Hirdetés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
én meg jobban bízok abba, hogy az ellenőrzött tv-t én hozom ki a boltból és töröm össze a kocsiba mint a futár, dönti el a kocsiba és kapok egy marék üvegcserepet.
Hozott már futár beszakadt dobozos 32" tv-t apósom meg a vén hülye átvette, szerencsére nem volt baja, valamiért mégis visszaküldtük, de para volt amíg az emag visszaküldte a pénztkinek mi fontos

#69198 paatrick
https://www.sony.hu/electronics/support/televisions-projectors-oled-tvs-android-/xr-77a83j/specifications
ÁLLVÁNY SZÉLESSÉGE (NORMÁL POZÍCIÓ)
Kb. 103,4 cm
nem tartott 1 percbe
-
kzkz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Elhoztam, mert végül is csak a rögzítő pánton járkáltak az emberek, a távirányítónak meg szerencsére nem lett baja, amúgy se nagyon használom. De ha rossz lett volna, akkor volt tanúm, hogy mi történt.
Ha már ennyire ott bontani akarják a boltban, akkor vigyék egy dedikált, nyugodt helyre, és ott nézzük meg együtt, és mondjuk ott ki is lehetne próbálni sötétben. Szerintem ennyi pénzért már elvárható lenne az a plusz 3 perc, és egy 1m2-es külön sarok... Mondjuk én a legolcsóbb modellt vettem, aki a drágábbat veszi, ott még inkább fontos lenne ez. -
fulton
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sony 77A83J model lett végül
Azért azt hozzá kell tenni, én a boltban ott voltam a kibontásnál, a calibrálásnál, az után én toltam egy teszet pendrivéről, amit úgy lehetett megnéztem. És a becsomagolást is megvártam. Remélem rendben ideér a készülék. Az MM fogja kiszállítani.
-
fulton
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
csak ah itel miatt, mert kereken 1.000.000 ig lehetett 10 havire felvenni, ez meg 49.000 ft al meghaladta. így maradt a bolt ahol volt lehetőség önerőre, szemben az online vásárlásnál. Mindössze ennyi.
Azért egy 1 millás 77 colos oled tv nem olyan egyszerű visszaküldeni sem, melyik futár cégnek mered átadni? szóval sehogysem jó, pici lottó benne van. A remény hogy legyen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor