- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Mert ha hívogatom őket akkor nem fogják ugyanezt csinálni a jövőben a panelekkel?
Gondolom a 2év gari alatt bármikor betelefonálhatok, nem?
Egyelőre engem ez nem zavar annyira, hogy ne tudjak nyugodtan aludni. Elszíneződést nem látok, tudtommal pedig tökéletes panel szinte nem létezik ezeknél, így lehet kapnék egy tintinges panelt ezután stb.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
Segal
veterán
válasz Locutus #53540 üzenetére
Nálam is volt elsőre villodzás, igaz nálam a 120hz bekapcsolása okozta és nem a Gsync.
Nálam is akkori legfrissebb driver a tv-n és vga driverből is a legújabb.
Igaz nálam a hdmi kábel elsőre 3 méteres volt, de ajánlottak egy másikat hogy azzal nézzem meg.
Így végül ezt vettem meg és azóta megszűnt a probléma. Nem azt mondom hogy 100% hogy a hdmi kábel okozza, de ha minden másból a legfrissebb van (nálam is és itt minden rendben) akkor jó eséllyel a hdmi kábel a ludas.
Én tennék a helyedben 1 próbát a lecserélésére."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
TRobi86
csendes tag
Sziasztok!
A CX-hez csatlakoztatva van egy soundbar, és eddig hibátlanul működött, de a legutóbbi frissítés óta bekapcsoláskor állandóan néma lesz, hiába kapcsolódik be a soundbar. Át kell állítanom a TV-t belső hangszóróra, és utána visszaállítani hdmi arc-ra, úgy lesz csak hang. Miért lehet ez? -
boksz
senior tag
igen, nincs halvány függőleges csík
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
anrab
addikt
[link]
Philips: Neue Firmware für 2019/2020er TVs mit Android TV 9 Pie (TPM191E: 101.1.123.9) -
M_David
csendes tag
Sziasztok! Milyen androidos appot használtok a telefonon lévő képek / videók nézegetésére a tvn (2020 Panasonic OLED)? Sajnos nálam a panasonic remote 3 app összeomlik android 11 alatt
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
senior tag
Nem vagyok hülye, értettem az első nekem címzett hozzászólásodat is, nyilván jelzésértékű ha mindenegyes hibás panelt jelentene mindenki és talán akkor nem tennék be a hibás szarokat a több százezres/milliós tv-kbe, csak én meg arra mondtam a macerát,hogy mivel ennyi hibás panel van, hiába jelentem be, lehet a következő is szar lesz aztán azután is,ezért ha ez annyira nem zavar engem lehet nem érné meg nekem a procedúra . De mivel így beleültetted a bogarat a fülembe, januárban bejelentem aztán lesz ami lesz. Nyilván szar a tudat egy maximalista embernek,hogy "hibás" a panel, hiába nem 5%-os szürke tartalmat nézek 0-24ben, attól még ott van a hiba.
iPhone 13 Pro 128GB
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz dani0113 #53562 üzenetére
Ezt egyébként nagyon sok helyen látni sajnos, pl egy HANG NÉLKÜL című filmnél komolyan úgy voltam vele, hogy inkább lekapcsoltam a filmet, mert annyira idegesített az esti, sötétebb jeleneteknél. Persze ez csak egy film volt a sok közül. Amikor tudod, hogy ott van, akkor mindig ki fogod szúrni. Jól döntöttél, hidd el és mint nálam, te is kaphatsz elsőre egy teljesen frankó panelt.
Nem szabad rájuk hagyni...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Persze tiszta sor, nem hagyom annyiba, csak örültem h megjött aztán most nincs kedvem belemenni, de januárban bejelentem. Ilyenkor ha konzolon van szépen le-fel rakják nekem? Eddig egy játékban lattam amúgy a csíkokat ott tényleg zavart, de ezenkívül meg nem nagyon jött szembe, viszont én is olyan vagyok ha egyszer valamit kiszurok akkor csak arra tudok figyelni, csak itt elsőre rá tudtam arra h “ez ilyen”..
nem csak vertical banding van itt azért ha jól látom.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
alaves
addikt
válasz dani0113 #53564 üzenetére
Ez nem kijelző hiba. A TV vezérléséből és fw-ből adódó hiba. Raised black-et látok és valószínűleg van szabálytalan gamma követésből adódó color banding is (gradient tesztet kellene látni).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
-
cujo69
tag
Urak!
Oledet lehet fektetve szállítani? -
blakey
titán
válasz cujo69 #53567 üzenetére
Panellel felfelé és óvatos vezetés mellett igen, 2 OLED-et így szállítottam, semmi gond nem volt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
demeterf2
tag
Szia/sziasztok!
Jó ezt hallani, hogy szuper lett a csere panel!
Pontosan egy hónapja van meg a 65-ös CX-em. Nagyon imádom szuper készülék, de nekem is banding hibás. Az itt olvasottak alapján regisztráltam az Lg oldalán és jelentettem a hibát hétfőn dél körül.
Még aznap másfél óra múlva hívott az ügyfélszolgálat. Mondtam, hogy látom néha játékoknál és más tartalmaknál is.
A beszélgetés végén mondta, hogy továbbítja akkor a szervízes kollégáknak az ügyet.
Másnap vagyis most kedden már jöttek is házhoz! Megnézték, látták a hibát. A szervízes bácsi végül telefonált kétszer, mert az ő telefonjukon nem sikerült rendesen lefényképezni a dokumentálás miatt, de mondták neki, hogy ha látszik akkor rendelnek panelt.
Elmentek és most várom a hívást amikor jönnek. Lehet idén már nem ér ide, de nagyon gyorsan intézkedtek.Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
blakey
titán
válasz Peet 80 #53571 üzenetére
Szerintem minden dobozra rá van írva, ettől még óvatosan szállítható, főleg ha saját magad szállítod. Futártól nem fogadnám el a fektetett szállítást, de saját magamtól igen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
senior tag
-
NateDogHUN
tag
Vettem egy LG oled55cx3la- t, úgy döntöttem nem várok tovább. Kell hozzá venni extra kábelt, bármit? Falra akarom szerelni, pc-vel meg egy régi Logitech 5.1-el kötném össze. Euronicsnál veszem, ahogy látom konzoljaik vannak. Megbízhatóak ezek a 10 e Ft alatti tartók?
http://www.natedog.hu
-
senior tag
válasz NateDogHUN #53575 üzenetére
Nem tudom mik az igények,de én mivel több helyről nézem a tv-t az előzőhöz ezt vettem és a CX-el is hibátlan. Nagyon masszív cucc és kibaxott jól állítható mindenféle irányba, kifelé is kb 60centit lehet húzni és arra forgatod amerre akarod.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
alaves
addikt
válasz dani0113 #53573 üzenetére
Gradient teszt: [link] [link]
Ha CX a TV, akkor úgy tudom javították az új fw-ben a "raised black" problémát, a szabálytalan gamma követéssel nem tudom csináltak-e valamit. A vertical banding mértékét pedig te tudod, hogy el tudod-e fogadni (az kijelző sajátosság, csere után lehet jobb vagy rosszabb is).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
uszid94
tag
Sziasztok!
Milyen tv t ajánlanátok egy olyan felhasználónak, aki soha nem néz tv adásokat, csak filmeket, netflixet, youtubet és 60-70% ban ps en konzollal játszana vele? (Leginkább fifa, verekedős játék)
Lg 55cx3 mal szemezgetek csak olyan sokat olvastam itt a fórumban panel cseréről, pixel hibáról, beégésről eléggé félelmetesen hangzik. Valakiknek a vadi új lg oldedjével már probléma van ... nem is értem. Nem kéne ennyire tartani tőle, csak túlparázom? 2 3 év után se lesz vele probléma? Szerintetek közel jövőben tudnák orvosolni az oled hibák orvosolását?
Válaszokat előre is köszönöm ! -
Strezi
őstag
válasz uszid94 #53579 üzenetére
Igen, felülreprezentáltak itt a panelproblémák. Sokan nem vnnék észre és használnák azokat a tévéket gond nélkül.
Szerintem az igen jó Netflix és YT kliens és a légegeres vezérlés miatt LG továbbra is a befutó. Én ugyanígy használom a tévé(ke)t negyedik éve, beépített appokkal (XPlay, EMBY, YT, Netflix) + pici PC és konzol játék a gyerekeknek.Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Strezi #53580 üzenetére
Nincs az túl "bonyolítva", nekem előtte 77-es AG9 volt, aminek olyan homogén képernyője volt, hogy nagyítóval sem lehetett volna rajta találni 1mm-en hibát.
A lassú oprendszer miatt visszavitt és 1 hétig használt AG8, szintén teljesen homogén volt minden szinten. A paneleket meg az LG-től kapja, ugye... Akkor miről beszélünk, a saját név alatt gyártott tévékbe meg belepakolják a legszarabb paneleket?
Akit zavar, az kicserélteti, aki nem látja, az úgysem látja, vagy tojik rá, mert nincs idege hozzá, de csak itt a topikot olvasva (reddit-et nem is említem), kb 10 LG tévéből szerintem talán 1-2, ami fullosan homogén lehet. Tehát van és létezik ilyen panel, mert csere után az enyém is ilyen (lett).
-----------Erről jut eszembe, aki vett itt hz 2000-et, kértem tőle, hogy fotózza le a 0%-on - tehát nem 5 meg 10, hanem 0%-on [link] ezen a linken lévő teszten a tévéjét és rakja be.
Most vagy nem látta a hsz-t, vagy elfelejtette, de nagyon kíváncsi vagyok, milyen egy vadiúj pana. Még mindig nem döntöttem el, hogy hz 2000-ből 65, vagy Lg, sony-ból egy 77-es a hálóba...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
uszid94
tag
válasz Strezi #53580 üzenetére
Köszi az infót. AZ igaz hogy egy új oled tv nél elején sokat kell használni? Őszintén szólva én azért nem használnám olyan sokat naponta 1 max 2 óra. Attól függ barátnőmmel néznénk e valamit. Ha viszont meg lesz a ps5 akkor azért kicsit többet használnám már. De az se most lenne.
-
torma1981
veterán
válasz Locutus #53540 üzenetére
Én is szereztem egy Club3D kábelt amit ajánlott a kolléga. Ha ki/be kapcsolod a HDR, Gsync akkor csinálja a villanást akkor is. Nem a kábel hibája. Nekem vagy 7 éves HDMI kábelem van és jó vele a 120Hz, Gsync stb is. Nagyon durva. LG OLED van rá kötve. Néha megy el egy pillanatra a kép, de ha kikapcsolom, bekapcsolom a tv-t jó lesz. Asszem 2k volt a kábel. Nem gondoltam, hogy jó lesz. Most tesztelem ezt a kábelt, max vissza küldöm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem ez együtt járt azzal, hogy "olcsósodott" és "tömegtermékesedett" az OLED.
Én ezen annyira nem lepődök meg, főleg ismerve hogy LCD fronton tök ugyanez zajlott le.
Énis biztos vagyok benne hogy Pana Sony felé... tuti van válogatás és szigorúbb quality teszt.
Ez olyan, mint pl az autóalkatrész beszállítók esetén, ahogy a "gyári" sokkal jobb minőség, mert mások az elvárások, mint az OEM sajátmárkás ugyanazon terméke... és a hibásak is gyakoribbak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
torma1981
veterán
válasz FollowTheORI #53585 üzenetére
Miért gondolod hogy ott van? Szerintem semmivel sem jobb mint a másik cég. Már csak a nevéből él. Semmi extra.
-
nagyúr
-
blakey
titán
válasz torma1981 #53586 üzenetére
A Philips is válogatott paneleket kap, gondolom a többiek is így tesznek.
-
Chaser
legenda
biztos úgy van
fullos panelt eladják, nyilván jó áron
saját tv-be meg ami marad
az emberek egy része aki nyűgös rá, azoknál szó nélkül cserélnek panelt
de van egy nagyobb része aki nem nyűgös ( :
ez tiszta business_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Strezi
őstag
válasz uszid94 #53583 üzenetére
Elindítasz egy Youtube lejátszást, és bekepcsolod (alap) hogy automatikusan menjen a következő videó. Így hagyod pár órát. Kikapcs, kompenzáció lefut. Nem kell túlspilázni, de megéri elsőre tele képernyős tartalommal futtatni egy, két napot. Ezután ha nem vagy vele elégedett vagy akarod megnézde tesztekkel, vagy használod megelégedéssel
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
veterán
válasz FollowTheORI #53585 üzenetére
"Ez olyan, mint pl az autóalkatrész beszállítók esetén, ahogy a "gyári" sokkal jobb minőség, mert mások az elvárások, mint az OEM sajátmárkás ugyanazon terméke... és a hibásak is gyakoribbak."
Ez mennyire igaz...
-
cujo69
tag
Ha csak a képminőség számít,van érdemi különbség Pana HZ980,GZ1500 között?
-
salapp
addikt
válasz cujo69 #53596 üzenetére
Akik látták/tesztelték, úgy nyilatkoztak, hogy a HZ950-nek, mint elismert példánynak, nem a HZ980 az utódja, hanem az 1000/1500. Jobb a mozgásmegjelenítés pl.
Aztán majd aki már mindkettőt látta otthoni környezetben (ha van itt olyan egyáltalán), megmondja a tutit.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Mosqu!to
addikt
PC-ről (RTX3080) a 4K @ 120 Hz + G-sync működik már a CX-en?
120Hz beállítását egyáltalán nem ajánlotta fel Windowsban, amikor pedig a HDR-t engedélyeztem akkor meg fekete kép lett.
10 méteres chipes fiber optical HDMI2.1 kábellel kötöttem össze a géppel, átállítottam az adott HDMI-t a tv-n PC módba.
Van még valami teendő?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest