Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Strezi #53580 üzenetére

    Nincs az túl "bonyolítva", nekem előtte 77-es AG9 volt, aminek olyan homogén képernyője volt, hogy nagyítóval sem lehetett volna rajta találni 1mm-en hibát.
    A lassú oprendszer miatt visszavitt és 1 hétig használt AG8, szintén teljesen homogén volt minden szinten. A paneleket meg az LG-től kapja, ugye... Akkor miről beszélünk, a saját név alatt gyártott tévékbe meg belepakolják a legszarabb paneleket?
    Akit zavar, az kicserélteti, aki nem látja, az úgysem látja, vagy tojik rá, mert nincs idege hozzá, de csak itt a topikot olvasva (reddit-et nem is említem), kb 10 LG tévéből szerintem talán 1-2, ami fullosan homogén lehet. Tehát van és létezik ilyen panel, mert csere után az enyém is ilyen (lett).
    -----------

    Erről jut eszembe, aki vett itt hz 2000-et, kértem tőle, hogy fotózza le a 0%-on - tehát nem 5 meg 10, hanem 0%-on [link] ezen a linken lévő teszten a tévéjét és rakja be.
    Most vagy nem látta a hsz-t, vagy elfelejtette, de nagyon kíváncsi vagyok, milyen egy vadiúj pana. Még mindig nem döntöttem el, hogy hz 2000-ből 65, vagy Lg, sony-ból egy 77-es a hálóba...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák