Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elfelejtette #267 üzenetére
Igen, más területekre fókuszáltak a hazai modellnél. Akár ez furcsa is lehetne, mert egy már meglévő telefon helyett terveztek egy újat a kínai felhasználóknak. Gondolom mindennek megvan az oka.
Illetve egy kis kitekintés, hogy mit tud a ZTE Axon 30 Ultra a Mi 11 Ultra és a OP 9 Pro ellenében. Spoiler, nincs a legjobbak szintjén.
-
válasz
elfelejtette #257 üzenetére
Az S21 FE szintén ugyanekkora kijelzőmérettel jön, s az 155.7 x 74.5 x 7.9 mm-es dimenziókkal rendelkezik majd elvileg.
Szóval remélem a Pixel is kb. megáll ennél a hosszúságnál. Viszont a rendereken úgy tűnik, alul picit vaskosabb lesz a káva. -
TunerJoe
senior tag
válasz
elfelejtette #169 üzenetére
Az addig oké, hogy állóképnél tudsz csak olvasni, de görgetés közben is nézed a kijelzőt.
De itt egy személyes péda: Voltam egy boltban, ahol egymás mellé ki volt rakva egy iPad Pro és egy iPad Air. A Pronak 120hz-es kijelzője van. Elkezdtem használni a Prot, programokat megnyitni, lapozni a kezdőoldalt, böngészni, aztán átváltottam a 60hz-es Air-re, és azonnal minden nagyon darabosnak érződött. Nem csak a görgetés, hanem lényegében bármi, ami mozog a kijelzőn és nem fix frekvenciája van, mint pl. egy videó. Pár perc után viszont teljesen visszaszoktam 60hz-re.
Szokták mondani, hogy van akinek ez jobban feltűnik, van akinek kevésbé. Nekem eléggé feltűnt. -
válasz
elfelejtette #169 üzenetére
Droidon jelentős különbség van a 60 Hz és már a 90 Hz között is. Nemcsak a görgetés az egész rendszernavigáció, telefonhasználat simább, folytonosabb, egyszerűen jobb felhasználói élményt nyújt. Először én is azt hittem, hogy parasztvakítás, de megtapasztaltam, hogy tévedtem. Ha valaki játszik, akkor szintén előnyös...
iPhone esetén nehéz megmondani, azt mondják a felhasználóik, hogy a szoftver miatt elég smooth az élmény.De ezzel nyilván csak áltatják magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged