- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz BlacKSouL #21400 üzenetére
Bookmarkoltam! Király ötlet.
koxx: Jaja, circlip pliers a disznó, közben (eztkapdki!) beugrott...
szerk.: BS kolléga, tud onnan rendelni..? Ha nézek
szarteszközt, van remény..? (Nincs most talonban semmi, de szoktak hülye igényeim lenni (0.7-es imbusz és hasonló baromságok).)[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Tudok, már meg is rendeltem az 5 kést. De a hülye emailváltás miatt nem kaptam visszaigazolást. Mindegy..
Szóval tudok. Ami a katalógusban van, azt tudokmod: annyi, hogy 100 € alatti értéknél 10 € a szállítási költség, és a minimális rendelési érték 32 €. Anno átállították nekünk a minimális rendelési értéket 50 €-ról 32 €-ra, ami jobb, de még így is sok.
(krómozott, porszórt, meg foszfátozott van 0,7-ben, Swisstools meg Wiha)[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tbs
addikt
válasz Winner_hun #21405 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #21405 üzenetére
Azt valaki nagyon meghúzta
Hogy ennyire nem lehet kicsavarni[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #21408 üzenetére
Fúú, a lengyelek bolondok. Ahogy ismerem őket még alulról be is lehetett hegesztve az a csavar
-
NoLF
veterán
na ismét a ködös albionban.
nem mondom, hogy boldogan jöttem vissza, mindenesetre a pihenés rám férhja, és véletlenül Tildyvel sikerült jönni egy repzivel
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Mawyx
őstag
Közalkalmazotti állásoknál csak a közalkalmazotti bértábla játszik vagy nem biztos, a fizu lehet megegyezés alapján?
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
hallari
tag
Nekem anyám volt 23 évig önkormányzatnál (most ment nyugdíjba) és sajnos csak a bértábla számít. Az egyedüli plusz, ha megbíznak speciális feladattal vagy túlórázol (neki csak ezek voltak legalábbis). Meg évente 3X jutalom adHATó. A mértékben sajnos óriási szórás van, melós 20-30 e, csop. vez 50-100, afölött 200+.
-
Mawyx
őstag
válasz hallari #21412 üzenetére
Köszi az infót. A köztisztviselőknél és kormánytisztviselőknél gondolom szintén így van. Akkor konkrétan a kiszemelt hirdetés kilőve, mert ennyiért van más is.
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
homeless09
őstag
Ami tökéletes ahhoz kár hozzányúlni
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #21415 üzenetére
Kezdettől fogva tökéletes. Ennyi.
-
Tomics
addikt
Jézusom mi ez a .... az rtl-en
PH! addikt since 2004
-
tbs
addikt
[link] Akció a végén. Még mindig szerelmes vagyok...
-
Tothgera30
Ármester
válasz homeless09 #21415 üzenetére
A keleti részen nagy lelhetőségek nem voltak, 20 év alatt simán elrohadt, ha a karosszéria lakatost nem látogatta meg, sőt 6-7 éves korában már kezdett rohadni a Lada karosszéria, amúgy nem voltak rossz gépek, főleg abban a korban, egy gyárit mai is beválnék.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
homeless09
őstag
válasz Tothgera30 #21420 üzenetére
finom gép az
-
Tothgera30
Ármester
válasz homeless09 #21422 üzenetére
Melyikre gondolsz? A 2105-ös vagy 07-es tetszik jobban? Én nagyon jól ismerem mindkettőt...
#21424 homeless09: Nah... ahhoz nem volt még szerencsém... Errefelé csak 1.5-ös kockalada és Niva volt régebben, azelőtt meg nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
homeless09
őstag
válasz Tothgera30 #21423 üzenetére
úgy nagyon nem ismerem őket,de az ezerkettes a favorit
-
lujó55
addikt
Ma délután a postán sorban álltam, hogy feladjak egy levelet. Egy magas nő állt mögöttem, ott szortyogott, tiszta takony volt, már rá akartam szólni, de inkább kizártam a külvilágot. Csak éljem túl, ne lihegjen a nyakamba, még elkapok valami betegséget - gondoltam magamban.
Erre taccs! Tűsszentett egy akkorát, mint egy gázrobbanás, totál beterített hátulról.
Most itt ülök és teljesen betegnek érzem magam: fejfájás, torokfájás, nyakfájás, térdfájás. Alig 3 óra alatt! Hipohondria? Kizárt! -
neduddki
nagyúr
HI!
na ijjen gyorsan meg en istalltam w7-et, i5-2500k 16ram r4-500g+ kirajjko r500
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
degu
senior tag
válasz lujó55 #21425 üzenetére
Az influenza-fertozes nem 3 ora alatt alakul ki! Egyenlore ne aggodj!
Ha pedig valaki ilyen gyoker,hagy hott betegen nyilvanos helyen beall a tomegbe,az megerdemli,hogy Te is tapintatlan legyel./Igaz,hogy akkor is szivsz,mert kezdheted elolrol a sorbanallast. /
En ilyenkor felallok,es atulok mashova,vagy arrebb megyek,es lesza*rom,hogy mit gondolnak rolam-masok.[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
lujó55
addikt
hát így utólag...
Csak az volt a rossz, hogy két ablaknál volt ügyintézés: No.1: levélfeladás - kígyózó sor az értesítések miatt, No.2: csekk befizetés - senki, körmét festette a postáskisasszony. Gondolom márc. 3-án fizetésnapon ellenkező lesz a helyzet. A 2-3-4 ablakokban nincs ügyfélfogadás Ki nem állok a sorból!
Fejem még mindig fáj, de a méz jót tett. -
Apika
Közösségépítő
válasz Winner_hun #21430 üzenetére
Ne rontsd el más örömét...
-
lujó55
addikt
Hószállingózós jó reggelt
Fejfájás in progress . . . -
-
ToBeY
nagyúr
Megjött a Thermaltake házamhoz az oldallap.A dolog egyetlen szépséghibája,hogy ugyan olyan plexis mint a gyári és én teli fémet kértem.De hát ajándék lónak ne nézd a fogát
-
addikt
válasz Tothgera30 #21438 üzenetére
Én meg minden hétköznap 1/4 5-kor
-
bandus
veterán
énmeg általában 7:30kor, és belehalok, nem tudom megszokni. amikro még ifjú koromban a segédmunkát toltam nyáron akkor minden gond nélkül megszoktam én is a negyed ötös kelést, de ezt a fél8at sehogy sem sikerül.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
lujó55
addikt
Hóesés?
-
Timocicu
senior tag
Tud arról Valaki infót, hogy a nyugdíj elintézéséhez nők esetében kell a gyermekek születési anyakönyvi kivonat eredeti példánya?? ( hogy a gyerekei után is elszámolják az otthon töltött időre a 3 éve helyett 1 évet )
Mennyi most a minimálbér? Tényleg 100.000-ren felül van?
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
nagyúr
vettünk a becses nejemnek egy netbookot.
mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell 12 colra ráizélni 1368 pixelt széltében? kb. 1 mm-es betűk vannak.ha meg megnövelem a dpi-t, minden kilóg alul-felül, mert a 16:9 olyan keskeny, hogy nem fér ki, de bizonyos betűk még mindig 1 mm-esek...
róka fogta csuka ez az egész, nem hiszem el, hogy embereknek az 1 mm-es betűkre van igényük...és amúgy miért nem gyártanak már 4:3-as monitorokat?
Ui. btw, mobilomon is van 800 pixel 4 colon, mégse folyik ki a szemem a kis betűktől.
a windóz egyszerűen nincs felkészítve erre...[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lorcsi
veterán
válasz fokukac #21446 üzenetére
kár volt butaságot venni
az aprók közt kellett volna 50 körül egy jó kis 12-14' IBM-et..azok közt elég sok a 4:3-as
vagy egy jó toshi(#21451: akkor valamit valamiért
mondjuk a 12' sem túl nagy..és 1,5 kiló körül vannak..csak ugye az ibm nem csajos..gondolom ez is szempont volt
és ezek szerint te már tudod mi az a ibm ..kicsit rá kellett volna beszléllni[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest