- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug #31960 üzenetére
Köszönöm kérdésed, nagyon jó volt - szerencsére az eső is csak rövidebb időszakokra zavarta meg a kánikulát.
Elkerült minket a nagy vihar is és bár időnként mintha vízesés lepte volna el az utcákat, úgy szakadt, mégis jobbára nagyon kellemes idő voltCsodálatosan szép a környék, rendezett utcákkal, hangulatos sétákat lehetett tenni - a helyi marketingjárattal, Dotto "vonattal" már első nap bejártuk a környéket
A Kilátónál lévő kis vendéglő már akkor megtetszett, egy pohárka borra be is tértünk, megkóstoltuk a balatoni dimbek-dombok, hegyek levét, majd pár nap múlva visszatértünk oda vacsorázni is, a Dotto masinisztájával meg lehetett beszélni, hogy egy későbbi járattal menjünk csak vissza a szálláshoz
A fürdő hatalmas, rengeteg medencével, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő pancsolót - a termálvizes medencék 24-32 fokig kínálták az enyhülést a pihenni vágyóknak
Átruccantunk Hévízre is, az ottani termálfürdőben is úszkáltunk cseppet - és bár koromból adódóan még nagyjából rendben vannak a csapágyaim, mégis jólesett a víz, jólesett az úszkálás.
A tó maga a legmélyebb pontján 36 méter mély, ezért párom kérésére 6 éves korom után újra megismerkedhettem az úszógumi viselés élményével ( a beépítettet kevesellte, pedig akad szépen a két oldal szalonna alatt)
A fürdőzés mellett szakítottunk időt a kultúrára is - ellátogattunk Keszthelyre is, ahol megbámultuk a Vadászati kiállítást a múzeumban ( a kitömött állatok látványa valahogy nagyon nem jött be, borzongató volt látni a sok szép állatot, amit pusztán kedvtelésből öltek meg ). Érdekes volt, de állatbarátként valahogy nagyon kegyetlennek tűnt - nem is gondoltam volna...
Megnéztük a Festetics Kastélyt is, gyönyörű...
A zalai emberek nagyon kedvesek, közvetlenek - ez egy nyaralóhelyen természetes, de a környező kis falvakban, ahol nem igazán a turizmus a lényeg ugyanazt tapasztaltuk - Zalaváron csámborogva türelmesen, kedvesen elbeszélgettek velünk, amikor cseppet tanácstalanul sétálgattunk. Megszólítani sem kellett Őket, segítőkészen érdeklődtek
Kevés volt ez a pár nap, azt hiszem járunk még arra, mert rengeteg a látnivaló
BE: A zene itt is szólt, szóval nem kizárt a rokonság
-
Bubu79
addikt
Pálinkás gyóreggeltet!
Enyhe izomláz, sajgó medvetappancsok és sok-sok sikerélmény a tegnapi nap jutalma - járólapoztunk Bátyáméknál
Kéne még egy hét szabi, hogy kipihenhessem a pihenés fáradalmait
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #31873 üzenetére
Bizonyos mennyiségű pia elfogyasztása után már a csiga-biga gyere ki... kezdetű nóta sem segít, úgyhogy csak óvatosan a szittyóval
Mikulás: Hát ottand szokta osztani a törpöknek az észt - amikor megunják, eldobják jó messzire, utána meg szerteszétáll a szemüvege szára
Hogy Te milyen műveletlen vagyol
Amúgy meg nem fel-, hanem félreáll
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #31849 üzenetére
Mikulást nem láttam - csak sok vizet, Dotto vonatot, Kilátót, meg ménkű sok vendéglátóhelyet.
Meg holmi kastélytot Keszthelyen, mély vizet Hévízen, egy rakat szobacirkálót úszógumistól és egy másik rakat széplyányt úszógumi nélkül de azokat hivatalosan nem is láttam
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #31840 üzenetére
Nem, de új szelek fújdogálnak manapság, trendi lett flegmának lenni - ahogy elnéztem az utóbbi időben
Említettem volt, hogy egy darabig nem leszek, de úgy tűnik "szélbe kiáltott szó" volt csupán, amit gépeltem
Egyébiránt pediglen esőmentes gyónapokat
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #31111 üzenetére
-
Bubu79
addikt
Gyümölcspárlatos gyóreggelt
Péntek.
Egy megváltóként várt nap, mely a szabadságot hozza el.Péntek.
A hét "utolsó" munkanapja egyeseknek. Nekem általában közömbös a munkarendem miatt.Péntek.
Ami most hozott szomorúságot is - R.I.P Farah Fawcett és Michael Jackson.Péntek.
Tele izgalommal és türelmetlenséggel, mert menni kell - végre menni kell kikapcsolódniLegalább egy hétig biztosan nem rontom itt a levegőt, talán sokak nagy-nagy örömére, de ahogyan a Terminátor, én is visszatérek
Dolgozó Népek: Kitartás! Semmi sem tart örökké, a munka sem!
Úgyhogy
- a Schwartz legyen Veletek
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #31094 üzenetére
Teljesen kommersz típusok, többféle is.
Tekintve, hogy ornitológiai képességeim korlátozódnak a papagáj hangjának azonosítására, valamint a veréb, galamb, hattyú, kacsa, gólya, satöbbi típusú nagy számban előforduló, vagy jellegzetes, valamihez köthető megjelenésű madarak azonosítására, így a kinti rikácsolásból nem tudnám megmondani, hogy milyen madarak zajonganak.
Egy biztos, vannak páran
Verus: Egy biztos, nem a prosztatádról lehet szó
Mielőbbi jobbulást egyébként
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #31089 üzenetére
Itt Dunaújvárosban madárcsicsergés van!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #31070 üzenetére
Gőzöm sincs, hogy ki a bánat - kaptam egy emilt tecsőéktől, hogy úgy látják, a videómban olyan tartalom is van, ami az UMG tulajdona, vagy licenszeli.
Remek - a zene lesz az, mert kizártnak tartom, hogy a saját képeket tekintik magántulajdonnak...
Ami furcsa, hogy ha Win7 alól nézném, nem láthatom a saját videómat, arra hivatkozva, hogy ez a tartalom ebből az országból nem látható.
Ha XP alól nézem, akkor simán megy és a zene is benne van - most akkor én vagyok hülye, vagy a tükör görbe?Ok, védett tartalom van benne, rendben, aláírom. Tehetek én arról, hogy nem vagyok egy Bernstein, vagy Mozart, hogy zenét szerezzek?
Megvannak [link]...
-
Bubu79
addikt
4 perc környékén ( hátulról visszafelé - mert a jobb oldali vekkert lestem ) megijedtem, hogy felborultak, aztán láttam, hogy nem, csak a kamerát hagyták el
Eszméletlen amit mennek - ha beülnék egy körre, tutira vonalkódos lenne a nacim a végére - arról nem is beszélve, hogy az én őrangyalom alighanem nincsen hitelesítve ilyen tempóra
Véncsont: Ne hidd
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #30968 üzenetére
Ahhoz képest, hogy nem tartasz szobatigrist, meglehetősen tapasztaltnak tűnsz
Kételkedem: 150-ről? Esélytelen...
-
Bubu79
addikt
Oda az a szépség - többet már nem nem kell hajtani vele
Rohadt nagyot kaptak - a lassításnál a navigátort ahogy láttam kegyetlenül megrántotta az öv...
A video végén jó a zene - Don't try to fix Me - I'm not broken...
Killing: Szobamacskát nem teszünk ki a nagyvilág veszélyeinek
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30944 üzenetére
A makkától sose félj - csak legyen elég simogtás és hagyd, hogy ő válassza ki az esti műsort ( Ha "Hellokitty"-n kapnának rajta a szomszédok, legalább van kire fognod
).
Esetenként jó szolgálatot tehet némi macskabenzin, bár azzal csak csínján, mert egyes bársonytalpúak hajlamosak rettentesen sietős hassal reagálni a nedű - lévén alapban laktózérzékenyre vannak összerakva
Az autó már más tészta - remélem nem lesz nedves a gatyód ha beleülsz
Szia Bon - remélem nem egyedül mész Gyulára
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30933 üzenetére
Na jó-jó - de ki van bezárva?
-
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #30869 üzenetére
Tényleg a csajos topikba akarod küldeni a komoly dolgával?
NoLF ne menj oda - megdumálnak, hogy csak egy út járható, az pedig az övék, ezt biza írásba is szedték...
Bár...
Az ügyeletes kaszanovák majd megmondják a tutit...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #30869 üzenetére
Eztet a szót nem ismerem, csak azt, hogy vérmedve - mások a megpillantásomkor meg vannak dermedve
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30864 üzenetére
Megtalálták Atilla sírját a Tisza medrében?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #30859 üzenetére
Figyelmeztetlek, ha tovább linkelgetsz, meg fogod öngyilkolni Magad egy letört szájú sörösüveg által, amit a saját hátadba fogsz beleszúrni
Legalábbis a hivatalos verzió ez lesz -
Bubu79
addikt
válasz
ladybug #30852 üzenetére
Hínnye - akad pár ígéretesnek tűnő programocska
27-én az autós program tutira érdekelne, és este Badár Sándort is megnézném, de aznap érkezünk Zalakarosra...
28-án a MUSICAL délután jól hangzik és igen, az autós program itt is csábítóan hangzik
Meglátjuk hogyan alakul majd a program, de köszi az ajánlót, megfontolandó
Remélem addigra továbbáll majd ez a pocsék idő és nem mossa el a rendezvényeket
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #30637 üzenetére
Szép jószág és a tartalom sem piskóta
Szerencsére ezen már nyoma sincs a ráncfelvarrás előtti Daewoo hátsólámpának
tildy: Nem lenne egyszerűbb kipihenten a gép elé ülnöd és nem máson levezetned a feszkót?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #30630 üzenetére
Merjünk nagyokat álmodni - valami ilyesmire gondolnék
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #30610 üzenetére
Van szebb is - "Az anyád kenyerit!"
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #30607 üzenetére
Gusztus dolga - szakközépben volt olyan osztálytársam, aki szóköz, vessző és egyéb írásjelek helyett egyfolytában B+-elt...
Ha meg nem is lehet szokni, de egy idő után bele lehet törődni, hogy ez ilyen, hallod...
Pedig igyekeztünk hatni rá...
Nincs is szebb kifejezés, mint egy ízös magyaros ...sszamegazisten!
-
Bubu79
addikt
Ismerős most puffogott...
A mindennapokban egy 1,3-as kocka ladával koptatja az utat - tavaly ilyentájt kicserélte az első irányítókarokat gömbfejestől, valami hiper-szuper németre.
Eddig bírta - azt mondta megy bele a gyári, ami még olcsóbb is, mert azt a tajgára tervezték és biztos tovább bírja, mint egy év
Azóta újra hiányzik Neki a szervó
Majd elfelejtettem - ma ismét megpróbáltak megtéríteni holmi traktorosok a dízel isteneinek imádására.
Nem jött össze
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #30465 üzenetére
Már tegnap is féltékenykedett - de hiába udvarol, csak a mi szerelmünk tiszta Mikulással
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #30422 üzenetére
Tolvajtempó is
Cirka egy hete viszont volt egy filmje késő este, amitől totál kikészültem, annyira pocsék volt. Valami időjóst játszott benne...
Megvan - ez volt.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #30414 üzenetére
Semmi gond nem lenne belőle - feltéve, hogy mindenhol kétszárnyas ajtó leledzik a lakásban
#30416: Mázlid van, hogy el tud fordulni a tükröd - nekem az is elég, ha bájosan belemosolygok és már reccsen is a foncsor
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #30412 üzenetére
"Senki sem tökéletes - belőlem is hiányoznak a hibák!"
-
Bubu79
addikt
Szörnyű lehet ilyen komolyan leélni egy életet - pláne ha belegondolok, hogy még igencsak az elején tartasz
"A humor az embernek, dolgoknak vagy helyzeteknek az a képessége vagy tulajdonsága, hogy másokban felkelti a felhőtlen szórakozás érzését (felvidítja). A kifejezés minden olyan szórakoztatási formára vagy emberi közlésre vonatkozik, amely ilyen érzést (vidámságot) vált ki, illetve amely az embereket nevetésre fakasztja vagy körükben tetszést okoz (például önmaguknak a látottnál különbnek való érzése okán keletkező elégedettség révén, vagy tulajdonképpen a várakozás okozta feszültség utáni kielégítettség érzése által)."Bármilyen hihetetlen, de a humorérzék nem kifejezetten digitális jellegű fogalom - nem csak van, vagy nincs, hanem megesik, hogy korlátozottan van jelen.
Van, aki vevő az angol humorra és van aki idegbajt kap tőle - ez a téma is ilyen
Megjegyzem sz@r lehet diákként olyan elfoglaltnak lenni nyári szünetben, hogy ne jusson idő pár sor elolvasására
-
Bubu79
addikt
Hmm...
Ilyenkor merre jár Kuka?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30370 üzenetére
Azért az biztató, hogy szóba állsz Magaddal
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30365 üzenetére
Szemforgató smilé hegyek, elfojtott indulatok a hozzászólásokban...
És magvas gondolatok, sok pozitívummal...
#30367: Aludj rá egyet
"ha pina kéne szólnék az illetőnek akit nehezen tudok lekoptatni, de nekem nő kell. Nő. UTÁNA jöhet a p*na." - mi ez, ha nem indulat? És még el is van fojtva
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30353 üzenetére
Szuflét sem?
Szívtelen deg vagy
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30348 üzenetére
Számíthatsz rám!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30344 üzenetére
Az adatmentésnél csak a boltba járást utálom jobban
Meg a tökfőzeléket
Pisztillus: Csak ezért nem fogok venni egy külső vinyót - nem ebből élek, szívességből teszem csak
Én meg semmi olyat nem tartok a gépemen, ami nagyon hiányozna, ha elveszne - ami olyan, az meg megvan DVD-RAM-on is
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30341 üzenetére
Sajnos ez esetben nem használható ez a kézenfekvő módszer, a noti nem az enyém és a gazdája még használná.
Jó buli egy fullra tele lévő vinyóról levadászni az adatokat, amin össze-vissza leledzenek a fontosabbnál fontosabb képek, zenék, miegymás.
Először forradalmárkodás, felszabadítottam cirka 1GB helyet, hogy legalább a Nérót el merjem indítani és ne zaklasson folyamatosan azzal, hogy kevés a hely a C meghajtón, most megy az első DVD megvésése, majd visszaolvastatása, mert fingom sincs milyen állapotban van a gép írója.
És még van legalább 3 DVD-nyi anyag, ami mentésre vár...
A legszebb vasárnapi program
-
Bubu79
addikt
Mondtam már, hogy rühellek adatot menteni? Notiról meg főleg
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30336 üzenetére
Úgyse válaszol - Ez ilyen, hallod
Véncsont: Szép dolog a szolidaritás
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30308 üzenetére
Ez jóó
De azér' ne villogjá' má holmi LAN partikkal, nem ér ám rá mindenki annyira, mint Te
No de most el, alvás - ezer a teendő holnap - vagyis ma
Gyó iccakát
Eztetet meg vakon gépelkve, goisi láőssad milyne
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30306 üzenetére
Smile - emoticon - itt meg arcocska címszóval szerepel
Momentán túl vagyok egy rettenetesen fárasztó 8 órás műszakon (
), meg némi alkoholon, de amúgy sem vagyok kifejezetten gyors reagálású hadtest - ahogy jön, úgy pötyögöm
Vakon meg ne akarj gépeltetni, mert az eredmény inkább ahhoz fog hasonlítani, mintha lestukkoltam volna a billentyűzetet, mert bealudtam
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30304 üzenetére
Ja, hogy jaaa...
Az a smilé kicsi t-vel van, nem naggyal
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30301 üzenetére
Ó vazzeg, hogy mindenre van válaszod - Belzebúb pörköljön meg lassú tűzön
pohár: Nézd át azt a topikot - még az is lehet, hogy megleled
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30299 üzenetére
Pfeöjj - de gusztustalan Vagy - veszett Motkány
#30301: Hát biza ebben van valami - de azér' gusztus dolga ez is
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30285 üzenetére
Melyik, melyik?
Az E36 kupé
Persze a filmben látott vasalódeszka nélkül, amit valami idióta applikált a hátuljára a forgatás miatt...
Én sem a kivételeket szaporítom a jelenlétemmel
philoxenia: Ahham - hát ezért telik Neked bearanyozott sárkány kókuszra...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #30283 üzenetére
Cirka 10% normális
#30276 Str8 sk8r: A felvonultatott autókból egy fogott volna meg csak igazán, de azt csak egy-egy pillanatra lehetett látni, a zenéje nem az én világom, így a sztori foghatott volna meg, ha nem lett volna olyan sekélyes. Így jártam.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #30280 üzenetére
Vele aztán tényleg semmi gond - a jelenlévő társaság legalább 90%-a az
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30270 üzenetére
Hát akkor egészségünkre!
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #30261 üzenetére
Azt meghagyom a wannabe boyracereknek
#30267: Azokat meg másképpen kell b@szogatni
Nem bírom ezt az idegfeszültséget - bontok egy sört inkább
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30259 üzenetére
Pedig de.
Az NfSU-t már akkor is rühelltem, amikor megjelent - ez a matrica ragasztgatósdi, csicsázósdi valahogy nem igazán fogott meg, az utána következő részek közül is csak a Most Wanted volt valamelyest jobb, de attól sem voltam elalélva.
A Halálos iramban filmekről meg volt már eszmecsere a topikban, ki is fejtettem a véleményemet a legutóbbi részről, amivel Te nem értettél egyet.
-
Bubu79
addikt
Kár érte - pedig tényleg érdekelt volna hogyan sikerül titokban tartani a helyszínt egy nyilvános fórumon, amit szürkebarátok is látogatnak
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #30248 üzenetére
Alapban 140/90 - egy kávé nem gond nálam, általában egy nap kettőt-hármat szoktam inni.
Reggel muszáj, mert egyszerűen alig tudok kikecmeregni az ágyból, a következő reggeli után szokott jönni, mert egyszerűen jólesik és délután, jellemzően ebéd után szokott még lenni egy harmadik is.
Főzött kávé sok tejjel, cukorral.
Bár állítólag vízhajtó hatású, én nemigen veszem észre és meg sem hajt - az egyik bátyám viszont kész van tőle és nem sokkal a kávé után startol a rötyire porcelán kamiont festeni az alfelével.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest