Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Nézd el nekem, hogy nem nézegetem a te városodra vonatkozó eseményeket Facebook-on, mert ott kb. jelen sem vagyok. Ellenben neked vélhetően időd is van rá, lehetőséged is, akár szervezhetnél helyben...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, neked mik a lehetőségeid. Nekem sem autóm, sem nem mérnöki fizetésből élek, ráadásul veszteni valóm is van (nem versenyszférában dolgozom). Ehhez képest próbálok tenni, de ezt itt pontosabban nem fogom leírni, mint publikus felület.
Engem nem az zavar amúgy, hogy ventilálsz, hanem az, hogy ezt úgy teszed általában, hogy színpadiasan benyögöd, hogy de más miért nem!?... miközben te sem. Ez szerintem baromira nem gerinces és ezért szerintem rohadtul megérdemled a "kóstolgatást".
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)