Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
Nappal-este vegyesen. Ha fényeset veszek, akkor szerintem megtartanám böngészésre, és minden egyéb másra a matt IPS-emet.
Philipsnél nem nagyon jön be ez a full ezüst dizájn.
Az MSI MAG 271QPX E2 amivel szemezgetek. Igaz “csak” 240Hz, de SP gamingre elég lenne.
Viszont a Samsung 200e Ft lenne Telekomnál hűség hosszabbítással, és akkor ez matt révén kiváltaná a gamingen kívüli felhasználást is. Még agyalok, hogy ér-e nekem annyit a fényes kijelző, hogy másod monitornak tartsak egyet. -
emiki6
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Lehet, hogy a modern matt bevonatok jobbak, mint ami nálam volt, de nekem a matt fényszóródás jobban rontotta a képminőséget, mint a tükröződés.

Szerintem akár a qd oled magenta szóródása, akár a tükröződés úgy általában túl van lihegve és a gyakorlatban közel sem olyan vészes. Nem ideális persze, én is betettem egy szekrényt magam mögé, hogy az ablakot kitakarja, de anélkül sem nagy dolog. A kamera kicsit fel is erősíti a tükröződés látványosságát.
Nyilván ha rásüt a nap a monitorra, az nagyon szar, de az semmilyen megjelenítő képére nincs jó hatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258