Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Má' vót. (fészbuklink) pénteken
A mélygarázsban pl. mikor odaértem még kb. 20-30 centi víz állt, gyakorlatilag egy földalatti tó keletkezett.
Ez amúgy tök szokványos errefelé.
20 percet vártam mire lefolyt annyira, hogy már csak 3-4 centi vízbe kellett kiszállnom. Esés után kb. 6-8 perccel értem oda, szóval ahogy néztem a kerekeiket, az autók tengelyig álltak vízben, addig voltak vizesek alulról. És kb. 4 kilométerre onnan meg csontszáraz volt minden.
De azóta jó idő van.Ja, reggel még a gondnok hótoló lapáttal lapátolta vödörbe a maradék vizet, vagy egy köbmétert kilapátolt míg elindultam. Mert hát kívülről befelé lejt, de a lefolyócsatornától is elfelé ittott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
20 percet vártam mire lefolyt annyira, hogy már csak 3-4 centi vízbe kellett kiszállnom. Esés után kb. 6-8 perccel értem oda, szóval ahogy néztem a kerekeiket, az autók tengelyig álltak vízben, addig voltak vizesek alulról. És kb. 4 kilométerre onnan meg csontszáraz volt minden.