- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #18723 üzenetére
ööö, hát ja, felvillantom mixertudásomat(ami nincs is
) és akkor majd rázzák
De én pont a másikra gondoltam -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #18558 üzenetére
Nem hiába issza ezt 007 Bond.
Így hogy vettem száraz Martinit, és már majdnem előírásszerűen csináltam a dolgot, így meg még érdekesebb. Két különféle lelke van ha édes és ha száraz vermouth-al csinálom. Így szárazzal sokkal Bondosabb. Így iszogatva el tudom hinni magamról is hogy van lájszenszem hogy killjek
És most percről percre jön elő a különböző ízösszetevője. Pedig igen egyszerű íz. Mégis összetett. És nagyon kell bele az olajbigyó
ad egy sajátos ízt, nélküle olyan üreskés lenne.
Na, ennyit a jó koktélokról.
CubaLibre, BloodyMary, és VodkaMartini. Egyelőre itt tartok. Lassan nem ártana egy shaker meg egy mini bárpult -
BlacKSouL
addikt
Kicsoda a rádiós csaj a CIB új spotjában?
-
BlacKSouL
addikt
Megint?
Szülinapos Martini volt, és véletlenül akadt egy kis vodka is itthon. Olajbogyó majdnem mindig van, jégkockát meg előrelátóan csináltam vagy 4 napja. Van ám egy nagy hibája, itatja magát..azaz engem.Még jó hogy nem az enyém a Martini. Pedig No Martini, no Party.
-
BlacKSouL
addikt
Vodka-Martini jéggel, olajbogyóval, felrázva, nem keverve.. Jó
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #17320 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
A sofőrünk mondta hogy jött Pesten, bemondta a rádió, hogy Pásztó és Salgótarján között a latyakos út csúszós. Ő meg röhögött, hogy a verőfényes pesti napsütésben hogy beszélhetnek összevissza. Aztán az M3-ason már csepergett az eső. Jelentem most itt órák óta szakad a hó. Minek?? Mi az öregördög rézzel kivert kékeres ***-nak esik?
Ebben speciel mi a szerencse? -
BlacKSouL
addikt
Mi a szent kakszi van mostanában?
Kicseszett tél lesz most már örökké? Miért kell megint centis hóban csatakolnom? Belépek, fórum is sehol. Iwiw is mint akit kínoznak. Gépem 10 perc alatt kapcsolt be. Valami van a levegőben aminek nem kéne.
Még a keksztopikot se lehetett rejteni
-
BlacKSouL
addikt
óóó, bbb**zzmeegg
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #17079 üzenetére
Olyan volt, mint Schrankmann államügyész a Cobra 11-ből?
-
BlacKSouL
addikt
Rendőr ismerősöm már ráizzítottam hogy kérdezzen rá hogy legalább ő megnézheti-e, azt mondta nem igéri, de megpróbálja.
M1-en 104-es km-nél. még januárban mikor céges ügyben Olaszországból jöttünk haza, akkor már túl a 3000. km-en, éjjel, és miután Ausztrián kénytelenek voltunk 60-70-el a pályán végigszüttyögni a sötétben szakadó irgalmatlan hóesés-havaseső miatt, gondoltuk kicsit belehúzunk, mert ahogy átértünk a határon elállt a hó. 155-öt mértek 130 helyett. Lehet. A Passat 150-et mutat, akkor a GPS 139-et. Én GPS szerint 142-re állítottam a tempomatot.
mod: ismerős hívott, megnézette, létezik a felvétel, látszik a rendszám, kocsi, minden. Én is meg tudnám nézni, de csak a megyei kapitányságon, ami konkrétan Szombathely. Hát nem nézem, neki elhiszem úgyis
Na jól van, tanulság: óvatosan a Passattal, mert hajlamos gyorsan menni, és ezt az ember nem érzi
ja, 30 ezres
-
BlacKSouL
addikt
Gyorshajtás miatti csekket küldték. Céges kocsi. Anélkül hogy fellebbeznénk be lehet kérni valakitől a képi bizonyítékokat? Mondjuk én elhiszem hogy akkor ott annyival mentem, de ehhez kellene a bizonyíték. Kikérhetem azt a rendőrségtől pl?
-
BlacKSouL
addikt
Teszt..
..jól van, működik
mod: és itt is süt
azt hittem idén már sosem fog.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #16769 üzenetére
Na majd megtekintjük ha megvan, vagy leszedünk hozzá.
Jóéjt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Str8 sk8r #16764 üzenetére
De nyoma sincs érzékelőnek(vagy csak nem találtam mikor kerestem), és volt már nyitva, meg csukva, meg újra nyitva, és sosem volt baja bekapcsolásnál.
Na, mindenesetre most gyors zuhany aztán alvás. Sajnos holnap hétfő. Azaz az nem sajnos, hanem hogy korán kell kelni melóba menni...a fenébe, elfelejtettem feladni a lottót...mondjuk a számaimat nem húzták ki, na akkor majd jövőhéten
Pisztillus: Igen, ez tény, és így is volt, de akkor mivel lehet kiiktatni a jelzést, ha emiatt adja a riasztást? Vagyis mivel lehet nyugtázni, hogy 'ok, vettem, szűnj meg' ?
-
BlacKSouL
addikt
Aha. Köszi mindenkinek.
Addig eljutottam, hogy le kell tiltani, csak azt nem értem mitől jött elő, mikor előtte állítólag ment úgy is a gép, hogy fel volt nyitva, meg úgy is hogy teljesen le volt zárva. És semmi nem volt belepiszkálva, pláne akkortájt mikor előjött a hiba.
Na mindegy, akkor így lesz használva. -
BlacKSouL
addikt
Error! Open case warning!!
Ezzel mit lehet kezdeni? (Azon túl hogy letiltom a 'Halt on' részben a BIOSban a hibajelzésre leállást.) Mi okozhatja?
Gombelem lemerülésére gyanakodtak, elem cserélve, azután párszor jó, majd hiba ismét jelentkezik.Ja, nem az enyém a gép, és sajna nem emlékszem az alaplap milyen is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia #16188 üzenetére
És melyik nő van férjnél? Amelyik nyalja, amelyik harapja vagy amelyik szopja?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
feka007 #16172 üzenetére
De hiányos volt a feladat. Ugyanis természetesen erre a megoldásra gondoltam, de nem írtam le, mert szerintem a vízből készült jégkockát is le lehet hűteni akár -30 fokosra is. Fagyáspontról ugye nem volt szó a feladatban.
Ráadásul a fagyiban is ugyanaz a víz fagy meg jéggé, mint a sima vízben, nem véletlen, hogy folyamatosan kevergetve kell fagypont alá hűteni, ellenkező esetben ropogós kristályos lesz a fagyink, nem pedig sima krémes. Tehát a megoldás kérdésfüggő, vagyis magyarázattal létezik három féle is: A sima jégkocka jobban hűt, ha alacsonyabb hőmérsékletűre van hűtve mint a fagyi. A fagyi jobban hűt, ha alacsonyabb hőmérsékletre van hűtve mint a jégkocka. És azonos hőmérsékletre hűtött fagyi vagy jégkocka közül az hűt jobban, amelyiknek az olvadt halmazállapotú felszíne és a fagyott része is jobban vezeti a hőt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #16126 üzenetére
Mazochista állat vagyok, már fent vagyok
Sőt, már bent vagyok. Munkakedv hasonlatos.
De hogy még alszom az tuti, mert 6x kellett javítanom a mazochista szót(most csak egyszer)
-
BlacKSouL
addikt
Ez kicseszett hatalmas
eddig mér nem ismertem? Most a Tizennégyen feküdtem de nagyon..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #16108 üzenetére
vele vagy róla? ..
Nem mindegy.
Ovodafone-os reklám a pólósokkal jó
-
BlacKSouL
addikt
Mindig túl tabascozom a véres marist, és úgy ég tőle a pofám, hogy csak könnyezek
Tegnap 16 csepp ment bele, ma 11, de legközelebb megállok 5-nél. Rohadt erős. Nem hittem volna. Viszont a citromlé eddig kimaradt. Kicsit változtat rajta, nem rossz. Csak már szétdurranok tőle a 3 tányér Lasagne, meg a 2 Fácán után amit munkatársakkal sebtében betoltunk.
-
BlacKSouL
addikt
Hogy tudok úgy feltölteni videót youtube-ra, hogy a hang az eredeti legyen, tehát azt ne tömörítse sz.r mono minőségbe, hanem maradjon tiszta eredeti sztereó?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #15858 üzenetére
Én hónapokkal ezelőtt fontolgattam egy önvédelmi eszköz beszerzését, de mostanában egyre inkább életszerűnek tűnik. Rá is kérdezek rendőr barátomnál az ügymenetre.
-
BlacKSouL
addikt
Akárkitől hallom, a többségnek C nevű gépe volt, csak én nyomkodtam egy ZX-et. Kazettással persze ahogy kell. Szomszéd volt nagy spíler, lett is tőle vagy 6 kazettányi játék. Köztük a Turbo, meg a Tomahawk pl. Plusz a gyáriak. Amiből a Flight simulator és a Jet Pac volt nagy kedvencem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #15674 üzenetére
ja. dupla órabér a hétvégi pótlék miatt, tehát ~1137 Ft/óra /3600 = 0,3158333
nem sok, de a hónapban 2x voltam 4 órát, az olyan mintha 2 rendes teljes napot lettem volna, vagyis +2 napnak megfelelő plusz lóvé. Nem sok, de az is valami. 3 napi kajáravaló biztos kijönne belőle azértmondjuk így hogy ez amúgyis rövidebb hónap..
Persze a másik irodában ahol 20%-al csökkentett munkaidő és fizetés lett bevezetve, ott nem nézik jó szemmel, de szóljanak egy szót is azok, akik amúgy egyetlen másodperc túlórára nem voltak eddig sem hajlandóak, és megtaposom kicsit őket úgy barátilag. Mert az hogy tőlünk elvárják, hogy ha kell a feladataink miatt a túlóra, akkor maradjunk tovább, és az admin irodában lévők közül a számvitel és a beszerzés él is ezzel, míg a termelésiben van aki a munkaidő végét jelző 3 japán harangszó második bimbammját már a kapun kívül hallgatja, és minden áldott nap, egyetlen túlóra nélkül, az ne csodálkozzon, hogy őt/őket lecsökkentik, minket meg nem. Akin látják hogy egy picit legalább többet tesz a cégért, azt másképp kezelik. Meg mondjuk az hogy kedden mikor este 8 körül értünk vissza egy tárgyalásról, és 9-re értem haza, és nem számoltam el túlórát, illetve hogy szerdán reggel 7-től éjjel 11-ig úton voltunk meg tárgyaltunk, és ez is csak sima munkanap csak kiküldetéses, és nem 8 órás munkaidővel, ez talán azzal jár, hogy amikor a költségnyirbálás van, akkor azt a részleget nyírják kevésbé, amelyik jobban oda tudja magát tenni a cég érdekében. És minden embere szükség van, csak elég jól kiderül 1-1 hiányzásnál hogy ki az aki helyettesíthető, ki az aki nem. Ez mondjuk még a fizetésünkben nem teljesen tükröződik, mert a helyettesíthető emberkék is többet keresnek néha mint a nem helyettesíthetők, de most a válság miatti intézkedéseken ez jól látszott.
Na mindegy, ezt most csak úgy mondtam
Tényleg, figyeltétek, hogy most február és március is péntek 13Ezekszerint ha nem szökőévben van februárban péntek 13, akkor utána törvényszerű hogy márciusban is az van. Fura..
-
BlacKSouL
addikt
Minden most itt melóban töltött másodpercem 0,31 Ft nettó pénzt jelent a zsebemben. Így tehát ennek a hsz-nak a megírásáért kb 15Ft-ot rakhatok zsebre
De ha hozzáteszem, hogy az egész cégnél egyedül vagyok most, csak a portás van még kint a fülkében, akkor azért az egyben izgalmas, másrészt most újabb 18 Ft vándorolt a zsebembe -
BlacKSouL
addikt
Voltatok már úgy, hogy szerettetek volna valamit, aztán nagyon szerettétek volna, majd úgy alakult, hogy tuti nem jön össze, és miután lemondtatok róla, egyszercsak egy idő után kiderül, hogy nem sokkal korábban lett volna rá lehetőségetek, egy hajszálon múlt, egy pár másodpercen múlt, annyin hogy egyetlen percre nem volt nálatok a telefonotok? És egyedi hogy ezen én marhára felhúztam magam?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #15444 üzenetére
Ha valakinek így néz ki a névjegykártyája, akkor 1. felvágós, 2. elfoglalt, 3. sok pénze van, 4. nincs ideje semmire. Vagy külön-külön, vagy mind együtt
De igazából 5. semmilyen fontos feladatot nem lát el
Ez olyan mint anno a Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának Menetdalverseny-elbíráló Bizottsági Tagja
Vagy a Fővárosi Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Szolgáltató Vállalat Zuglói Tüzeléstechnikai Bázisának Energetikai karbantartási csoportvezető-helyetteseTehát nekiszegezni a kérdést: Jójó, de mi a frászt csinálsz te tulajdonképp
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #15424 üzenetére
Sajnos nem, kerestem, de nem találtam.
-
BlacKSouL
addikt
Inkább írtam egy logoutot hsz helyett..
-
BlacKSouL
addikt
Én itt ettem ilyesmiket, most már másodszor, de biztos nem utoljára. (Kár hogy nincs honlapjuk)
Szóval olyan mintha valami óriás lédús karalábé lenne, vagy retek, kb az állaga is hasonló, amiből kb ujj hosszúságú és vastagságú hasábokat vágnak, és alapvetően majdnem teljesen ízetlen, ezért kell hozzá az édes szójababkenőcsA bab egyben van.
Na majd megkérdezem a főnököt hogy tudjuk -
BlacKSouL
addikt
Á, teljesen jogos.
A tempurát is azért nem rendelném magamtól, mert az is csak amolyan rántott zöldség. Az meg simán megoldható itthon is. Viszont annak nem emlékszem a nevére, ami valami növény, fehér, lédús, hasábokra van szeletelve, és édes szójabab-krémmel kell enni. Az tegnap volt először nekem.
-
BlacKSouL
addikt
Én sem azt rendelném magamtól, de a partnerünk akivel Szlovákiában tárgyaltunk ment tovább Miskolcra, és Pesten megálltunk együtt egy vacsorára, aztán mivel még nem kóstolt japán konyhát, mondtuk hogy itt az ideje. A főnök meg rendelt olyat is. Így jutott belőle.
De én is jobban szeretem a lazacost, meg a tonhalast.
Basszus, nem vagyok normális, most összenyáladzom a fontos dokumentumokat..
És csak 9-kor reggelizhetünk..
-
BlacKSouL
addikt
Na, megjövés...Myjava környékén térdig érő hó van derékig érővé feltorlaszolva az utak mentén, meg a házak között. Akinek idén nem volt elég a hó, mehet megnézni. A két sávos másodrendű út a falvak között 1 sávon van letakarítva, kétoldalt visszapillantótükör magasság fölött a két hófal, és mikor a busz szembejön, akkor nehéz pillanatok jönnek. Szép vidék, kétségtelenül, csak a tél nagyobbat üt ott. Kárpátok.
De nem volt gond. És tegnap még jutott idő egy kis tekka-makira, meg kappa-makira is, sőt mindenki kedvence a katsu-toji is asztalra került, valamint a yaki-soba és a yasai-tempura is fincsi.
Na mentem melózni... -
BlacKSouL
addikt
Asszem ma megvolt a csúcs:
Elmentem 3 japánnal tárgyalni 5 japánhoz. Egyedül magyar. És zokszó nélkül végigültem a 4 órányi japán nyelvű tárgyalást. Jó, a gyárigazgatónk fordított néha angolra, hogy tudjam épp hol tartunk.
Volt ott President, Vice President, Managing Director, Plant Director, Quality Assurance Section Manager, Production Manager, meg még akiről nem is tudom mi a titulusa. Kissé feszengtem azért, de hova tovább. Ennél filmbeillőbb szituációba egy ideig biztos nem kerülök.
Mentem aludni, holnap utazás a Cseh határhoz Szlovákiába, tárgyalás, majd haza. 4+4 óra utazás 3 óra tárgyalásért. Sűrű napok... Jóccakát.. -
BlacKSouL
addikt
Mindenki beleveszett a hóba? Vagy csak nálunk szakadt le megint egy nagy adag? És még mindig esik. Nem szeretem, különösen a holnapi, meg a holnaputáni üzleti utam miatt. Meg amúgy is, le akarom már vetni a télikabátom. Napsütést akarok..
mod: Jóhogy nem frissítettem a lapot, pedig mikor elkezdtem írni még alig volt reggeli hsz
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neongorack #14779 üzenetére
'hackerzug' erősen agyaltam ez milyen német szó lehet
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #14707 üzenetére
Node miért, a láncfűrész egy precíziós eszköz. Még a sörösüvegről is lepöccinti finoman a kupakot.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #14705 üzenetére
Lehet hogy kételkedem is embert faragni indult a Husquarnaval?
-
BlacKSouL
addikt
Találós kérdés? Hogy egyik szülőd de nem az anyád? Ki az?
kételkedem: Az is munka. Dolgozásnak számít. Még akkor is ha én munkahelyire gondoltam. (Nettó 568 Ft-os rendes órabérrel óránként nettó 1137 Ft-ért vagyok most bent. Azért az se sok, de 4-5 óráért több mint egy napi pénzt kapok. Ha ezt minden hónapban megjátszom, akkor 6%-al emelem magamnak a havi nettó fizetésem. Hát nem remek?
)
-
BlacKSouL
addikt
Ki dolgozik még szombat délelőtt?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
trigondodekaéder
kukac: ha hazaérek megnézem, még melóban vagyok (majdnem azt írtam dolgozok
)(de most kivételesen elég sokat) Igen, tegnap nem nagyon sikerült olyan beállítást találni, ami legalább majdnem használható képet mutat. Én azt hittem van olyan legalább, hogy a szélét kihúzza pontosan, a tetejét-alját meg vágja. Csakhogy nincs olyan módja, amiben pont a széléig húzná ki. Tehát még akkor sem lehet rendesen belőni, ha a 4:3-as adásba beerőltetik a szélesvásznat azzal hogy letakarnak fönt-lent belőle. Csakhogy mivel mostanában nem nagyon van direkt szélesvásznú adás, eddig csak a Hustleren láttam, meg egyetlen egyszer a Dakar közvetítésen, és egyelőre leginkább tévének használjuk, muszáj valahogy megszokni, mert az is fura, hogy a nagy lób.szó tévé közepén kell egy akkora képet nézni, amekkorát a 72 centis Yuganskorionneftegaz gyártású Orion-nak brandelt készüléken lehetett, és lehet még most is. Aztán a 100Hz-es LCD fogalomzavart is szokni kell, mert még a magas beállítású Motionflow esetén is fura a kép, ha nagy méretű egyenes vonalakkal határolt tárgyat húznak egyenletes sebességgel a kamera előtt.
Szóval nagyon tetszik amúgy ,csak szokni kell, meg várni hogy az adások is haladjanak a korral, legalább a digitális verziók. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #14487 üzenetére
Egyébként meglátszik hogy rálátásom van anyagminőségi kérdésekre is, (japán cégnél naná) mert első dolgom amit észrevettem mielőtt még kioperáltuk volna a dobozból(az se volt épp leányálom), hogy olyan gyenge minőségűnek tűnő olcsó kopogós fröccsöntött műanyagból van pl a hátulja, hogy szinte fáj. Persze nem az a lényeg egy ilyen eszköznél, de olyan elrettentően olcsó hatású. A többi része tetszik, a megvilágított logó zseniális, egyébként meg annyi mindent tud, hogy még sokára lesz az hogy egyáltalán bármilyen véleményt tudok mondani róla. Analóg SD adások nem szebbek mint ahogy várja őket az ember, ráadásul a képarányokkal is kell kicsit szöszölni. Igazából nem jöttem rá, hogy mi a legideálisabb a különböző módon (teljes, szélesvásznúsított) leadott 4:3 forrású műsorok esetén. Juteszembe, Hustler néha 16:9-et is ad..
Mindenesetre be kell hozzá szereznem egy HDMI-s VGA-t a gépbe, hogy azzal is kipróbálhassam, ugyanis a jelenleginek nincs HDMI-je, és mindig is ki akartam próbálni valami látványosat ekkora monitoron -
BlacKSouL
addikt
Olyan 290k körül volt valami internetes cégtől rendeltük, fater intézte. Helyben is vállalták volna a beszerzést, az egyik boltban 350k-ért, a másikban 370-ért, a hivatalos Sony boltban 399k-ért
És van aki megveszi tőlük...
Node remélem ez is kitart legalább addig mint a régi kitartott (az egyik 26 év után most robbant fel, a másik még vidáman megy 16 év után)
Az tetszett, hogy csak úgy bedugom a pendrájvot, nyomkodok párat a távbirizgán, osztán már nyomatja is az mp3-akat. Hiába no, igazodni kell a korhoz, mert lassan lemaradásban vagyok. -
BlacKSouL
addikt
ó je.
Beüzemeltük a tívít. Egyelőre szigorúan analóg adással, meg egy pendrájvval teszteltük, eddig kb hozza amit vártunk tőle. De még kb fele funkció felfedezésre vár. Mindenesetre nem egyszerűen jól néznek ki rajta a digitális fotóink. Csak át kel szokni wide üzemmódra a fotózásnál isMeg olyan jó nagy
Ja, Sony KDL-40W4500
Na mentem aludni..gudnájtolyan kis csoffadtnak tűnik utána a 17" monitorom
-
BlacKSouL
addikt
Állítólag ma van Bálint nap.. [link]
-
BlacKSouL
addikt
Azért hogy beindulhattak a háttérben a bűnözők emberi(?) jogait(?) körömszakadtáig védő ombuccmanók. Egy hete még teljes névvel, fényképpel szerepeltek az elkövetők. 1-2 nappal később a vezetéknév már csak egybetűs volt. Egy napra rá már a szemüket is letakarták, majd kicsit később a nevük is monogramra változott. Ma a híradóban már csak férfiakról beszéltek.
Index is leírta péntek reggel, hogy 5 órán át vallatták Sztojkát, délben már csak kihallgatták volt leírva. -
BlacKSouL
addikt
Régen a cocalista időkben minden pénztár mellett ki volt írva, hogy "Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el" Most már nincs ilyesmi?
tildy: nem számoltam, de itt nálunk novembertől mostanáig kb 4 vagy 5 olyan alkalom volt, amikor 5 centinél nagyobb hó esett, és legalább egy napig meg is maradt. Gyerekként nagyon élveztem, meg azt a csendes sűrű karácsonyi hóesést most is, mikor az autók elcsendesednek az aszfalt havassága miatt, és minden olyan télies, és csizmát kell húzni mert a cipőbe már bemegy...de sokáig az sem jó, és már nem vagyok gyerek, már több bajom akad a hó miatt, mint örömem. Mondjuk ha nem kéne majdnem 10 órát eltöltenem a napból azzal hogy munkahelyen vagyok vagy oda utazom, pedig még messze sem lakom, akkor biztos jobban élvezném még mindig. Vagy ha errefelé is csak évente 1-2 centi esne egyszer vagy kétszer. De így hogy hideg is van, napsütés is hetek óta alig van, köd meg felhő, meg eső, meg hó annál többször, így már nem olyan jó. Télen legyen tél, de ha lehet ne túl sokáig.
Igazából nekem a napsütés hiányzik
-
BlacKSouL
addikt
Hálistennek minket eddig elkerült. De itt meg korábban volt épp elég. Sok is..szánkózni-síelni nincs időm, hógolyózni se sokáig jó mert izületes lesz az ujjam
úgyhogy nekem ennyi idén elég is volt a télből, meg elsivatagosodásból, meg globális felmelegedésből
Egész télen alig volt olyan nap, hogy ne esett volna valami. Tavasszal kéne inkább ez a sok pocs.
Na mindegy, csak elmélkedem.. -
BlacKSouL
addikt
Izé, az alkoholtartalom növekedése hogyan hat a nehézségre?
Csak mert az alkohol fajsúlya csekély megmaradt emlékeim szerint kb 80%-a a vízének. Nem inkább az van hogy a magasabb alkoholtartalom leginkább az egyéb, víznél sűrűbb de azzal jól keveredő összetevők magasabb arányával is jár általában? Mert úgy viszont stimmel.
Egyébként sűrűbb italt is lehet felülre rétegezni, pl koktéloknál is, csak azt általában gyorsan érdemes elfogyasztani, mert egy idő után helyet cserélnek -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #13492 üzenetére
Lassan? Vége a hétnek
Nincs ma főnök.
Hó hálistennek nem esik, ami a héten esett már csak a fás-füves részeken van mutatóba. Tegnap hallottam a rigókat tavasz közeledtéről énekelni. Este utószilveszteri buli.
Én tegnap óta jókedvű vagyok. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #13423 üzenetére
De innen jutottál el oda fogadjunk
-
BlacKSouL
addikt
[link] A nap hülyéje nálam. Egy később kezdett míting elején néztük unaloműzésből odabent.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #13285 üzenetére
Engem meg elfelejtettél?
-
BlacKSouL
addikt
Expresszben részletes keresésben megadom a paramétereket, majd Keres, és aztán kilistázza mit keresek, csak épp egyetlen hirdetést nem. Hogy jutok hozzá a találatokhoz? Találatok száma: de itt sincs semmi.
-
BlacKSouL
addikt
Hát, itt fenn északon volt épp elég. Mielőtt az a hosszú hideg időszak bejött, előtte azért a biztonság kedvéért leesett vagy 15 centi hó. Ami aztán meg is maradt jó sokáig. Persze hógolyót nem lehetett gyúrni belőle, de a bakancs szárán simán bement. De 50 km-re délebbre már állítólag egy szemernyi sem volt. Most viszont szerencsére a legutóbbi Dunántúlt érintő került el minket. Tegnap óta is eső esik folyamatosan, némi kevés kis hószösszel keverve. (Update: közben már átváltott és most már sztálingózik a hó)
De mit bánom én, legyen hó, csak legyen mellé elegendő napsütés is, mert anélkül megőrülök. Ezt a hosszú ideig tartó szürke, felhős, ködös, angol időjárást nehezen viselem. Tegnap a néhány órás napsütésben szinte új erőre kaptam. -
BlacKSouL
addikt
Ki tudja megmondani mikor volt utoljára hogy reggel felkelt a nap, és egész estig sütött egyetlen komolyabb felhő nélkül?
És ki tudja megmondani hogy mikor lesz végre tavasz?
És ki tudja megmondani hogy meddig lesz még sár, meg pocsolás?Tegnap dél körül 15 fok volt és napsütés, ha halványan is. Azóta esik. Vagyis most épp szakad.
Ez mindenesetre nem biztat.
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest