Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, nekem az i15 prisma verzió van, amin van optikai és koax is. És az streamer /médialejátszó /DAC is egyben.
Ezt a passthrough-t megnézem, lehet, hogy elállítottam valamit 10 éve a tv-n, és nem is tudok róla...@Tim: köszi. Igazából Mikrobi és Te is egyből felajánlásokat tettetek, kedvesek vagytok nagyon. De én igazából most csak ilyen tanácsadásra (buksisimogatásra) vágytam
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát 
-------------
Egyébként leginkább az a bajom, hogy újabban paranormális jelenségek jellemzik az egész itthoni kütyü-ökoszisztémámat. A 9 éves, Ivy Bridge generációs pc-m is csinál dolgokat (nem jön vissza sleep-ből, aztán most már néha nem lát bizonyos vinyókat, vagy egyszer csak nem látja őket, mintha a sata vezérlő hülyéskedne, szóval lassan le kell már cserélni az egészet), a médialejátszóm meg hol jó, hol nem jó...
Lelkileg nem bírom már ezt. Azt szeretném, ha stabilan működnének a dolgok, ahogy sok-sok éven át tették
-------------
Ja és volt egy elég hosszú idő, amikor nálunk is csak streaming ment. CSak aztán jöttek ezek, hogy nincs net, és elkezdtünk offline nézni régi jó dolgokat, pl. az elmúlt pár hónapban végigment 8 évad House és 3 évad Castle
Szóval igazából a UPC hibája az egész... 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Terraria
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát