Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
hi! szép sztori... átérzem...
sajnos ez van, az emberek bunkók, pláne, ha ilyen helyre kerülnek.Sose felejtem el, egyszer Rába - túrán voltunk, és este 8-9 körül jött egy ember szintivel, aki csinált egy rögtönzött diszkót valami ultraborzalmas gagyi mulatóssal, és volt ott 200 mattrészeg ember, és üvöltött az egész... mint kiderült, ott minden este ez van, csak amikor a szervezők foglalták a szállást, ezt nem tudták. Viszont a túrás csapat 90%-a csatlakozott, és beb*szott, mint az albán szamár...
A közvetlen legjobb barátaim pedig szerepjátékoztak, és leszarták az egészet. És akkor én fogtam a gumimatracomat, a hálózsákomat, meg a gitáromat, és elmentem úgy egy kilométerrel odébb a parton, és ott már elviselhető volt. És 3 óra alvás után frissen fiatalosan ébredtem, majd egész nap eveztünk...
Oh de rég volt.
ma már egy ilyen este után 2 napig használhatatlan lennék...
-
Vérboci
addikt
kömény a sztori...
ugyanakkor szerintem ott hibáztál, hogy rendőrt hívtál, ahelyett, hogy valóban kiszúrtad volna az összes kocsi kerekét. csak hát tudom, örök béklyó nekem is, hogy ember akarok maradni az állatok között.2-3 éve valami flúgos futam szerű autós rendezvény volt nálunk a "faluban", ahol konkrétan az volt a szokás, hogy a "befutókat" dudálással köszöntötte a többi már beérkezett versenyző.
namost itt a "duda" a dallamkürt és a hajókürt tengelyen mozgott és - mint később az újságból kiderült - egy autópálya dugó miatt zömmel éjjel érkeztek az autók, ez nem annyira volt vicces.
itt is volt rendőrhívás, meg fenyegetőzés, aztán végül megjött az utolsó kocsi is, csend lett, mi meg felkeltünk és mentünk dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ma már egy ilyen este után 2 napig használhatatlan lennék...