- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
25en jottem, itt adsl van.Nem tudom koliban mi lesz, remelem jo net lesz.Bar lehet hogy wireless.
Mint irtam, egyik tanarnal lakunk par napig.
Jahm es 2 oraja meg nem jtott be a prohardver oldala, nem tudom miert:(
Legjobban a a parom hianyzik otthonrol, es az, hogy nem tudok vele beszelni, mert iszonyat draga.(ma pl. 2 percre veletlen benyomodott a telom, mondhatom orultem:(
Van egy hatalmas to itt, suzanne meselt valami szornyrol is, es hogy tavaly a discovery chanel forgatott itt, szornyet varva:)
Most epp kislanyanak, ninanak mond meset.
'' macsek is van, hatalmasak, akkorak mint otthona perzsa, jo hosszu szoruk van, de nem nymott a pofajuk, hanem mint az otthoni hazimacsekoke.
A norveg sracok nem nekem valok:)
csunya vorosek...
A busz draga , nagyon, 30 kmert fizettunk 45 koronat fejenkent (~1400 ft), de lehet atvagott a sofor, mert oslotol idaig a diakjegy 165 volt (jahm es az 180 km legalabb...).
Kajakrol: normalis kenyer vagy nincs vagy iszonyat draga.Ajam megfizetheto, es tuti nem mudzsem:)
A benzin kb. 8 korona, ~kb mint otthon.
But the english words not come easy:(
Hat igen.Bele kell meg tanulnom.Szerencsere matyas eleg jol beszel angolul , en csak figyelek, es probalom megerteni mirol beszelgetnek:)
Tobbnyire sikerul, de megszolalni nem nagyon merek meg, max csak ha keerdeznek:)
Na majd meg irok.
Aktív témák
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Black használt, újszerű garanciás 2029.02.20-ig
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest