/félmeztelen áll, ül, sétál.
Miért KELL télen 27 fokban pulóverben, vastag nadrágban, kabátban ülni???
Mi a különbség? Nem agyi probléma?
Régóta mondom, hogy az emberek hülyék. Nem a hőmérséklethez, hanem az évszakhoz öltöznek. És az agyuk aszerint érzi jól magát. Ha nyáron pólóban nem fázik, télen ugyanolyan hőmérsékleten miért??? Relatív páratartalom? Vajon miért röhögnek rajtam, hogy locsolom a radiátort, ahelyett hogy megoldást találnának? Pedig a párás levegőben nekik is melegük lenne.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz BlacKSouL #20168 üzenetére
Olvastam ezt a hozzászólásod, azt nem értem, hogy hogyan lehet elérni egy irodában télen +27 fokot! Ha normális lenne a páratartalom, a kardigánosokról is lerohadna a pulóver és lejjebb vennék a fűtést. Egyáltalán lehet szabályozni a fűtést?
Korábbi munkahelyemen a főnököm a padlófűtés sajátosságát nem értette. Délután munka után lecsavarta a mechanikus termosztátot 18 fokra, nehogy már menjen a fűtés, mikor senki sincs bent. Másnap reggel az első dolga volt, hogy legalább +25-re tekerje a termosztátot. Elindult a kazán, nyomta a padlófűtés csöveibe a 40 fokos vizet. Az egész aljzatbeton, padlólap teljes tömegében átmelegedett 40 fokosra, mire kattant a termosztát. A padlót nem állta a cipőbe bújtatott lábam! Már olyan meleg volt, hogy ki kellett nyitni az ajtót és levenni az összes levehető ruhadarabot, amikor a padló még mindig ontotta a forróságot.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Dylen
senior tag
hideg van
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
nagyúr
válasz kételkedem #20170 üzenetére
nincs is annál jobb, mint amikor ilyen intelligens ember a főnök
-
kételkedem
addikt
válasz fokukac #20173 üzenetére
A mai sziszákon sehol sincs bunda! A szemöldökük helyét jelzi néhány szőrszál, illetve a fejükön van egy kevés, a többi mindenféle praktikák áldozata lett!
-
Winner_hun
titán
Fuuu ez a hét nagyon vacak, fail fail hátán.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #20176 üzenetére
Ezen felül mindig van valaki okostojás aki azt hiszi hogy jót csinál ha nem úgy csinál valamit ahogy kérem hanem ahogy ő jónak gondolja
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #20170 üzenetére
A fűtés szabályozható, de soha senki nem nyúl hozzá. Ha mégis, akkor vagy csutkán fönt, vagy csutkán lent van. Pedig a szabályzó intelligens, hőmérsékletfüggő. Ha rendesen lenne használva, akkor működne is faszán. Így viszont a kazán teljes melegét bezúdítja, gyakorlatilag megérinthetetlen.
Továbbá a radiátorok száma kissé magas(4 db 1.5m hosszú, duplabordás) az iroda teljes hosszának falfelülete több mint 50%-ban radiátor, míg a nyitható ablakfelületek száma és mértéke kissé alacsony(2 db 10 centire billenthető ablak a 11 db ablaktáblából) és a délutáni nap fényt adó jótékonysága mellett az üvegházhatás minden negatívumát is beönti az ablakon. Csináltam fotót, csak nem tudom még felrakni.
Ráadásul a kazán kb 95°C körül tolja be a vizet.
-
bandus
veterán
láám, ki volt ilyen előrelátó? [link]
ez most bazira jól jön, még reggel 7kor sem fázok a -15 fokban, pedig aztán bazi fázós vagyok.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Van még olyan hely, ahol megvásárolhatóak a régi Magyar Mesék? Vuk, Ludas Matyi stbstb..
Tudom, hogy maradi vagyok, hogy meg szeretném venni korongon, de ez van. Nem szeretem a tőcsünk le mindent hozzáállást.
Köszi szépen.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
nagyúr
válasz kételkedem #20175 üzenetére
az olyan sziszákat én nem is szeretem...
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #20182 üzenetére
Arrrghhhh, miért nem gondoltam a könyves boltokra....
Köszi, legközelebb bemegyek és körbe nézek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora hype van a hideg körül ami most jön.Tuti nem lesz olyan mint ami 86-ban volt.
Corába is mindenki kartonnal vitte a vízeket meg a sok kenyeret mint ha valami atomtámadás jönne.[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Áh, egy laza fagyhalál nem árt meg senkinek . De a lényegre térve, egyetértek veled, nincs olyan nagy hideg, inkább csak "ezt várná az ember Decemberben" jellegű . De az évszakok csak tolódnak, a havat pedig jövőhétre ígérik, ha a szél nem fújna néha, engem nem zavarna, a hólapátolás meg jó kis testmozgás, így is elvan híva a társadalom, majd az időjárás + közterhek megoldják .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
zoltanz
nagyúr
válasz Tothgera30 #20189 üzenetére
Áá, max leesik sztem egy 10 cm hó.
Még korizni is hideg van. -
-
Mawyx
őstag
Húha, Anyuéknál durva lesz.
Macska fázik, a paplan alatt alszik, édespofa
Hívogatnak, de elvérzek az angolon Viszont köszönöm a bátorító priviket, mert ha nem kaptam volna egy kis bíztatást múltkor, akkor sose próbáltam volna meg ilyen helyekre beadni a jelentkezést. Úgy tűnik a végzettségem és önéletrajzom jó. Kedves hr-es picsákkal futottam össze telefonon is, adtak pár tanácsot ők is. 2-3 hónapig heti 1 óra angol tanárral és jelenetkezzek újra, mert infós csajokat nagyon várnának. Álom munkahely számomra és első telefonos angol interjúm volt. Mondta is a csaj, hogy egyből vágta ezt, azért is szeretne segíteni...
Csak mondtam azért kéne a jobb munkahely, hogy ha több a pénz, akkor jobban lehet költeni tanuásra, de anélkül meg nemvesznek fel, szóval ezt máshogy kell megoldani. Ezt netről nem lehet, mert a kommunikációmmal van gond, de azzal magyarul is.
Próbálok többet beszélniVan ahová a jelentkezéssel kéne csatolni a végzettséget igazoló dokumentumokat. Csak én parázom túl vagy tényleg nem szokták azért a diploma szkennelt képét csak úgy elküldeni e-mailben? Nem akarom úgy, hogy látszik a száma és a titkárnő meg továbbküldözgeti véletlenül és hamisítanak az én diplomámról másikat vagy rémeket látok?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
nagyúr
Hát, nálunk meg megint elkezdtek ma hullani a fejek..,
Kicsit már unom. 3 éve vagyok itt, és azoknak az embereknek a többsége, akikkel együtt dolgoztam, már nincs itt.
A főnökeim is hullanak sorra...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ma este volt hazafele leggyilkosabb befagyott a kezem:- ((( hazaere az ablakban -6.7, felhovom a falusiaat, -11.3, ellnebn reggel -15.7 volt es hona jpn a halihooooo
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Interactive Brokers társalgó
- Vicces képek
- Mobil flották
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra