Hirdetés
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Most ezt nem teljesen értem, a szerepe szerint nem volt elhízva, vagy a színésznő?
Tildy: Egyébiránt szerintem nem az a lényeg, hogy van-e rajtad felesleg, vagy nem. Az a kérdés, hogy ez zavar-e. Ha nem, akkor semmi gond. Ha viszont igen, akkor tessék tenni is valamit, nem csak panaszkodni. (Elnézést a kemény szavakért, vedd biztatásnak :B.)
A bátyám például kifejezetten a telt nőket kedveli. A model csajokkal az ember úgy van, mint az autókiállítás konceptjeivel: megnézi őket, hogy húúú, de nem biztos, hogy megvenné őket.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Renee Zellwegger volt a főszereplő.Egyébként érthető hogy az a menő, hiszen minden pasi álma az, vagy csak lehet én gondolom rosszul , hogy olyan nővel kelljen , járjon, akit megbámulnak az utcán, hiszen az jóérzéssel töltheti el, hoyg az a nő az ővé, és nem másé, és ráadásul mennyire szép is.Vagy csak én vagyok ilyen hülye???
Na mindegy..Kicsinyitve egyebkent tökjó a kép, de túl hangsúlyos úgy a mell.
Aktív témák
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest