Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Nézd el nekem, hogy nem nézegetem a te városodra vonatkozó eseményeket Facebook-on, mert ott kb. jelen sem vagyok. Ellenben neked vélhetően időd is van rá, lehetőséged is, akár szervezhetnél helyben...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, neked mik a lehetőségeid. Nekem sem autóm, sem nem mérnöki fizetésből élek, ráadásul veszteni valóm is van (nem versenyszférában dolgozom). Ehhez képest próbálok tenni, de ezt itt pontosabban nem fogom leírni, mint publikus felület.
Engem nem az zavar amúgy, hogy ventilálsz, hanem az, hogy ezt úgy teszed általában, hogy színpadiasan benyögöd, hogy de más miért nem!?... miközben te sem. Ez szerintem baromira nem gerinces és ezért szerintem rohadtul megérdemled a "kóstolgatást".
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)