- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Miután múlt hétfőn megegyeztünk, hogy tegnaptól tudok csak kezdeni - bár szerintük már múlt kedden is késő lett volna - kiderült, hogy kell új üzemorvosi, de ő holnapig szabadságon van. Nem baj, majd utólag bepótoljuk. Addig is kerítsenek nekem asztalt, gépet, telefont, emailfiókot, hozzáféréseket, meg persze munkaszerződést, munkakörit, munkavédelmi eszközöket(cipő,...). Ez lett volna múlt hét.
Tegnap bementem reggel ahogy megbeszéltük (5:48-ra) természetesen semmi nem volt meg, szerződés sem mert a munkaügy szabadságon. B.sztam tehát a rezet kb 10-ig, amikorra rájöttek, hogy orvosi nélkül ott se lehetnék, addig szerződést se csinálnak, majd ha szerdán van orvosim, csütörtökön menjek be. Addig meg üljek otthon.Szóval fél órája keltem fel, most itt elolvastam a sok reggeli lótápot, azt hiszem ma egy vastag csík füstölt szalonnát reggelizek egy kis darabka füstölt kolbásszal, három gerezd fokhagymával és egy fej vöröshagymával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- GL.iNet OFF topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Keresünk dokkolókat
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest